Hodjanernes Blog

17 maj 2010

Finanskrise? – Hvilken finanskrise?

Filed under: Danmark, EUSSR, Imamer, Indvandring, Islam, Jihad, Koran, Kriminalitet, Politik, Terrorism, Venstre — Skjoldungen @ 21:26

Claus Hjort Frederiksen flår skjorten af os andre – har selv spendérbukserne på.

Mens millioner af muslimer fosser ind i EUSSR fosser milliarder af kroner fra EUSSR til barbar-staterne. Hidtil har det ellers heddet sig at vi skulle modtage deres overskudsproduktion af muslimer til gengæld for olie, men nu lader det til at vi slet og ret køber dem!

AMMAN, MAY 10 – “The European Union (EU) signed an agreement with Jordan to provide the cash-strapped kingdom with 80 million euros to support the state budget, an official said today. Officials from the Ministry of Planning and International Cooperation said the cash is part of a total amount of 138 million euros the EU agreed to provide Jordan with in a bid to help remedy the struggling economy. Jordan told the EU it will use the cash to support development in key sectors including local development, energy, financial reform and good governance, according to a statement from the ministry of planning. Jordanian officials said they received promise from EU members to increase assistance to the kingdom by 13 percent to help deal with the ramifications of a high budget deficit. According to the statement, both sides are currently in talks over the National Indicative Programme 2011-2013, an assistance programme worth 223 million euros.”

8 kommentarer »

 1. Læs hvor EU’s landbrugsstøtte forsvinder hen: http://euobserver.com/9/30011 og: http://farmsubsidy.org/

  Like

  Kommentar af Hodja — 18 maj 2010 @ 00:35

 2. Måske vi skulle arbejde for et nyt approch her. Vi køber mussierne, tilgengæld bestemmer vi hvilken religion de skal bekende sig til.

  Vi kan endda være så storsindede, med enkelte undtagelser, at vi giver valg muligheder.

  Selvfølgelig efter en effektiv konverterings procedure, inden de ankommer.

  Like

  Kommentar af anonym — 18 maj 2010 @ 01:50

 3. Gad vide, hvor mange hemmelige protokoller der findes under EUROMED?

  Like

  Kommentar af Slyrgraff — 18 maj 2010 @ 13:52

 4. Mere end 1000 milliarder kroner opkræver det offentlige i skatter og afgifter, som derefter deles ud til alskens landsskadelig virksomhed.

  Jeg kiggede på tallene på Danmarks statistik for nogen tid siden. Med den hast hvormed udgifterne vokser kunne man af tallene tydeligt se, at det ikke længere er muligt at opkræve så store skatter, at det kan betale udgifterne.

  Snart er vi derhenne, hvor alt, der ikke kan stå, må falde.

  Like

  Kommentar af Børge — 18 maj 2010 @ 13:54

 5. Jeg kan desværre ikke finde det oprindelige citat, og hvem der sagde det, men det lyder nogenlunde sådan: “Når majoriteten af befolkningen er på overførselsindkomst og kan stemme sig til den arbejdende minoritets indkomster, er der ingen vej tilbage.”

  Like

  Kommentar af Hodja — 18 maj 2010 @ 14:09

 6. Her er et link der er værd at se nærmere på.

  Grav tilbage i tid bl.a. og bliv oplyst om hvordan europæerne betaler til samtlige de arabisk-islamiske Middelhavslande med årlige enorme beløb.

  Hvis europæerne VIDSTE dette blev der ballade – for det er virkelig mange, mange penge dísse land modtager fra EU hvert eneste år !

  Et eksempel er Gaza og Vestbredden, som primært financeres af EU + de beløb de også modtager fra USA.

  Uden disse mange euro og dollars kunne de ganske enkelt ikke eksisterer !

  http://www.enpi.info.eu

  Like

  Kommentar af Vivi Andersen — 18 maj 2010 @ 15:20

 7. Desværre er linket ændret til noget med turisme !

  Men her er i stedet

  http://www.eufunding.org

  EuroMed burde virkelig ses økonomisk og aftalemæssigt efter i sømmene.

  For reelt aner VI ikke hvad det er for aftaler de ikke alene forlængst har indgået med de islamiske lande, men vi aner heller ikke hvad de indgår i nutiden af aftaleforhold.

  Like

  Kommentar af Vivi Andersen — 18 maj 2010 @ 15:29

 8. Nu har lige lavet en søgning over Claus Hjort Frederiksen her på bloggen og forbavsende få ting dukker op.

  Jeg har selv fundet og læst næsten alt hvad der er tilgængeligt om den mand, og lad mig bare sige det lige ud.

  Jeg afskyr ham, og betragter ham som den værste minister pt.

  “Interessen opstod efter et glimrende læsterbrev i JP skrevet af Anders Nillson, under overskriften “For dårligt, Hjort Frederiksen”.

  Her kommer han med gode svar, på alle af CHFs ynkelige udtalerser, som beskæftigelsesminister, som han var på det tidspunkt.

  Som AN skriver om CHF. At hvis det ikke havde været for hans Venstre-kammerater så ville han sikkert selv være at finde blandt de langtidsledige.

  CHF har aldrig fundet job til andre end sig selv. (Som flere har nævnt så ville han næppe heller kunne gøre det uden hans kammaratskab med Anders Fogh) Heller ikke da, han I 2008 en dag skulle fungere som jobkonsulent for Københavns Kommune. Han fandt ingen job til nogen ledige og det blev desværre kun kortvarigt omtalt i medierne.

  Jeg vil i øvrigt opfordre alle interesserede til at læse hjemmesiden:

  http://www.checkjobnet.dk/

  Historien om Checkjobnet. Denne hjemmeside blev oprettet som reaktion på beskæftigelsesminister Claus Hjort Frederiksens (CHF) håndtering af beskæftigelsessituationen i 2008.

  Først indførte han krav til ledige om et ugentligt klik på en knap på jobportalen http://www.jobnet.dk. Manglende klik blev straffet med fratagelse af den lediges dagpenge eller kontanthjælp.

  Kort efter fulgte endnu et krav. Denne gang om afsendelse af mindst fire jobansøg-ninger hver uge.

  Ministeriet gav ingen dokumentation for, at de to krav ville resultere i, at flere ledige blev ansat i faste stillinger.

  Der blev senere fra forskellig side rejst tvivl om lovligheden af de to krav.

  Computerprogrammet Checkjobnet, som automatisk klikkede på knappen og afsendte de fire ugentlige jobansøgninger, blev skrevet og publiceret for at demon-strere det formålsløse i de to krav til lediges jobsøgning.

  Programmet blev betegnet som ulovligt af CHF, men blev efter ni måneders overvejelse i arbejdsdirektoratet erklæret lovligt. Kort efter blev kravet om fire ugentlige ansøgninger afskaffet.

  Omkring hans ministerarbejde vil jeg gerne henvise til radiojournalist Jesper Tynell som vandt Cavlingprisen for i en serie på 15 indslag i DR P1’s Orientering at afdække det som på Orienterings hjemmeside kaldes for “ministerens mindre demokratiske metoder”. Blandt afsløringerne var blandt andet:

  Claus Hjort Frederiksen gav Folketinget usande oplysninger.
  Ministeren afskaffede kravene til udenlandske arbejdstageres sikkerhed i farlige job – i al hemmelighed og uden om Folketinget.
  Beskæftigelsesministeriet bad kommunerne administrere den såkaldte 300-timers regel på en ulovlig måde.
  Ministeriet bestilte misvisende tal fra Arbejdsmarkedsstyrelsen for at dreje den offentlige debat til egen fordel.
  Embedsmænd slettede belastende dokumenter fra ministeriets arkiver.

  Jeg kender dog også til mange andre ting som ikke dukker op i indslagene. Det drejer sig bl.a om nogle bevidst falske statistiker som har stået på diverse offentlige hjemmesider.

  CHF har gang på gang demonstreret sin livsfilosofi om at hvis man bare straffer de ledige hårdt nok – fx fjerner deres forsørgelsesgrundlag, eller på anden måde skaber mere fattigdom – ja så kommer der flere i arbejde. (Denne filosofi bakkes glædeligt op af regeringens øvrige medlemmer, da det jo er en kendt sag at landet er på falittens rang pga uhæmmet indvandring.)

  Hans udnævnelse til nu finansminister gjorde ham til hovedarkitekten bag den seneste “genopretningspakke”. Her kunne han så leve sin hævn ud på de ledige, ved fx at halvere dagpengeperioden. At han kun er blevet minister fordi han tilfældigvis holdt på den rigtige hest i 80erne da der i partiet venstre opstod en Fogh Rasmussens fløj og en Brixtofte fløj, er der få som i dag omtaler.

  Han er et robotmenneske, der har sit på det tørre med ministerlønnen på langt over en 1 mil om året. Herudover selvfølgelig også pension, og villa på Strandvejen i Humlebæk. Her kan så sidde sammen med hustruen matematiklæreren fra Hellerup, Christina Hall Frederiksen, og nyde flæskestegen og de røde bøffer.

  Og som han engang udtalte i Jyllands-Posten: “Vi skal væk fra den der med at det er synd for dig….”.

  Like

  Kommentar af Kenneth — 17 december 2010 @ 01:04


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: