Hodjanernes Blog

10 april 2010

Hvid og racistisk BBC-journalist

Filed under: Afrika, Islam, Racisme — Tags: — egtvedpigen @ 02:58

Julius Malema, formand for African National Congress Youth League, opdagede en hvid og racistisk BBC-journalist ved gårsdagens pressemøde om Julius’ studietur til Mugabes Zimbabwe. Julius stoppede fluks manden med ordene: “Kom ikke her med dine hvide tilbøjeligheder!”.

Da den hvide racist var kommet på behørig afstand, blev stemningen mere munter, og Julius sluttede da også pressemødet af med Ayasab’ amagwala-sangen, der indeholder opfordringen “skyd boeren” (“boer” er det afrikaanske ord for hvid landmand).

7 kommentarer »

 1. Så vidt jeg husker er der myrdet 3.000 hvide i Sydafrika de senere år.

  Like

  Kommentar af Hodja — 10 april 2010 @ 07:44

  • @Hodja, det passer meget godt i antal, og er måske endda lavt sat. `Glæder´ mig til at se hvordan VM i fodbold forløber, alle de lækre hvide sportsturister, LOL. Lad os ikke håbe at Mandela stiller træskoene midt i turneringen, nogle (måske crackpots, hvem ved?) påstår hårdnakket at Mandelas død bliver startskuddet til en fullblown stammekrig/borgerkrig, mellem de dominerende stammegrupperinger, Boere vil næppe gå ramt forbi, bliver måske endda de første som ryger i svinget? Der er ingen tvivl om at situationen er spændt i SA, vold rettet mod flygtninge/indvandrere og det hvide mindretal, iblandet vold mellem de rivaliserende grupperinger, er stærkt stigende. 2008/2009 viste 2,1 millioner rapporterede `alvorlige´ kriminelle handlinger, heraf 685.000 (ca. 33%) Grov personfarlig kriminalitet, for statistikbuffs og andre interesserede kan denne rapport fra 2008/2009 jagtsæsonen anbefales: http://www.saps.gov.za/saps_profile/strategic_framework/annual_report/2008_2009/2_crime_situation_sa.pdf
   Det er på alle måder kedelig læsning og ikke for sarte sjæle. Jeg håber naturligvis ikke at der opstår yderligere konflikter, men ved at lunten er meget kort i alle lejre, det ville dog være synd, SA er på mange måder et dejligt land, rigt på naturresurser som en i helvede, fantastisk dyreliv og natur, så lad os håbe på at Zuma `the rapist´ holder ord og kan holde sammen på sagerne.

   Like

   Kommentar af R. Petersen — 10 april 2010 @ 10:00

 2. Præcis som de fleste ikke kender Israels historie, er der endnu færre der kender Sydafrikas historie.

  Da de hvide bosatte sig i Sydafrika, var landet ubefolket. Der var spredte nomadestammer af afrikansk oprindelse. Først da de hvide havde slået sig ned, kom de sorte. De så vel deres fordel.

  Siden ophævelsen af apartheid er Sydafrika blevet et af verdens mest kriminelle lande, med kriminalitetsrater der mere minder om krig.

  Like

  Kommentar af Børge — 10 april 2010 @ 09:20

 3. Der blev stillet spørgsmål ved Julius Malema’s studietur til det racistiske og fallerede Zimbabwe, ganske relevant, da Sydafrika risikerer at gå bankerot hvis ANC får lov til at køre samme socialistiske katastrofe politik som Zimbabwe.
  ANC kan, hvis de får lov til at klamre sig til magten, blive en katastrofe for Sydafrika og regionen.

  Like

  Kommentar af PBr — 10 april 2010 @ 09:22

  • Tak for buddet mht. rendegraverens skæbne 🙂

   Like

   Kommentar af Egtvedpigen — 10 april 2010 @ 09:55

 4. Det er 3149 hvide der er blevet dræbt.
  Hvis det lykkes at udrydde alle de hvide landmænd kan hele Afrika stå overfor en hungerkatastrofe for disse effektive landbrug forsyner hele kontinentet med korn.

  Derpå skal vi i Vesten igen igang med omfattende tiggekampagner.

  Afrikaaner landmænd bliver udslettet med en folkemordsrate på årsbasis af 313 pr. 100000 indbyggere. Dette gør det at drive landbrug som hvid til det farligste job i verden. Minedrift koster f.eks. ‘kun’ 27,8 pr. 100000. Desuden udstilles de nedslagtede hvide ofte fuldstændigt maltrakterede som trofæer hos deres mordere.

  Ilana Mercer har skrevet en god klumme om forholdene. Kan læses på dansk her:
  http://synopsis-olsen.blogspot.com/2010/04/war-on-white-south-africa.html

  Like

  Kommentar af synopsis-olsen — 10 april 2010 @ 09:52

 5. Klimatosserne vil redde den hvide bjørn. Vil de også redde det hvide menneske?

  Like

  Kommentar af Kimpo — 11 april 2010 @ 10:59


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: