Hodjanernes Blog

30 august 2010

Jette Maressa Elbæk

JPs Jørgen Ullerup og udlandsredaktør Jette Maressa Elbæk er ikke hvem som helst på det journalistiske parnas, og når de begge er tilhængere af en moské ved Ground Zero, så må man sige at de tegner JPs holdning til sagen.

Og det er trist, fordi begge bruger det sølle argument, at hvis man forbyder en moské i den umiddelbare nærhed af det sted, hvor 3000 amerikanere blev myrdet i Allahs navn, så vil det tirre en ny generation af terrorister til at gøre endnu værre ting næste gang” skriver Geoffrey Cain.

Ja, det er trist, for dermed har de kapituleret og underkaster sig islams politik.

Hvad angår Maressa Elbæk er jeg ikke så voldsomt overrasket. Hun og en kollega stod for et højskolekursus på Europahøjskolen i juni 2007 med titlen ”Demokrati, tak”.

Demokrati er som bekendt et nøgleord i kultursammenstødet mellem Vestens tankegang og islams. Det var derfor rimeligt at kikke tilbage på de hemmeligholdte Bilderbergmøder og vore EU-politikeres aftale med araberne om fri indvandring i Europa, fremme af arabisk kultur i Europa og forsøg på sammenlodning af de to vidt forskellige kulturverdener til et ”Eurabia”, men de to journalister fra JP afbrød straks enhver tale om disse ting og påstod ud i den blå luft, at alt var løgn, skønt avisens journalist Rose selv havde deltaget i et Bildebergmøde. Trods indtrængende opfordring kunde Jette Elbæk Maressa naturligvis ikke henvise til eller fremlægge bevis på ”løgnen”. Siden da er der kommet langt flere oplysninger frem (om end i den mere skjulte bloggerverden og ikke i de officielle massemedier!).

1 kommentar »

  1. Jette Maressa Elbæk er naturligvis en led heks. Det opdagede jeg straks, da hun bort censurerede – ikke viste – min psykologiske analyse af tidens bloggere på hendes blog.

    Er hun så dum, tænkte jeg dengang. Og ja- det er hun så. Af en eller anden mystisk årsag – som sikkert er dybde psykologisk – er kvinder dårlige til at håndtere tidens muslimske og multi-kulturelle krise.

    Jeg ved faktisk ikke rigtigt hvorfor. Men måske har det noget med moderfølelsen eller moderinstinktet at gøre.

    Like

    Kommentar af kurt rosenstrøm — 31 august 2010 @ 10:17


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: