Hodjanernes Blog

29 april 2010

1001 Fornærmelser.

Filed under: Blogs Foreign German, Censur, Erotica, Imamer, Islam, Muslim World, Shariah, Ytringsfrihed — Skjoldungen @ 21:30

Hvad er nemmest: at lave en liste over ting der fornærmer muslimer eller en liste over ting, der ikke gør?

Engang var der noget der hed erotisk litteratur. Farfar kunne sikkert samle alt sit mod sammen og liste ned i en skummel bagbutik på Vesterbro og erhverve sig et godt brugt, illustreret eksemplar af f.eks. “1001 nats Eventyr”, putte den godt ind under jakken og læse den i lommelygtens skær under dynen. Og således finde inspiration til alt den mystik, som dengang omgav kvinden. Slige listige oplevelser blev aldrig os andre forundt, men nu ser det ud til at vi – takket være vore rettroende medborgere – kan belave os på at gå i farfars fodspor:

Fra Politically Incorrect: Historien “1001 Nats Eventyr” er vel det eneste litterære værk af nogen betydning som den islamiske verden har frembragt. – Det vil sige, selvfølgelig har den ikke det. Som stort set alle kulturelle bidrag fra den islamiske verden, det være sig i tal eller skrift, er det hele stjålet. Historierne kom via Persien fra Indien til araberne, hvor de med vanlig islamiske fifleri blev kopieret og tilrettet. Mange, mange tusinde nætter senere kommer de nutidige muhammedanere så i tanker om, at de gamle tekster er alt for frimodige og – som alt andet, der støder dem – burde forbydes. Desårsag er statsadvokaten i Cairo nu travlt beskæftiget med en anklage mod “Tusind og én Nats Eventyr” – indgivet af en gruppe advokater. De forlanger en censureret udgave, godkendt af kulturministeriet.

Kan der herske nogen tvivl om, hvad den kommende kulturminster – Kamelen Oliver – vil kaste sig over som sin første opgave?

2 kommentarer »

 1. Fastfoodkæde hacket af islamister

  “Det her giver ingen mening. Vi har ingen fjender i det muslimske samfund i Danmark – tværtimod har vi rigtig mange muslimske kunder, fordi vi ikke serverer svinekød, men kun halalslagtet kylling,” siger Bjartmar Trastarson til epn.dk.

  http://epn.dk/teknologi2/computer/sikkerhed/article2054366.ece

  Like

  Kommentar af Oluf Larsen - Grisehandler — 30 april 2010 @ 11:49

 2. En liste over noget, som Fornærmer Islammerne, er det nemmeste i verden.

  Like

  Kommentar af Charles Nielsen — 15 december 2011 @ 18:10


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: