Hodjanernes Blog

5 juni 2010

Kulturberigelse – nu med stening.

Selv om Muhammedanmark haler ind på Absurdistan er broderfolket stadig et mulehår foran.

Ovre i Västerås levede en ung pige på 16 somre. Som så mange andre af det stik modsatte køn kunne hun heller ikke stå for de ædle vilde med de brune øjne under de sammenvoksede bryn, så efter et passende antal voldtægter blev hun gravid med sin kulturberiger/fredsaktivist. Men denne “unge mand” mente ikke at en kuffar/svenskhura sømmede sig som avlskvæg i en rettroende familie, så han hev hende ud i skoven og stenede hende i henhold til forskrifterne i terrormanualen koranen.

Nu faldt det sig således at to personer med svensk bakgrund var forblevet så utilpassede at de ikke kendte ret meget til nyordningen histovre. Derfor satte de sig for at uddele nogle flyveblade med politisk ukorrekt indhold, nemlig en protest mod steningen. Det skulle de selvfølgelig aldrig have gjort, for i løbet af nul komma fem blev de stukket ned af et antal AFAtiske fredsaktivister med knive.

De uheldige kuffar/personer med svensk bakgrund (d.v.s. nazister) overlever måske, men kan nok i så fald se hen til et længere, genopdragelsesophold i en dertil indrettet anstalt  ovre  i anstalten.   (Tip: Every Kinda People)

1 kommentar »

  1. Disse kulturberigere skal ganske enkelt aflives. Loven siger at vi ikke må. Men det skulle gøres alligevel, så det kommer nå pøblen går igeng. For så går Balonen OP.

    Like

    Kommentar af Charles Nielsen — 5 juni 2010 @ 11:37


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: