Hodjanernes Blog

26 maj 2010

Vores ny filial-redaktion.

Hodjas Blog opruster i Sokkelund Herred.

Her på Hodjas Blog føler vi os undertiden lidt på afstand af kulturberigelsen. Vore redaktionslokaler har vi tidligere omtalt, men de er dels blevet lidt trange nu vi har udvidet redaktionen med et eksemplar af det smukke køn, dels ligger de ikke optimalt i forhold til den mere intensive kulturberigelse som fortrinsvis udspiller sig i Sokkelund Herreds centrale dele. Vi har derfor længe haft planer om en filial i nærheden af Københavnstrups Råddenhusplads og desårsag i længere tid søgt om byggetilladelse til denne filialredaktion.

Bygningen opføres i 3 meter tyk, armeret jernbeton, skal være 120 meter lang, 80 meter bred og nå op til 12 meter over terræn og 12 meter under. Den bliver forsynet med 32 smalle vinduer (skydeskår),  roterende runde kuppeltårne i to hjørner og forsynes med et stort udvendigt højttaleranlæg samt med parkeringsplads til 200 biler. Farven vil blive holdt i snotgrøn med skråtløbende brune og sorte striber. Se venligst vedlagte tegning (klik).

Efter 4 års sagsbehandling fik vi afslag på vor ansøgning.

Det slog os – midlertidigt – ud, men efter lidt brainstorming og tre kasser humle sendte vi den samme ansøgning ind igen. Blot kaldte vi den nu ikke en filialredaktion, men en moské.

Byggeriet starter på mandag.

10 kommentarer »

 1. Ja, man skal altid huske på, hvis man ansøger om penge fra Københavnistans kommune, altid at give projektet et integrations motiv, så fosser pengene ud af kassen.

  Det du’r absolut ikke at kajak klubben som vil vintertræne i en svømmehal og svømmeklubben og vandpolo holdene og udpringe klubben og pensionist svømmeholdet søger om seperate træningstider, nej, det kan absolut ikke lade sig gøre, de har bare at dele svømmebassinet alle sammen samtidig, fordi de rettroende muslimaer skal have hele svømmehallen for sig selv, så de fire teltklædte kællinger kan svømme isoleret rundt uden andre i 5km afstand fra svømmehallen, fordi det er godt for og fremmer integrationen, så kan udspringerne lande i en kajak, pensionist svømmerne kan få en bold i nakken fra poloholdet og svømmeklubben kan håbløs stå på kanten og vente på plads, alt sammen fordi de for dumme til at kalde sig klubber for integrations fremmende burka inkluderende organisationer!

  Like

  Kommentar af li — 26 maj 2010 @ 22:29

 2. Helle for det ene minaret-værelse! Derfra vil jeg let kunne kaste mit lange hår ned til forbipasserende hankønsvæsener…
  Sig til håndværkerne, at tårnet skal se omtrent sådan ud, når det er færdigt: http://mossavi.files.wordpress.com/2008/06/03.jpg
  Men helst uden kuppel i ‘open plan’-stil og med rosenbusk som på dette billede: http://www.namedevelopment.com/blog/images/tangled.png

  Like

  Kommentar af egtvedpigen — 26 maj 2010 @ 22:32

 3. Man kan kun gratulere Hodjas redaktion. De nye redaktionslokaler vi være betragteligt mere præsentable og velbeliggende end de illustrerede nuværende. I krig og kærlighed gælder det jo netop om at vælge udsøgte og sledske formuleringer. (og lidt billig portvin).
  Så, efter mange års misregimente, har Kjøbenhavns Commune alligevel oppet sig, lyttet til ansøgerne og givet en hurtig byggetilladelse.
  De bedste ønsker for redaktionens fremtidige trivsel (på Vibevej?)

  Like

  Kommentar af Niels — 26 maj 2010 @ 22:47

 4. Det er saa often en fornoejelse at laese Hodja. Vi kalder det “Galgenhumor”. I samtlige Europa doer jo Humor naar det gaelder Islam. Kabareth er doed, fordi de ikke taler om samligsproblem med Islam – men vi har jo Hodja. Tak for det.
  Men kan du bare forklare mig, hvad Sokkelund Herred er? Har det noget med alle de Brorsons praester at goere? (vi har bestemt flere Brorsons praester i Tyskland)
  Det er jo forfaerdeligt, at alle Problemer i helt Europa er de samme – for alle de forskaellige Nationer med deres Historie takket vaeret den muslimske massenindvandring.
  Hvad har EUdSSR gjort med os?
  Og jeg er meget bange, at vores tyske Merkel´er foer , nu og i fremtid igen spilder en slem rolle.

  Like

  Kommentar af Alster — 26 maj 2010 @ 23:05

  • Vielen Dank, Alster. 🙂
   Sokkelund Herred er en ældre dansk betegnelse for det man på tysk ville kalde “Raum Kopenhagen”. Og for nu også at slå over i det franske: Zone Urbaine Sensible de Mahumetropole”.

   Like

   Kommentar af Skjoldungen — 27 maj 2010 @ 00:00

 5. Tak for svaret!
  Jeg vil proeve at lave en opmuntringshistorie om det her paa PI Tyskland. Det er saa dejlig, naar vi kan le i disse tunge moerke islamiseringsdage, hvor vi skal leve i skyggen af erobringsmoskeer – paatvinget af EUdSSR og deres vasalstater.
  Tillykke med den nye ansoegnings-idee efter brainstorming og tre kasser Humle

  Like

  Kommentar af Alster — 27 maj 2010 @ 11:01

 6. Var det ikke nemmere og billigere, hvis de rettroende overtog en tyskerbunkers ved Vestkysten? Indretningen og vægtykkelsen er jo derhenad. Det oprindelige formål med bunkerne passer som fod i hose til det nye formål.

  Like

  Kommentar af Menig 442 — 27 maj 2010 @ 23:19

 7. Nu forholder det sig jo med menneskeskabte byggerier at dem kan man rive ned igen ved hjælp af muskelkraft og mukketere !

  Det er straks værre med ideologier så som den islamiske !

  Her må ganske andre metoder til – men det kan lade sig gøre at stoppe sådanne sygdomme.

  Like

  Kommentar af Vivi Andersen — 28 maj 2010 @ 12:07

 8. […] omfattende byggeri af vores ny redaktion moské har spændt vor økonomi til bristepunktet. Hjælpen fra EUSSR lader vente på sig, idet deres […]

  Like

  Pingback af Hodjas Blog er blevet konsulenter « Hodjas Blog — 2 juni 2010 @ 23:05


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: