Hodjanernes Blog

17 juni 2010

Herrefolket insisterer: Slut med lange nettokøer!

Filed under: Asyl, Danmark, Immigration, Indvandring, Islam, Kriminalitet, Oplysning om islam, Politik — egtvedpigen @ 00:33

Herrefolket udtrykker bedre end noget andet folk, hvad vi alle føler, når kassen i Netto pludselig bryder sammen, netop som man har nået køens ende:

I eftermiddagsheden i Netto på Blågårdsgade 26, Nørrebro, gav et kasseapparat op, netop som to kunder havde nået køens ende. Kassedamen måtte lukke den defekte kasse ned og bad derfor kunderne om at gå hen i en anden kø.
Det fik bægeret til at løbe over for de to kunder, der i meget grove vendinger begyndte at brokke sig over kassedamen.
To mandlige kolleger var netop kommet kassedamen til undsætning, da to af kundernes kammerater pludseligt dukkede op. Nu, fire mod to, tævede kunderne nettomedarbejderne så blodet sprøjtede. Den ene medarbejder fik så mange spark i hovedet, at han fortsat er indlagt på Bispebjerg Hospital.

Signalement af de fire gerningsmænd:

A: Mand, udlænding.

B: Mand, udlænding.

C: Mand, udlænding.

D: Mand, udlænding.

Læs mere her!

M.C.:  Kommentar: Måske var kulturberigerne sure over, at der sælges svinekød i Netto???

9 kommentarer »

 1. Dem har de inden aftenen!

  Like

  Kommentar af Slyrgraff — 17 juni 2010 @ 08:09

 2. Der er ikke andet end at vente på, at alle stemmer på DF. Derefter, når DF har flertal, så hedder det 2 voldsdomme eller 2 kriminalitets domme så er det ud af vagten.

  Men nu skal vi lige først ha, en Socialdemokratisk og SF/Hamas regering med hjælp fra stormtropperne og landssvigerne.

  Derefter når ingen tør gå ud og handle, så kommer DF-regeringen.

  Like

  Kommentar af Phønix — 17 juni 2010 @ 09:46

  • DF vil næppe komme til magten når først Waffen-SF og Suicidalakrobaterne kommer til fadet, en af de professionelle jødehadere ved navn Trine Pertou Mach, har planer om en ny indvandringstsunami af Vor tids jøder™:

   http://modkraft.dk/spip.php?article13641

   Like

   Kommentar af Oluf Larsen - Grisehandler — 17 juni 2010 @ 10:29

 3. Jamen altså, det er da bare det sydlandske temperament, som gang på gang beriger os og fylder os med dyb beundring.

  Like

  Kommentar af Menig 442 — 17 juni 2010 @ 10:29

 4. EB har i dag på netavisen fotos af de utålmodige nettokunder…

  Like

  Kommentar af Mea Culpa — 17 juni 2010 @ 12:36

 5. “Hvad en ganske almindelig familiefar haver brug for!”
  Det er muntett, hordan “bekendte” altid dukker op som ud af ingenting i disse sager.

  Like

  Kommentar af Axel — 17 juni 2010 @ 12:43

 6. “Der er blevet uddelt rigtig mange knytnæveslag. De ansatte var i undertal, så det var ikke en fair kamp, og der er mere tale om overfald end om slagsmål, siger politiets centrale efterforskningsleder.”

  For en del år siden var jeg i gang med et nærmest uløseligt job. På et tidspunkt udbrød kollegaen: “Jeg ved, hvad vi gør!”
  Skønt tænkte jeg og spurgte, “Hvad da?” Jo sagde han, “Vi sætter os hen og græder”.

  Det har jeg også lyst til, når jeg hører efterforskningslederen.

  Like

  Kommentar af Børge — 17 juni 2010 @ 13:13

 7. Heksen Trine Pertou Mach
  skriver på Modkraft.:

  Vor veninde Trine Pertou Mach fra Modkraft skriver bl.a. :
  “Flygtninge/indvandrer- og integrationsdebatten er slået sammen til én fælles grå masse, hvor nationalkonservative har taget têten de sidste 15 år og har skabt et skred mod det populistiske højre i dansk politik.

  Med valget i 2001 og Dansk Folkepartis afgørende parlamentariske magtposition er der sket omfattende stramninger af mulighederne for asyl, ligesom hele udlændingeområdet løbende har været udsat for stramninger ”

  Og hvad ville der så være sket, hvis der ikke var sket dette skred. Det har hun simpelthen ingen hjerne til at forstå. Og det skal forstås bogstaveligt, hvad hun senere beviser. Men på Århus Universitet er der utallige som hende. De uddanner simpelthen jødehadere og islam elskere på samlebånd. Det er en faglig død at gå imod strømmen. Jeg ved det af erfaring.

  Hele artiklen handler om hendes syn på Humanisme, et ”favnende fællesskabssyn” og global ansvarlighed, der har basis i den humane opfattelse, at mennesker, der ikke kan klare sig selv. Disse skal støttes, så de kan bevare deres værdighed. Derfor skal ”humanitær ophold igen bliver almindelig praksis”.

  Altså fri indvandring for dem, der ikke kan klare sig selv. Og dem er der mange af, især i de arabiske lande, hvor uproduktiviteten,

  (nul renter ved investering- hvorefter investorerne naturligvis står i kø for at investere),

  fattigdommen og uvidenheden skal ses i harmonisk sammenhæng med religionen. Ved man for meget, har man for mange penge, og har de mange en uddannelse tænker de for meget. Og for mange tanker er farlige. Fattigdom er guf for Islam.

  Hvad der vil ske med Danmark, hvis hendes hede ønsker gik i opfyldelse, og ”humanitær ophold bliver almindelig praksis,” har vi lige set i Netto på Nørrebro, hvor det eneste favnende fællesskabssyn der findes hos kulturberigerne er, når de terroriserer danskerne.

  Når de så efterhånden er mange nok, vil de begynde at terrorisere hinanden i den velkendte Hamas stil, for at få den rette religiøse indgang. (sunnimuslimmer og shiamuslimmer.

  Det er ikke bare sørgelig men faktisk også uhyggeligt, at disse højtuddannede tosser får lov til at føre sig frem i den danske debat og fremsige deres hede ønsker om et kulturelt –økonomisk og ikke mindst socialt sammenbrud.

  For det er det, der venter, hvis tosserne får mere indflydelse.

  Også vor veninde Asmaa Abdol-Hamid skriver om ”menneskerettighederne i Israel og Gaza på denne objektive, fordomsfri og oplysende blog.

  Ud over at menneske-rettighederne i de islamiske lande er en by i Rusland, så betegner hun ”Gaza betegnes som verdens største åbne fængsel.”

  Og her har hun faktisk fuldstændig ret i. Et enestående klarsyn. For hvem er fangevogterne i dette fængsel? – Ja det fortæller videoen nedenunder som bekendt om. Her florerer barbariet, og fangevogterne og bødlerne fra Hamas sørger for, at ”brødrene” i det åbne fængsel indordner sig Hamas reglerne.

  Men det er rigtigt, Hamas-terroristerne er demokratisk valgt, hvilket vist fortæller en del om palæstinensere mere end det fortæller om israelerne.

  http://video.google.com/videoplay?docid=-6041204945834291260&hl=en#.

  Verden styres af ubegavede galninge hver på deres felt. Den ene idiot efter den anden åbner gabet om fremmumler deres mantra for at være en del af det religiøse intellektuelle broderskab, på deres dødskurs.

  Vi må håbe på, at de en dag selv skrider i det lort, de forsøger at fremme. Og det gør de selvfølgelig. Her er jeg den sande buddhist profet. Opfører man sig som Hitler, ender man som gadehund.

  Like

  Kommentar af Phønix — 17 juni 2010 @ 13:46

 8. Måske man skulle lade sig inspirere af denne prægtige kultur, der er kommet til riget? Næste gang der ikke er grovpita at finde i den lokale Netto, kunne man kvittere med at ”tæve og sparke nettomedarbejderne i hovedet så blodet sprøjtede”. Sick!

  Like

  Kommentar af Aida — 17 juni 2010 @ 13:51


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: