Hodjanernes Blog

27 august 2010

Stjerneklar stjernepsykopati

Filed under: Citater, Danmark, Dhimmier, Indvandring, Islam, Jihad, Loonies, SF — Skjoldungen @ 20:17

“Hvis folk ikke respekterer andre mennesker, skal de straffes.”

Vi tager den lige en gang til: “Hvis folk ikke respekterer andre mennesker, skal de straffes.” – Dette rablende udsagn stammer ikke fra en perle-intelligent kulturberiger med ‘respææækt, man’ som hovedbestanddel af sit ordforråd eller  Zenia Stampe, men fra intet mindre end en folketingskandidat for det kommende regeringsparti, Waffen-SF:

I Samarbejds-Politiken (hvor ellers?) kan man beundre kuk-kuk-kandidat Charlie Stjerneklar‘s visdom: Jeg synes, det er utroligt, at diskotekerne ikke har lært det her endnu. Det kan selvfølgelig virke voldsomt at politianmelde dem. Men jeg synes, det er min pligt som borger, når dokumentationen er så tydelig, som den er her. Der er tydeligvis mange lukkede fester i København«, siger Charlie Stjerneklar, folketingskandidat for SF.

Anledning til al den tankevirksomhed er at man har stillet diskoteksejerne over for et ultimatum: Enten lukker man alle de kulturberigere (af hankøn) ind som vil ind eller også fratager man dem bevillingen. Hvilket – som vi omtalte – kommer ud på eet. Diskoteksejerne må i begge tilfælde se sig om efter anden næring. Hvoraf man kan slutte at vor Charlie ikke synes at respektere diskoteksejere. Så skal han vel straffes, ikke?

Nå, det skal vi Hodjanere så også. Vi kan nemlig slå fast – med en mukkert så stor, at selv Charlie ville kunne mærke den hvis han tabte den på sin bare storetå – vi respekterer hverken ham eller hans parti! – Vi ses i spjældet, bette Charlie.   (Tip: Anonym)

2 kommentarer »

 1. Ja, nu har de politiske korrekte tossehoveder da vent alt fornuft på hoved.
  Vi skal altså til at respektere en seriemorder og dennes sygelige trang til at myrde uskyldige ellers kommer vi i spjældet sammen med den respekttable!!! lyst morder.
  Den er da helt gal.
  Næ, vi kan blive nødt til acceptere sådan en respekttabel!!! morder lever sit sølle liv bag tremmer resten af sit liv, når vi ikke har aflivning indført her i Danmark, som i de muslimske lande.

  Like

  Kommentar af li — 27 august 2010 @ 20:59

 2. Så længe kulturberigerens søster ikke må komme med på diskotek så må kulturberigeren blive udenfor.
  Det er da i lighedens tegn sand respekt over for andre.

  Like

  Kommentar af Menig 442 — 27 august 2010 @ 21:26


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: