Hodjanernes Blog

27 marts 2010

Er muslimer vor tids jøder?

Den ansete holocaustforsker Wolfang Benz hylder tesen om en forfulgt muslimsk minoritet – en hetz, han mener minder om tidligere tiders antisemitisme.

Nu får han svar på tiltale af en række af Tysklands skarpeste islamkritikere.

Henryk Broder siger f.eks.

»For antisemitisme har slet ikke noget med jøder og deres adfærd at gøre – den er fantasifoster, der bygger på hysterisk angst, projektioner og misundelse. Derimod har ’islamofobi’ en real basis: Det kunne være anslag fra islamiske terrorister, der påberåber sig deres tro, traditionelt rodfæstede æresdrab, der absolut ikke kan sammenlignes med ’familiedramaer’, Talebans galskab i Afghanistan, selvmordsattentater i Irak og Pakistan, der frem for alt har muslimer som ofre, børneægteskaber i Saudi-Arabien, ’midlertidige giftermål’ i Iran som alibi for prostitution, stening af utro kvinder og hængning af homoseksuelle. Eller det kunne være de insisterende understregninger af, at islam betyder ’fred’ trods alle tegn på det modsatte. Eller blandingen mellem barbari og hightech hos gidseltagere, der stiller deres videoklip af halshugninger til rådighed på nettet. Og frem for alt den nådesløse omgang med kritikere fra egne rækker som Salman Rushdie, Ayaan Hirsi Ali og Seryan – lige så mange eksempler på, at ’fordomme’ har forvandlet sig til underbyggede domme.«

3 kommentarer »

 1. Det nyslåede medlem af bestyr(t)elsen i PÆN – Rune Engelbræk – mener også at have set lyset: dem som modarbejder dem som vil udrydde jøder er de rigtige antisemiter!

  Like

  Kommentar af Skjoldungen — 27 marts 2010 @ 20:40

 2. Ja han er en rigtig relativist.

  Like

  Kommentar af Hodja — 27 marts 2010 @ 20:45

 3. Flot indlæg af Henryk Broder. Det er jo sagen i en nøddeskal. Desforuden kommer hverken nazismen eller stalinismen op på siden af det organiserede barbari, som Islam står for, og som har udgangspunkt i deres Bibel.

  Og da ingen Imam med respekt for sig selv drømmer om at tage afstand fra “det sande Islam”,skulle det være helt usandsynligt, at en sådan kultur/ religion har bare skyggen af en chance for at etablere sig i Vesten.

  Men det gør den ikke destomindre, godt hjulpet på vej af Islams nyttige idioter, der tror, at de blot hjælper hjælper en forfulgt gruppe mennesker, der bare vil passe sig selv og dyrke deres religion i fred og fordragelighed. Og som med tiden vil falde ind i den Vesterlandske kultur.

  En sådan opfattelse kunne måske accepteres, for de fleste muslimer i Danmark lever jo i fred og fordragelighed. Men Islam som ideologi er speciel, den har ikke i sinde at integrere sig i Vesten, den kan ikke, og det kan direkte læses ud af Koranen. Hverken socialt, kulturelt eller demokratisk.

  Islam har tværtimod i sinde at erobre magten og skabe deres egen islamiske statsform, det såkaldte Kalifat, hvis mål er at samle alle muslimer under en og samme politiske enhed regeret af Kalif. En leder som baserer sin autoritet på en arv af Muhammeds styre.

  Den slags guddommelig styre er naturligvis fuldstændig uforeneligt med det politiske demokrati. Men det er, hvad der kulturelt og politisk venter os. Og det har da også de mest indflydelsesrige Imamer i Holland, Frankrig og England udtalt gang på gang.

  Det er ikke t spørgsmål om gode eller ikke gode muslimer, men om en ideologi som aggressivt maser sig frem og som med tiden vil “omvende” de demokratiske muslimer, hvis sådan nogle findes. Det skal jeg ikke udtale mig om, for kun folk selv, ved hvad der rumstere i hovedet.

  Der er således intet nyt under solen. Og muslimernes grænseoverskridende kriminalitet er blot en fortælling om, at de fuldstændig er uden respekt for det samfund, de lever sig i. Og derfor blot er et forvarsel om, hvad der sker, når de bliver mange nok.

  Overfor dette let læselige kulturelle fjendebillede står alligevel politikere, kultureliten, de såkaldte intellektuelle af enhver politisk substans frem og udtaler, at muslimer er velkomne i Danmark, og vi skal hjælpe dem med at indrette sig efter deres egen kulturelle opfattelse. Gør vi det, så skal det nok gå alt sammen.

  Afsløringen af Islam ufattelige forbrydelser mod kvinder forbigås i forbrydelsens stilhed, og ethvert angreb på denne kultur og religion viser i de politisk korrekte øjne blot morlask problem for kritikeren.

  Jeg husker krystalklart 6 unge kvinder der blev myrdet i Pakistan og smidt i en grøft, fordi de foran en forsamling ytrede ønske om selv at vælge deres ægtemand.

  Denne grusomme forbrydelse vakte ikke skyggen af opmærksomhed her i landet. Jo Politiken skrev, ”Engelbrecht” at det ikke havde noget at gøre med Islam, men var blot et eksempel på Pakistans tradition. Sagen blev da også traditionelt forsvaret af et fremtrædende medlem af det pakistanske parlament. Mere skete dig ikke.

  Det er klart, at vi rationelt set herhjemme står overfor et psykologisk grænsetilfælde af en slags, som ikke umiddelbart er til at forklare. Islams nyttige idioter har jo forstanden i orden, og mange har har vist det ved at bestå fine eksamer.

  Men der er jo normalt ingen, der frivilligt lægger sig ned på ryggen og lader sig kulturelt voldtage af et rædselsregime, og det er det jo, som Henryk Broder har givet et udmærket eksempel på.
  Undertrykkelse af menneskeligheden, og dyrkelse af umenneskeligheden i Guds navn.

  Disse ting sker indenfor Islam, og ingen kendte Imamer har som bekendt taget afstand fra det. Og ingen demonstrerende muslimer.

  Jeg er ikke uddannet psykolog, så jeg kan ikke gennemskue dette intellektuelle mørke, som nogle mennesker frivilligt begiver sig ind i. Men det har noget at gøre med fortrængning af det, man ikke vil se og dermed fastlæggelse af et falsk verdensbillede.

  Motiverne til denne falskhed ligger til gengæld gemt i dunkelheden. Men det er jo ikke usædvanligt i menneskets historie.

  Enhver ny politisk eller ideologisk forandring eller afklaring af de større, der ser dagens lys, har deres indædte modstandere, indtil virkeligheden ikke længere kan bortforklares.

  Like

  Kommentar af dommedag — 28 marts 2010 @ 07:51


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: