Hodjanernes Blog

2 august 2010

Fra det gode værtshus “Løven og Lammet”

Filed under: Censur, Danmark, DF, Dhimmier, Evidens, Folketinget, Indvandring, Islam — Skjoldungen @ 11:34

Pianisterne er som bekendt patriotiske – de holder ferie hjemme ved stambordet.

Det er agurketid. Folketing og regering holder ferie. Antallet af tåbeligheder er følgelig stærkt begrænset hvorfor the gentlemen of the press nødsages til at beskæftige sig med ferieministerens gøren og – navnlig – ikke-gøren. Det sidste tyder dog på en vis grad af fornuft og selverkendelse, hendes evner taget i betragtning. Selv for bemeldte presse er det dog svært at holde suppegryden i kog på en pølsepind, så lejlighedsvis nødsages man til at omtale også andre trivialiteter såsom Gucci-Helles skattefiflerier og pianisternes årlige springe-op-som-en-løve-og-falde-ned-som-et-lam-stunt.

Det sidste stur-stur nummer finder rutinemæssigt sted i sommervarmen hvor risikoen for at blive taget alvorlig er mindst. Således også i år, hvor man påny har kigget dybt i flaskerne med gærede principper og tomme trusler. Dog var sommeren i år så varm at man måtte blive lidt længere inde i skyggen ved stambordet. Hvilket resulterede i ikke mindre end hele to stunts: 1) Sæt 24 år op til 28 år og 2) Fortæl hvor mange penge muslimerne koster samfundet.

Begge disse badutspring tager selvfølgelig afsæt i klokkeklar fornuft – og har følgelig ikke en kinamands chance for at blive gennemført. Hvilket vore gode pianister da også udmærket er klar over. De kender jo efterhånden deres pappenheimere i regeringen – som på sin side også kender vore hyggepianister og ved at de aldrig – aldrig – ville gøre alvor af deres løvebrøl. Hvorfor disintegrationsminister Rønn da også prompte og helt risikofrit kan aflevere den indlærte svada om mistænkeliggørelse o.s.v., o.s.v….Og dermed er den ged barberet.

Tror hun. Men én ting er at pianisterne igen falder ned og dikker med lammehalerne, en anden at hun uforvarende skød mod løven mens den endnu var i luften – inden den af sig selv faldt ned som et lam. Dermed bekræftede hun at tidens største og helligste TABOO lever og har det godt. Dette TABOO svæver således fortsat rundt i de skatteplagede danskeres flimrende bevidsthed uden håndgribelig form eller størrelse.

Nu er det jo så moderne og oppe i tiden at undskylde/forsvare sine fadæser, så konen ville – dersom hun var ærlig – uden tvivl påberåbe sig argumentet: hvis en sådan officiel undersøgelse virkelig fandt sted måtte man enten manipulere den så groft at svindelen blev åbenbar for enhver eller imødese en folkelig opstand. Begge dele er nogenlunde lige uacceptable, så hun valgte at lyve. Da hun ellers forkommer at være et relativt hæderligt menneske bekommer det hende givetvis ilde. Men så har hun måske lært at vare sin mund næste gang stemningen ved stambordet bliver lidt løftet. For eksempel næste sommer.

Indtil da må vi andre lade os nøje med at betragte vort TABOO gennem den hidtil bedste optik, nemlig statistikeren Ebbe Vigs og andres grundige kalkulationer: ca. 200.000.000.000 (to hundrede milliarder) kroner om året. Foreløbig. Kan det undre at nogle af os gemene danskere fra tid til anden kunne ønske at pianisterne rejste sig fra stambordet, lod lammekåben ligge og forlod værtshuset?

2 kommentarer »

  1. Imødese en folkelig opstand? Held og lykke med det…Imellem tiden, kan vi få lov til at være vidner til at flere skoler lukker, hospitaler og plejehjem ligeså. Men, gad vide hvordan folkestemningen ville være, hvis alle i det danske land vidste, at det f.eks “bare” kostede 80 milliarder årligt at holde berigerne ved godt mod. Tror nogen virkelig at der ville lyde protester? Ikke en lyd ville høres. Europa forsvinder som en fodnote i historien, og det var så det.

    Like

    Kommentar af Lightmann — 2 august 2010 @ 12:40

  2. […] – Lad os nu glæde os til fortsættelsen af alle de tidligere bravour-numre: Metock-dommen, 24-års reglen som skulle sættes op til 28 år,  Staten der skulle oplyse hvad indvandringen koster, Racisme- og blasfemiparagrafferne som skulle […]

    Like

    Pingback af Så er det den tid på året igen « Hodjanernes Blog — 2 november 2010 @ 15:31


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: