Hodjanernes Blog

15 april 2010

Pizzabud kvalte racistisk møgkælling

Filed under: Asyl, Danmark, Immigration, Indvandring, Islam, Kriminalitet — egtvedpigen @ 21:15

Pizzamand fik 12 års fængsel for i 2009 at have kværket en kvinde i Gladsaxe. Under retssagen viste det sig imidlertid, at det var gerningsmanden, der var offer, og at ofret var en led racist; så mon ikke pizzamanden er ude igen om en otte års tid?

De to havde kendt hinanden i et par uger. Pizzamanden havde angivelig hjulpet kvinden med indkøb, da hun en dag ud af det blå kaldte ham for »fremmedarbejder« og »svin« (kvinden vil ikke afkræfte dette). Disse ord gjorde den stakkels fremmedarbejder så fortørnet, at han bare måtte have oprejsning. Det fik han ved at slå kvinden ihjel samt ved efterfølgende at hæve 20.000 kroner med afdødes dankort.

I retten i Glostrup kunne han torsdag erkende sig skyldig i dødsvold, men retten fandt altså, at han var skyldig i direkte drab. Han valgte at tænke over, om sagen skal ankes…

Læs mere her!

6 kommentarer »

 1. Man kan kun håbe på at marianne helvede og de andre forrædere begynder at bestille perker lagkager.

  Like

  Kommentar af Fritz — 15 april 2010 @ 22:10

 2. Hvorfor skulle hun pludselig uden grund kalde den hjælpsomme mand for “fremmedarbejder« og »svin«” Han har sikkert raget på hende.

  Like

  Kommentar af Phønix — 17 april 2010 @ 06:51

  • Hun har givetvis aldrig sagt det. Han har udset sig en ensom kvinde med lidt penge på kistebunden, og hun har set en venlig mand.
   Måske opdagede hun, at han stjal fra hende og truede med at melde det til politiet.
   Under alle omstændigheder lyder det højst usandsynligt, at hun skulle have kaldt ham for fremmedarbejder; han har bare sagt, at hun gjorde det, fordi det ville gøre ham til et stakkels offer.

   Like

   Kommentar af Egtvedpigen — 17 april 2010 @ 09:25

 3. 12 år og udvisning for evigt, hade været et passende straf.

  Like

  Kommentar af Vivian — 17 april 2010 @ 18:31

 4. i er fandme for platte , det er seriøst til at brække sig over for helved man vær lidt internationale se ud i verden i kraftedme for undertrykte i jeres lille samfund som ikke rigtig eksisterer længere . grow up God damn accepter dog at Danmark endelig bliver anerkendt som et selvstændigt land af verden og ikke en by i Sverige . jeres tankegang er firkantet og det er lige præic sådan noget som bremser globaliseringen og internationaliseringen af lille bitte Danmark

  Like

  Kommentar af dunno — 22 april 2010 @ 22:42

  • Hvis denne vor beskedne blog har bidraget til at “bremse globaliseringen og internationaliseringen af lille bitte Danmark” så har vi ikke levet forgæves. Mange tak for roserne!

   Like

   Kommentar af Skjoldungen — 22 april 2010 @ 23:12


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: