Hodjanernes Blog

18 juni 2010

Liderlige Margrethe.

Når naturen går over optugtelsen bryder den indre svinehund gennem den radigale fernis.

Een ting må man lade Det Radigale Venstre: når det drejer sig om at underløbe Danmark, danskerne og alt dansk er de konsekvente. Fra partiets spædeste start for godt hundrede år siden har de uden den mindste vaklen i geledderne stillet sig på den forkerte side, hvadenten det nu var det kejserlige Prøjsen, det nazistiske Tyskland, Ceauşescus Rumænien eller – som nu – det islamofascistiske EUSSR.

Denne konsekvens har navnlig vist sig i forsvarsspørgsmålet. Fra “Hvad kan det nytte?” over modstanden mod Københavns Befæstning, afrustningen op til Besættelsen og modstanden mod Danmarks bidrag til NATO. Stedse hed det sig, at militæret var af det onde og blot man afskaffede forsvaret ville fryd og gammen indfinde sig. Helt automatisk.

Indtil for nylig, altså. Da det dæmrede for det ellers så pacifistiske parti at EUSSR også har militære ambitioner fik piben pludselig en anden lyd. Ganske som hos Waffen-SF der – selv om de ikke just er de hurtigste knallerter på havnen – alligevel kom først i fedtlæderstøvlerne. Men at bryde med 100 års pacifistisk dogmatik er ikke nemt og kræver brydsomme, indre konflikter i det radigale sind.

Men her kommer Der innnere Schweinehund til hjælp. Ganske som når NIMBY-Margrethe sender sine børn i Den Classenske Legatskole – af rent praktiske grunde, naturligvis. Samme Margrethes facade krakelerer igen i dag, hvor hun i Samarbejds-Politiken (hvor ellers?) slår de militaristike strenge an: væk med forsvarsforbeholdet, så også danske soldater kan træde an i EUSSR’s geledder og marchere mod de onde, onde jøøøder. Denne gang hedder det blot ikke Endlösung der Judenfrage, men det mere stuerene “at lade EUSSR overtage kontrollen over forsyningerne til Hamas og Gaza”:

Skulle det blive en EU-opgave, ser vi endnu et eksempel på, at det danske forsvarsforbehold kolliderer både med sund fornuft og med Danmarks interesse i at spille en konstruktiv rolle i det internationale samfund. En rolle hvor vi aktivt kunne bidrage til at hjælpe med at sikre fred og fordragelighed.

Jovist. Man ser det for sig: Skibe fra Tyrkiet, Iran og Syrien bemandet med  de fredeligste, fredselskende og fredsommelige fredsaktivister®  – “Vor Tids Jøder” –  stævner mod Gaza, hvor de anråbes af den mægtige EUSSR-armada som vil vide om de medbringer våben til Hamas? – Hvilket de selvfølgelig gør og hvilket EUSSR-flåden også godt ved. Der udspiller sig nu en høflig, fredelig og fordragelig passiar i god tone mellem venner, hvorefter alle tilønsker hinanden en fortsat god dag og HamaSS kan modtage sine sprængstoffer, Qassam-raketter og øvrige, fredelige isenkram.

Det ved den skinhellige Margrethe og hendes skinhellige læsere af Samarbejds-Politiken selvfølgelig godt, men tør – endnu – ikke sige det rent ud, da jøde- og danskerhadet fortsat har en kende svært ved at slå an i videre kredse. Spørgsmålet er så om hun også kan stikke blår i øjnene på kaptajnen og besætningen på et evt. dansk orlogsfartøj, som måtte blive beordret til at deltage i dette åbenlyse mummespil. Vi tvivler…

Billede fra den tidligere konservative cand. jur.  Safia Aoudes profil på Facebook.

7 kommentarer »

 1. “Denne gang hedder det blot ikke Endlösung der Judenfrage, men det mere stuerene “at lade EUSSR overtage kontrollen over forsyningerne til Hamas og Gaza”

  Hvorfor skulle EUSSR være bedre end FN, der jo også har soldater fra EU.

  Da krigen mod Hizbollah var forbi, Lagde FN sig imellem og kontrollerer i dag alle våbenleverancer til Libanon, I dag har samme freds organisation som bekendt flere raketter ende fleste mindre lande – tilsammen.

  De er end ikke smuglet ind men kommer legalt ind i landet, medens FN bukker og skraber.

  Verden er simpelthen ikke gearet til denne voldsreligion. Ser frem til den dag, hvor hele lortet endeligt bryder sammen.

  Like

  Kommentar af Phønix — 18 juni 2010 @ 13:00

 2. -Billede fra den tidligere konservative cand. jur. Safia Aoudes profil på Facebook.-
  Det er vel ikke for ingen ting at hun har været konservastiv.

  Like

  Kommentar af Fritz — 18 juni 2010 @ 16:45

 3. Åh ja, Safia Aoude!
  Kvinden, der aldrig forpasser en chance til at tale grimt om ikke-meningsfæller, og som aktivt arbejder for islams udbredelse.

  Her om Salman Rushdie:

  Jyllands-Posten 5/6 1997

  “I 1996 var et hold* [se note nedenfor] på ‘studie- og uddannelsesrejse til Libanon og Syrien’ sponseret af bl. a. den mellemøstlige terrororganisation Hizbollah.

  En udgave af organisationens nyhedsbrev bragte sidste år et helsidesfoto af forfatteren Salman Rushdie med et sigtekornsmærke i panden. Teksten lød: “Et anderledes portræt af smuds-skribenten og succes-rytteren Satan Rushdie (…) Klip billedet ud og brug det som dart-skive.” Organisationens pressekontakt, Safia Aoude, siger, at Salman Rushdie billedet var tænkt som en spøg. Tilsyneladende har Politiets Efterretningstjeneste (PET) svært ved at se det morsomme. “PET holder øje med nogle af vore medlemmer. Der er muslimskræk i Danmark. Folk kan ikke lide at se, at vi er aktive. Vi arbejder for at udbrede islam, og selvfølgelig ønsker vi lige som alle andre at være med til at præge samfundet,” siger Safia Aoude , som ikke ønsker at oplyse organisationens medlemstal.
  Afhoppere har oplyst, at der gennemsnitligt møder tyve op til arrangementerne.”

  * Islamic Student Organization, som hører til i miljøet omkring Københavns Universitet. Organisationen tilbyder bl. a. sine medlemmer sponserede studierejser og ophold i islamiske mønsterstater som Libyen og Sudan.

  Her om Naser Khader:

  Berlingske Tidende 23/3 1997

  “Forrige søndag var den 33-årige palæstinensisk fødte dansker Naser Khader gæst i P3-programmet »Kronsj!«. Snakken til søndagskrydderen forløb hyggeligt og venligt mellem værten Trine Gregorius og den velformulerede og reflekterede cand. polit og forfatter, som i efteråret udgav bogen »Ære og skam«. Khader, der er medlem af Det Radikale Venstre, sagde de ting, som humanistisk indstillede danskere gerne vil høre: at der skal bygges bro mellem dansk og islamisk kultur, og at begge lejre derfor må lægge kortene åbent frem på bordet. Men så spillede Gregorius et båndet indslag med talsmanden for studenterorganisationen ”Islamic Student Organization” (ISO), Safia Aoude, hvor den 26-årige muslim beskyldte Khader for at være »en Onkel Tom-type, som lefler for danskerne«. I øvrigt udtalte Safia ikke Nasers efternavn korrekt, i stedet for at kalde ham Khader, sagde hun Naser Khara, hvilket betyder »Naser Lort«.
  Søndagsidyllen var ødelagt. Khader var hørbart såret og svarede igen ved at sammenligne Safia og hendes fæller med Johnni Hansen og hans nazistiske svende.”

  Nævnes skal også, at Safia Aoude kæmpede for de to anklagede muslimer i Lockerbie-flysprængningen i Skotland 1988, der kostede 270 mennesker i livet.
  Man må sige, at hun er blevet overhalet indenom af Gaddafi.

  Der kan læses mere her. Der er mange ”perler”.
  http://www.sappho.dk/Den%20loebende/muammar.html

  Like

  Kommentar af boppo — 18 juni 2010 @ 19:05

 4. Hodja – forresten
  Linket til Safia Aoudes profil på Facebook er ikke det rigtige.

  Like

  Kommentar af boppo — 18 juni 2010 @ 19:08

 5. Det tror jeg godt hun kan glemme alt om den lille Margrethe. EU´s mellemøstpolitik har i den grad været enøjet. Israel kunne aldrig drømme om at lade en EU hær kontrollere noget som helst i denne region. Sådan noget kræver tillid, mellem parterne, og den er helt forståeligt ikke til stede fra Israelsk side. Hvad vil EU så gøre? Anvende magt? Er der slet ingen, som kan ryste lidt fornuft ind i det tossede kvindemenneske?

  Like

  Kommentar af EH — 19 juni 2010 @ 01:27

  • EH, dit sidste spørgsmål kan i hvert fald besvares, nemlig med et rungende NEJ. Fornuft og Margrethe Vestager kan ikke stå i samme sætning uden at ryste sproget i sin grundvold. Som jeg hermed gør…

   Når ur-instinkterne og de primale drifter tager over må fornuften vige. Hos De Radigale drejer det sig om den go’e gamle antisemitisme som gennem EUSSR kan få udløsning med et anstændighedens skær over sig. Det samme gjorde sig gældende da SF tog navneforandring til Waffen-SF, men når de kom først i ridestøvlerne og spidsbukserne skyldes det Kosovo. Her kunne man se hvorledes EUSSR-soldater kunne bistå muslimerne med at fordrive de vantro serbere. Og i modsætning til Einhetzlisten har Waffen-SF forlængst indset at EUSSR er det lovede, socialistiske paradis på jorden. At Einhetzlisten endnu ikke er med på vognen kan tvangfrit tilskrives kombinationen af uvidenhed og intelligensmæssigt deficit.

   Og – som jeg anfører sidst i posteringen – gad jeg godt se hvorledes miltært personel fra vestlige nationer ville reagere, dersom EUSSR-apparatet beordrede dem til at eskortere våben ind til pæstilenserne…

   Like

   Kommentar af Skjoldungen — 19 juni 2010 @ 09:26

 6. Nej, jeg har heller ikke de store forhåbninger om at de radikale genvinder besindelsen, skjoldunge.
  Den europæiske elite, som indbefatter et større antal af vore politikere, er besat af en en ikke helt ufarlige tankegang. De er af den opfattelse at kontrol over ca. 500 millioner mennesker af vidt forskellig etnicitet fordelt på et kontinent med store regionale forskelle, vil kræve nærmest totalitære tilstande og at de vil være i stand til at håndtere dette. Et nyt tusindårsrige. Er det primært hvad et fælles europoliti og en eurohær skal skal bruges til? Sikre den interne ro? Operationer i udlandet, som omfatter meget mere end relativt lette og behagelige svinkeærinder, er der vist ikke mange som seriøst tror på.

  Like

  Kommentar af EH — 19 juni 2010 @ 18:47


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: