Hodjanernes Blog

30 august 2010

Moskovitter

Mens man i de europæiske lande* vesten for Rusland slesker for muhammedanerne, går man i den stik modsatte retning i Moskva.


Dér mener man, at nyankommere skal vide, at livet i denne verdenshovedstad med dens 10 millioner indbyggere er baseret på russisk kultur. En af idéerne til formidling af dette budskab, ”Moskovitter-koderne”, støttes af den russisk ortodoxe Kirke. Den skal fortælle hvilken opførsel der i almindelighed er ønsket og hvilke der er uonskede:

”Moskva er en by med en livsstil, som er baseret på russisk kultur og århundredgamle traditioner, og det skal alle vide, som kommer for at bosætte sig her. Vi er sikre på, at dette vigtige krav vil hjælpe alle hovedstadens indbyggere uden undtagelse til at blive moskovitter” siger regionale og statslige myndigheder ifølge avisen ”Rossiyskaya Gazeta”

Ifølge deres opfattelse er der visse uskrevne regler, som gælder: ”At man f.eks. ikke må slagte får nede i gården og grille på balkonen, og ikke bære fremmed nationaldragt i byen. Vi vil snarest udarbejde et sæt regler, der kan hjælpe nyankomne, som ønsker at blive permanent i Moskva.

Bymyndighederne har nu foreslået, at Diaspora-myndighederne (indvandrermyndighederne) begynder med udarbejdelsen af reglerne. Når de har opremset deres forslag, vil videnskabsmænd få til opgave at fuldende arbejdet, som skal munde ud i ”Moskovitter-koderne”.

Måske er det endnu for tidligt at udtale sig om, hvorvidt indvandrerne – hvoraf mange er tidligere sovjetborgere – på denne måde bliver gjort til ”moskovitter”.

Kilde: Politically Incorrect 30. juni 2010

Kommentar: Se, se! Sådanne regler burde EU-landene have tænkt på, inden muhammedanerne kom masende!

*)  Ikke alle EU-stater! Staterne i Centraleuropa (Bulgarien, Rumænien, Ungarn, Serbien, til dels Jugoslavien, Östrig og Polen), som i deres historie har oplevet, hvad islam er, er skeptiske til, hvad nyt islamisk herredömme vil indebære.

5 kommentarer »

 1. Kunne vi lige få det indført her i landet, ville vi da være kommet et lille stykke videre:-)

  Like

  Kommentar af Hende — 30 august 2010 @ 13:10

 2. Bravo Rusland!
  Enestående eksempel til efterfølgelse i Danmark.

  falkeøje

  Like

  Kommentar af falkeøje — 30 august 2010 @ 14:22

 3. Nu nu er det jo sådan, at Rusland sejler i energi og råstoffer. I vesten har vi ingen energi og ikke nævneværdigt med råstoffer. Som eliten siger: “De unge mennesker er vort eneste råstof”, og jeg tænker så ved mig selv:”, Hold kæft, hvor er det godt, at du er så gammel som du er”.

  Like

  Kommentar af Børge — 30 august 2010 @ 14:33

 4. 3. Børge
  Derfor behøver alligevel ikke at opføre os, som var vi prostituerede.

  falkeøje

  Like

  Kommentar af falkeøje — 30 august 2010 @ 14:45

  • Jamen, det er jeg da enig i.

   Like

   Kommentar af Børge — 30 august 2010 @ 16:04


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: