Hodjanernes Blog

5 august 2010

Stiltiende praksis – kun DF siger det højt

Offentligt ansatte, der naturligvis ikke selv kan stå frem, har fortalt mig, at der er en stiltiende vedtaget praksis med, at personer med ikke-vestlig baggrund på kontanthjælp automatisk skal placeres i matchgruppe 3, ikke arbejdsparate, eller matchgruppe 2, delvis arbejdsparate.

Derfor føler de ofte ikke nogen særlig risiko for at kunne få frataget kontanthjælpen bl.a. grundet arbejdstimekravet, men oplever at de bare kan fortsætte på kontanthjælp i det uendelige pga. en arabisk eller mellemøstlig baggrund i modsætning til, hvis de med en asiatisk eller en dansk baggrund var landet på kontanthjælp. Dette afspejler en forskelsbehandling, der, hvis det er sandt, ikke er Århus Kommune værdig, og som man ikke kan tillade sig over for de øvrige, arbejdsomme skatteydere eller de andre kontanthjælpsmodtagere.

Ifølge mine underretninger kan borgere med ikke-vestlig baggrund ofte forblive på kontanthjælp i årevis, hvor kommunen ikke foretager sig andet end evt. at få dem på revalidering, i fleksjob, i støttet job eller på førtidspension, som jo stadig er placering på overførselsindkomst – bare ikke kontanthjælp. Antallet af indvandrere på førtidspension er på fem år fordoblet i Århus. Hver tredje indvandrerkvinde mellem 40 og 64 år er på livsvarig offentlig forsørgelse.

Af LENEKATTRUP dyrlæge folketingskandidat (DF); JP Århus 02.08.2010  (Uddrag).

Stem her.

4 kommentarer »

 1. En af mine kolleger som arbejdede som sagsbehandler for en 7-8 år siden i København, har fortalt mig det samme, som bliver nævnt i artiklen. Derudover fik indvandrere også tilskud til alverdens ting, selvom sagsbehandlerne udmærket vidste at de ikke havde krav på det – på den måde undgik man jo vold og ballade. Som min kollega sagde, man vidste, at der let kunne stå 5-10 fætre, brødre og onkler og vente på en efter arbejdstid, og det var jo alligevel ikke ens egne penge. Man kan ikke bebrejde, at sagsbehandlerne ikke skal have noget klinket – men hvor er det dog sygt, at vores samfund er noget hertil.

  Like

  Kommentar af Robert — 5 august 2010 @ 13:22

 2. Alle som ikke lider af den røde sindssyge har jo vidst dette i 20-30 år, absolut intet nyt i det.
  Og allerede i start 80’erne blev folk kulturberiget af djævle kult banden “warriors” og allerede dengang stak politiet af når de så banden.

  Like

  Kommentar af Fritz — 5 august 2010 @ 13:35

  • PS.
   Skrev dette hos hr.Møller.
   Kender tilfældigvis en historie om en kulturberigelse, som selvfølgelig var forsørget af os andre, samtidig med at han kørte taxa sort. Og for at det ikke skal være løgn, så fik han en dag sin sagsbehandler ind i vognen, og hun var ikke i tvivl om hvem hun kørte med, men hvad skete der, jo han fik såmænd en ny sagsbehandler i straf.
   Samtidig behandler vi vores ældre og syge som svin, LORTELAND.

   Like

   Kommentar af Fritz — 5 august 2010 @ 13:45

 3. Derfor bør vi undsige politikerne ved næste valg.
  Så får vi en periode med anarkiske tilstande, hvor danskerne risikofrit kan sætte sig til modværge.

  falkeøje

  Like

  Kommentar af falkeøje — 5 august 2010 @ 13:55


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: