Hodjanernes Blog

9 august 2010

Navigation for pianister

Filed under: Danmark, DF, Imamer, Indvandring, Islam, Jihad, Koran, Muslim World, Shariah — Skjoldungen @ 12:11

East is East and West is West – but Today another Definition is Best.

Da John Harrison i 1759 konstruerede sit kronometer var de søfarendes problem med at finde vej på havet løst. Solhøjden ved middagstid – og dermed breddegraden – havde man forlængst styr på takket været sekstanten, men for at kende længdegraden måtte man vide hvad klokken var et andet sted – f.eks. Greenwich –  for at kunne beregne tidsforskellen og dermed afstanden derfra. Tidens pendulure duede jo ikke på havet, så Harrisons kronometer med fjedre, modsvingende balancehjul og temperaturkompenserende bimetaller betød et sandt kvantespring i søfartens historie. Fra da af kunne man med nøjagtighed definere sin position med ordene så og så mange grader østlig eller vestlig længde.

Anderledes med vor tids kulturelle navigation. Oplysningstidens hang til præcision i tanke og tale er forlængst gået fløjten. Nu er tankerne få og små og svajer som siv i vinden. Samme vind kan så blæse videre med de uldtotter, der i vore dage gør det ud for tale. Selv begreberne øst og vest har mistet deres mening. Hvilket bl.a. fremgår af pianisternes sommer-pastorale: “Stop al ikke-vestlig indvandring“.

En sådan begrebsforvirring er gefundenes Fressen for pressen. I samme øjeblik finken var røget af panden gik den politiske korrektheds markskrigere – DDR og aviserne – da også i selvsving. Vel vidende hvad partiet egentlig mente skulle det nu hedde sig at pianisterne ville udelukke alle andre end lige netop vestlige d.v.s. hvide indvandrere. Uanset hvor mange af disse racisme-esser pressen har oppe i ærmet, kan man altid bruge et til. Og det er blevet spillet flittigt lige siden. Hvilket blot illustrerer nødvendigheden af at udtrykke sig så en skovl er en skovl og ikke en spade.

For ikke så længe siden inddelte man klodens befolkning i den første, den anden og den tredie verden. Den første var vores (den vestlige), den anden var den kommunistiske (den østlige) og den tredie resten. Den holder ikke længere. I dag har indbyggerne i Japan mere tilfælles med amerikanerne end svenskerne har med schweizerne. Og byerne i den hedengangne Warszawapagt ligner København som London ligner Mogadishu. Vladisvostok og Tokyo er i vore dage vestlige byer, Malmö og Marseille mellemøstlige.

Og nu vi taler om det tidligere Sverige: digteren Tegnér mente at hvad man ej klart kan sige, det ved man ej. Det gælder dog næppe for vore pianister, så hvis skipper Pia agter skib at føre, så er her et lidet søkort at forstå: Greenwich-meridianen skiller ikke længere øst fra vest. Den er i dag erstattet af en takket, stiplet linie som skiller den civiliserede verden fra den muslimske. Og denne civiliserede verden omfatter i dag  tidligere tredie-verdenslande som Kina, Indien, Vietnam, Korea og Sydamerika. Og hvem kan have noget imod indvandring derfra samt af folk fra Østeuropa såsom russere, polakker, tjekker, svenskere, ungarere og slovaker? – I hvert fald ikke os her på Hodjas blog. Så prøv at gentage efter os: “Stop al indvandring fra muslimske lande” – MUSLIMSKE, Pia!

13 kommentarer »

 1. Også John Harrison måtte kæmpe mod den tids femørespolitikere. Der var han oppe mod sjusk, fusk, lusk og tusk. Ak ja..

  Like

  Kommentar af Slyrgraff — 9 august 2010 @ 14:42

 2. Flot indlæg.
  Sheik Yusuf al-Qaradawi, det Muslimske Broderskabs åndelige leder, hævder, at “moderne videnskab” har “beviser” for, at Mekka var verdens centrum.

  En anden geolog, hævder at England havde påtvunget verden Greenwich Mean Time, og at tiden nu var inde til at forandre dette. Han hævdede ligeledes at længdegraden Mekka ligger på er i fuldkommen harmoni med den magnetiske nordpol.

  De udstiller deres kultur usikkerhed på en brovtende facade baggrund. Deres krav om at ændre GMT kan måske få tilhængere hos de dårligt uddannede og intellektuelt underernærede. De argumenterer ud fra en desperat baggrund, ikke med solide argumenter, når de benytter sig af uhæderlighed. Islam og islamismens problem stammer fra mangel på fleksibilitet og en forbenet tro.
  Uden fleksibilitet og med en forbenet tro er de umulige at integrere.

  Like

  Kommentar af synopsis-olsen — 9 august 2010 @ 16:14

  • Ja, det var denne herlige fætter
   med Mekka Mean Time 😀 –
   “geolog” er måske lige i overkanten. Han synes heller ikke at have opdaget, at ingen normale mennesker bruger den magnetiske nordpol til navigation i seriøse sammenhænge – bortset fra nødstilfælde.

   Like

   Kommentar af Bjovulf — 9 august 2010 @ 21:45

  • Han har heller ikke forstået, at hvis man afbilder jordkloden på et fladt kort på den mest effektive måde, så ligger England med Greenwich faktisk lige omkring midten, så det er slet ikke så tosset at have denne linje som nulmeridian. Og nu var England jo først med dette vindende system
   ( der var vist andre konkurrerende systemer med alle mulige andre nulmeridianer – blandt andet én gennem Paris naturligvis ) og med metoden til finde ens relative længdegrad, så … araberne kunne jo bare selv have været lidt vaksere ved havelågen, hvilket dog ikke forekommer særligt realistisk 😉

   I øvrigt hedder det ikke Greenwich Mean Time – eller GMT – længere
   men derimod Universal Time, Coordinated alias UTC (?). Det er sandsynligvis bare endnu et udslag
   af politisk korrekthed, ligesom at man ikke længere bruger BC (Before Christ).

   http://da.wikipedia.org/wiki/UTC

   http://en.wikipedia.org/wiki/Before_Christ

   Controversy
   Some adherents of other religions and others feel that using the phrase “Year of our Lord”[28][29] or basing the world’s dating system on the life of Jesus [!!!]are forms of bias towards the Christian religion,[30] and relics of Western imperialism.[31] Attempts to use the more secular year designations BCE (Before Common Era) and CE (Common Era) have also stirred debate in some countries.[32][33]

   Like

   Kommentar af Bjovulf — 9 august 2010 @ 21:58

 3. Problemet er, at Koranen fuldstændig har nedsmeltet deres hjerner, så de ikke kan tænke fornuftigt.

  Hvem kan tage de hundehoveder alvorlig.

  Like

  Kommentar af Phønix — 9 august 2010 @ 18:50

 4. Mon ikke også det var det som mentes i praksis, uden at sige det direkte? Altså stop for indvandring af folk fra anti-vestlige “kulturer”/ religion
  ( = muslimer):D

  Like

  Kommentar af Bjovulf — 9 august 2010 @ 21:40

  • Jo, men hvorfor så ikke sige det? – Al den uld-i-mund og politisk korrekte omsvøbsfloskulatur er til at brække sig over. Det klæ’r ikke Pia.

   Like

   Kommentar af Skjoldungen — 9 august 2010 @ 22:48

 5. Skulle vi ikke tilgive hende den ene “smutter” Kunne såmænd selv have sagt det samme i et øjebliks uopmærksomhed.

  Like

  Kommentar af Danskeren — 10 august 2010 @ 05:24

 6. Jeg har fået afvist to Kronikker, fordi jeg generede muslimer. Avis redaktionerne er begyndt at sortere efter det politiske korrekte.

  Og kristeligt dagblad har blokeret min email adresse, fordi jeg kaldte dem islam leflere eller noget i den retning.

  Nu kan man kun skrive om synålens historie fra istid til i dag. Det er de hel vilde med.

  Like

  Kommentar af Phønix — 10 august 2010 @ 08:19

  • Send dem til os 🙂

   Like

   Kommentar af Hodja — 10 august 2010 @ 08:40

   • Det med synålen lyder helt afsindigt spændende. Lad os høre nærmere. LOL

    Like

    Kommentar af synopsis-olsen — 10 august 2010 @ 09:56

 7. […] Saudi-Barbarien er en fast og flittig læser af Hodjas Blog. Efter at have studeret vor postering Navigation for Pianister har han indset det fornuftige i at afskaffe Greenwich-meridianen. Denne har jo i vor tid vist sig […]

  Like

  Pingback af Et muslimsk initiativ som har vor fulde støtte « Hodjanernes Blog — 12 august 2010 @ 08:42

 8. A logo, accompanying punch line and rest of the content of a portal needs to be secured against any republication or use by any other party..

  Like

  Kommentar af paretologic data recovery pro key — 12 oktober 2014 @ 23:06


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: