Hodjanernes Blog

23 juni 2010

Dansktoppen.

Filed under: Antisemitisme, Danmark, Dhimmier, Imamer, Indvandring, Islam, Jihad, Koran, Medier DR m.fl., Musik — Skjoldungen @ 09:24

DanMarx Dhimmi Radio (DDR) afskaffer den klassiske musik. Her er afløseren:

Det drejer sig om et arabisk børnekor, som er startet af jordansk TV. Sangen går sin sejrsgang overalt i den muslimske verden, for ganske vist er sang og musik haram, men når budskabet er at børn skal blive shahid‘er – martyrer – kan man dispensere. Hensigten helliger midlet. Helt jesuitisk:

3 kommentarer »

 1. Palæstinenserne vil gerne have veluddannede unge. Men viden kan være en trussel mod stærk fanatisk religiøsitet. Fokus kan blive uklart. Den forebyggende behandling af denne eventuelle dybt ulykkelige hændelse er derfor hjernevask begyndende fra 1. dag i vuggestuen. Således ender historien lykkeligt for de mellemøstlige religiøse magthavere, mens de vestlige lande til gengæld får sendt et alvorligt samfundsnedbrydende problem på halsen. Planen er lagt og udførelsen skrider fremad. Min gamle historielærer havde en meget fast mening om os elever: “Vi svømmede konstant rundt i uvidenhedens mudderpøl”. Umiddelbart ville jeg mene at store dele af den muslimske verden befinder sig på dette niveau, men jeg spekulerer på, om ikke den gamle bogorm´s karakteristik af en ignorant og uopmærksom skoleklasse skulle være mere gangbar i dag end nogen sinde tidligere. Med den afgørende forskel at denne tilsyneladende progredierende tilstand nu efterhånden har bredt sig helt ud i krogene af de ikke-muslimske samfund, med en vis forkærlighed for vor såkaldte ”elite”. Det er ikke godt det her, venner. Ikke spor godt.

  Like

  Kommentar af EH — 23 juni 2010 @ 14:04

 2. her gik jeg og troede, at sang, musik og fornøjelser var forbudt hos islam-zz. Men nu må vi se, om de også synger i Saudiarabien og i de andre nazisamfund, hvor kvinderne får pisk, hvis de går med brystholder eller går ud uden tilladelse.

  Denne sindssyge religion er faktisk så dæmonisk, at det skriger til himlen. Men det er nok derfor, at enhedslisten og SF finder islam sympatisk.

  Enhver politiker med den sunde fornuft i behold, skulle selvfølgelig forlængst have sagt fra overfor de islamiske forbryder samfund, der holder mennesket i åndeligt fangeskab.

  “Israel må forklare sig” siger frk dumrian, medens de islamiske forbrydersamfund ikke skal forklare noget som helst. Hvis det ikke var alvorligt, så var det komisk. Hvordan kan en sådan idiot overhovedet blive indvalgt i Folketinget.

  Tit ser jeg mig i spejlet og udbryder: “Lille spejl på væggen der, hvem er den klogeste i verden her”? “Det er dig”, hvisker ansigtet i spejlet, hvilket naturligvis forhindrer mig at at blive indlagt på blå stue.

  Da jeg var ung og smuk, blev jeg opstillet til Folketinget. Desværre fik jeg kun seks stemmer-
  vist nok fra familien og en skakkammerat. Det er derfor det hele går ad helvede til.

  Like

  Kommentar af Phønix — 23 juni 2010 @ 14:36

 3. Nu må vi jo ikke glemme at det er vor tids jøder og det er fredens religion de dyrker.

  Like

  Kommentar af Rinus — 23 juni 2010 @ 21:36


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: