Hodjanernes Blog

11 april 2010

Kulturberiget præst

Umiddelbart efter gudstjenesten i Den Koptisk-Ortodokse Kirke på Taastrup Hovedgade 162 blev Københavns Vestegns Politi alarmeret om, at præsten var i problemer og blev truet.

Tip: M.C.

1 kommentar »

 1. Alt er ved det gamle. Og her er en lille uddybning om forholdet mellem muslimer og de kristne.

  Det er et citat fra en hjemmeside, men jeg kan ikke huske adressen.

  ” “Vore” politikere har siden 1973 arbejdet på at få islamiseret Europa gennem

  1. masseindvandring for- som socialdemokrater selv har erklæret – at omstyrte det gamle samfund radikalt gennem demografisk betinget muslimsk flertal i f.eks. Danmark 2035-47, formentlig før.

  2. Euromediterranien Processen, der har skabt en union mellem EU og alle Middelhavslande undtagen Libyen – med udsigt til fri bevægelighed for alle i denne Euromediterrane zone

  3. gennem import af 56 mio afrikanske Muslimer + familier inden 2050 til EU.

  4 gennem modtagelse af stort set alle illegale muslimske flygtninge i “menneskerettighedernes” navn.

  Disse muslimer lader sig ikke integrere – men erklærer at ville etablere shariaen i Europa.

  Artiklen her befatter sig med de forhold, hvorunder kristne i dag lever i de muslimske lande: Overalt forfølgelser, undertrykkelse, diskriminering, drab. Og det tager til i disse år.

  Dette er hvad vi har i vente i Europa. Fordi vi uden at mukke tillader shariaen iblandt os, er vi medskyldige i, at denne arv går videre til vore børn og børnebørn.

  Allerede i 2002 gjorde det danske Integrationsministerium opmærksom på, at muslimske indvandrere og deres efterkommere arbejder langt mindre end danskere – og derfor bidrager til forsørgerbyrden for den aldrende danske befolkning på bekostning af velfærden.

  Skønt Anders Fogh Rasmussen gang på gang sagde, at muslimerne kom, fordi vore arbejdsgivere skreg efter arbejdskraft – fordi de socialistiske og liberale politikere hvert år tillader 15.000 danske fostre at blive slået ihjel i den frie aborts hellige navn.

  Der er 2,2 milliarder kristne i verden. Den kristne ikke-statslige organisation, Open Doors, beregner, at 100 millioner kristne bliver truet eller forfulgt. De har ikke lov til at bygge kirker, købe bibler eller skaffe sig arbejdspladser.

  Den mere brutale udgave ser dem udsat for afpresning, røveri, udvisning, bortførelse eller mord.
  I 1987 viste 1.4 millioner kristne i landet.og i øjeblikket er det lige under 400.000.

  Frafald fra islam kan straffes med døden ifølge islamisk lov – og dødsstraf gælder stadig i Iran, Yemen, Afghanistan, Somalia, Mauretanien, Pakistan, Qatar og Saudi-Arabien.”” Citat slut.

  Ja denne terrorreligion mod menneskelivet vokser og vokser og bliver mere og mere radikaliseret. Og sammen med den vokser den totale politiske dumhed i de europæiske lande.

  I går genså jeg en finale i badminton ( Thomas Cup ) fra 1992. Der var tusindvis af jublende piger fra Malaysia og Indonesien med dejligt flagrende sort hår. Jeg så ikke EN sæk på noget hovede.

  For 14 dage side så jeg på fjernsyn en badminton finale fra Malaysia. Ikke for mange kvinder, meget lidt jubel fra dem. Nærmest tavshed og ALLE havde et tørklæde om hovede. Jeg så ikke ET hoved uden.

  Underkuede i det offentlige. Ingen livsglæde mere. Og intet at skulle have sagt. Et læserbrev i den lokale avis ville være rent selvmord. Det er tydeligt, at sygdommen breder sig. Og så lidt fra teaterlivet.

  Bernhard Baunsgaards og De Radikales dybe kultursyn.

  “ vor verden er jo desværre stadigvæk er opdelt i nationalstater. Det er vel helt klart respekteret af næsten alle, at nationens egne borgere har flere rettigheder end andre mennesker, og det varer desværre nok også en rum tid, før vi kan gå over til blot at tale om medmennesker og ikke opdele i os og de andre. Men en af de første rettigheder, som må tilkomme selv en udlænding, er vel netop rettigheden som medmenneske.”

  Og så Klaus Rifbjergs perle.
  ” Jeg vil overhovedet ikke sætte nogen grænse overhovedet (for hvor mange flygtninge og indvandrere, vi kan tage imod, red.)….. “ikke bare integration men samgifteri – blanding af racer – er racens overlevelse….Er der noget smukkere end mulatter? Der kommer fantastisk flotte fyre buldrende fra Tyrkiet og Pakistan og alle mulige andre steder fra, og sikke nogle herlige børn, der kunne komme ud af det…..”

  Man kunne le af raseri. Men det interessante ved disse to dumrianer er to alvorlige fejltagelser i deres udtalelser.

  Det er det universelle menneskesyn, der ad bagvejen er ved at køre Europa i sænk. (Alle kulturer er lige gode). Men alle kulturer er ikke lige gode og naturligvis har den indfødte dansker større rettigheder end dem, der kommer udefra.

  Mennesket har ikke universelle rettigheder. Det har de rettigheder, der kommer fra dets kultur. Og er kulturen syg, som i de muslimske lande, må kulturen forandres så man kan fuldføre de forandringer, der er nødvendige for at mennesket kan tænke og handle frit.

  Det er en universel tanke som er opstået i de udviklede lande, fordi mennesket kan ikke ånde uden dem. Men det er ikke en kulturteori, det er en eksistentiel teori.

  2. Blanding af racer er racens overlevelse. Homo Sapiens er en race der overlever ved at skabe kultur. Og derfor er udviskning af grænserne mellem kulturerne en katastrofe, fordi mennesket mister dets livsvigtige sammenhæng – orden i følelserne – og forståelse for, hvor de hører til.

  Dvs. det mister dets identitet og bliver rodløs. Hvilket i sidste instans fører til opløsning af de værdier, der får et folk til at hænge sammen. Konsekvenserne er opløsning af den sociale orden og alles kamp mod alle og naturligvis åbenhed overfor andre kulturers indtrængen.

  De to herrer står som disponent for den stupide dumhed, der for tiden trænger ind i alle kroge af samfundet. Men der er ikke noget at gøre, tingene må gå deres gang.

  Like

  Kommentar af Phønix — 13 april 2010 @ 04:52


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: