Hodjanernes Blog

29 maj 2010

Narreskibet.

Nej, ikke det som Otto Gelsted skrev om.

Ovre på Snaphanen fører  man journal over den psykopatologiske virus – galimatias – som hærger vort naboland, Absurdistan, til døde. I dagens journalnotat finder man en nøgtern konstatering af, at flere og flere hjerneafsnit ikke alene er ophørt med at fungere – det har vi vidst længe – men nu er så angrebne af kadaverositas, at patienterne må bugseres ud på havet – i dette tilfælde Middelhavet – for at stanken ikke skal skræmme de endnu levende til fornuft.

Således har man udrustet et skib, som skal indgå i en flotille af andre dødssejlere til at sejle nødhjælp til Gaza. Nu er samme Gaza pudsigt nok ikke just underforsynet med varer af allehånde slags, det er faktisk det land i regionen med den højeste levestandard, takket være den overordentlig generøse “nødhjælp” som fosser ind via diverse politiserende organisationer – såsom Røde Kors og Folkekirkens Nødhjælp. Faktisk er de stakkels pæstilensere så overforsynede at meget af den “nødhjælp”, de modtager, må omsættes til våben.  Af samme grund er Israelerne ikke synderligt begejstrede for denne flotille af fjolser og har erklæret at ville visitere plimsollerne for kontrabande. Hvilket naturligvis er et hårrejsende brud på ca. ½ million menneskerettigheder o.s.v..

Her bringer vi et lidet indslag til illustration af de forfærdende, humanitære forhold i Pæstilenserland:

Guldfeber i det ‘økonomisk udhungrede’ Gaza

Nearly a month after Shabaneh, who headed the anti-corruption unit in the General Intelligence Service, revealed in an exclusive interview with The Jerusalem Post that some of Palestinian Authority President Mahmoud Abbas’s close aides and loyalists had siphoned off hundreds of millions of dollars to private bank accounts, decision-makers in the US and EU continue to bury their heads in the sand.

Gaza: Humanitær katastrofe – HamaSS kan kun importere Volkswagen

Gaza opens first Olympic-size swimming pool.

Fancy restaurants and Olympic-size pools: What the media won’t report about Gaza

4 kommentarer »

 1. Supplerede lige med nogle relevante links.
  Nogen der vil vædde på, om der er TV-fotografer med, som laver en udsendelse, der snart kommer på en TV-kanal tæt på dig?

  Like

  Kommentar af Hodja — 29 maj 2010 @ 18:19

 2. Israel border fornuftigvis nødhjælpen til Gaza. De dræbte er nok fordi de kun protestere med Koranen og ikke våben. Og nødhjælpen havde naturligvis ingen våben ombord.

  Fint arbejde!

  Like

  Kommentar af Phønix — 31 maj 2010 @ 07:30

 3. […] Hodja @ 09:04 På Intelligence and Terrorism Information Center kan man finde en del oplysninger om skibene, der er på vej til […]

  Like

  Pingback af Narreskibet 2 « Hodjas Blog — 31 maj 2010 @ 09:55

 4. […] om hvor stort behovet for nødhjælp egentlig er i Gaza, og om de såkaldte […]

  Like

  Pingback af Israel standser Narreskibene « Hodjas Blog — 31 maj 2010 @ 12:13


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: