Hodjanernes Blog

11 juli 2010

Engelsk pendant til familien fra Belvederevej, Helsingør

Filed under: Asyl, Aviser mm, Danmark, Immigration, Indvandring, Politik, UK, Venstrefløjen — egtvedpigen @ 11:25

Somalisk familie blev installeret i et hus til en værdi af 18.000.000 kr efter at have klaget over, at det hjem med fem soveværelser, som de først blev tildelt af kommunen, var »i et fattigt område«. I Danmark er vi ved at få lignende tilstande.

En familie af tidligere asylansøgere fra Somalia lever i et 18.000.000 kr’s luksushus på en af Storbritanniens mest eksklusive adresser med en omkostning for skatteyderne på 71.000 kr om måneden.

Hr. Nur, 42, en arbejdsløs buschauffør, hans 40-årige kone, som aldrig har arbejdet og deres syv børn flyttede ind i en tre-etagers ejendom i det fashionable Kensington-område i London i sidste måned, fordi de ikke kunne lide den “fattige” del af byen, de først boede i.
Nu bor de tæt på berømtheder som kunstneren Lucian Freud, sangeren Damon Albarn og designeren Stella McCartney, og deres hjem er kun få minutter fra den fashionable Kensington Place restaurant, som var et yndet tilholdssted for prinsesse Diana.

»Mr Nur said: ‘The new house is good enough and it is near the school and the shops. We need a house this big because we have so many children.
The old house was good but the area was not so good. It was a very poor area and there were no buses, no shops and the schools were too far.
The old house was four or five bus stops away from the primary school attended by two of my children.”« (Kilde: DailyMail)

Hr. Nur fandt det nye hus igennem en ven, der kendte ejeren, og arrangerede selv udlejningen gennem en ejendomsmægler.
18.000 kr. om ugen i støtte betales direkte til hr. Nur og hans familie, som så betaler udlejeren.

Læs mere her!

2 kommentarer »

 1. Det bliver interessant, at se hvornår alle disse kendte personer får nok af at blive “kulturberiget” for alvor. Jeg mener, de er jo ikke nær så hærdede i den henseende som resten af befolkningen – den måbende befolkning som i mange årtier måbende har måttet finde sig i at skulle bære de meget alvorlige konsekvenser af den gloriepudsende “elites” og de pseudointellektuelle kunstneres, journalisternes, “eksperternes” og forfatternes endeløse selvgodhed på andres bekostning – så chokket må vel føles så meget større for dem?

  Skal vi gætte på, at det senest sker, når huspriserne begynder at falde kraftigt, fordi området lige pludselig mister sin trendyness og tiltrækningskraft blandt de andre kendte vehavere pga. at multikulturen kommer lige lovligt tæt på i form af vold, røverier – selv mod skolebørn i form af mobiltelefoner – og voldtægter? Og mon ikke vi så også ser de første skoleflugter selv fra de kendtes privatskoler? 😀

  Jo, vi går i sandhed “interessante” tider i møde 😉
  Og snart vil alle disse folk ikk længere kunne løbe fra den barske virkelighed, de så letsindigt har
  påført os andre, endda helt uden nogensinde at have spurgt om lov!

  Like

  Kommentar af Bjovulf — 13 juli 2010 @ 03:17

 2. Hvor mange somaliere kunne GB have sendt hjem for de penge?

  Like

  Kommentar af Peter R — 13 juli 2010 @ 14:56


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: