Hodjanernes Blog

15 maj 2010

Et par af dagens enkeltstående tilfælde:

Filed under: Danmark, Indvandring, Islam, Jihad, Kriminalitet — Skjoldungen @ 15:05

Men det har intet med islam at gøre – overhovedet ikke!

B.T.: “Med et brækket ben og ansigtet smurt ind i blod blev en ansat på Café 42 på Sønder Boulevard i København lørdag morgen kørt på hospitalet. Kort forinden fandt en patrulje ham liggende på gulvet i bodegaen, efter at forbipasserende havde hørt ham råbe på hjælp. – Han er blevet overfaldet under et røveri mod bodegaen, hvor gerningsmanden slap væk med nogle cigaretter og nogle mønter, siger politiets centrale vagtleder, Søren Wiborg. Politiet søger nu en 21-årig mand med arabisk udseende, der formodes at være gerningsmanden. Han var under røveriet iklædt en blå vinterjakke med hætte.”

Ekstrabladet: “Kl. 07.00 lørdag morgen blev en kiosk på Ny Carlsbergvej, røvet. Her var gerningsmanden en udenlandsk udseende mand på omkring 25 år, 180 cm høj og iklædt en sort og hvid camouflage-jakke og elefanthue. Manden var bevæbnet med en sort pistol, og truede sig til et mindre udbytte inden han forsvandt.”

Ekstrabladet: “Det var en uheldig røver, der lørdag morgen kl 06.50 bevægede sig ind i en bager på Enghave Plads på Vesterbro i København. Manden havde trukket hætten godt op over hovedet, og fortalte den kvindelige ekspedient, at han var bevæbnet og hun skulle tømme kassen. Kvinden åbnede kassen, men da de lige havde åbnet, var der ikke andet end småmønter at udlevere, og røveren forsvandt igen.” – Manden beskrives som asiat, 185-190 cm høj, rød i hovedet og iført sort jakke med hætte.”   —          (Tip: TB)

Skriv en kommentar »

Endnu ingen kommentarer.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: