Hodjanernes Blog

12 marts 2010

Samarbejds-Politiken må købe nyt blækhus.

Tøger må igen til Londonistan – denne gang for at møde formanden for Brønshøj Lokalforening.

Jyllands-Posten kundgør: “Brønshøj kræver, at Politiken undskylder for at have sammenlignet bydelen med leverpostej. –  Formanden for Brønshøj-Husum Lokaludvalg, Christian Hesselberg, ønsker en undskyldning fra dagbladet Politiken, fordi avisen i en artikel har omtalt bydelen som noget, der minder om leverpostej – vel at mærke uden rødbeder og ristede løg. Sådan lyder det i pressemeddelelse, udsendt af TV-Bella, lokal-tv for Vanløse og Brønshøj. I pressemeddelelsen bliver det understreget, at Politiken på det sidste er blevet kendt for at give undskyldninger til befolkningsgrupper, som føler sig krænket af avisens journalistik. Formanden for Brønshøj-Husum Lokaludvalg ønsker en undskyldning fra avisen på vegne af Brønshøjs borgere, som er blevet såret og krænket af Politiken. Hverken journalisten, der har skrevet artiklen, eller Politikens chefredaktør, Tøger Seidenfaden, har ønsket at besvare Brønshøjs henvendelser.”

Læs også den helt usædvanligt ædruelige leder i Dagens Jyde-Potte:  Åh, Sverige…

“[…] Fælles for de svenske mediers reaktioner er en samlet fordømmelse af Politikens forlig med en saudiarabisk advokat. Aftonbladets chefredaktør kalder ligefrem Politikens skridt for ”fejt” og afviser at undskylde for noget som helst inklusive offentliggørelsen af Vilks Muhammed-tegning i 2007.

[…]Må vi ønske vores broderfolk velkommen til virkeligheden. I Sverige har medier, politikere og kulturelite længe undgået en fri og åben debat om de problemer og udfordringer, indvandringen og islam rejser. Man har fortrængt debatten til undergrunden. Det virker, som om tidspunktet nærmer sig, da det ikke mere lader sig gøre. Selv i Sverige, og det ender sandsynligvis med, at det indvandrerkritiske parti Sverigedemokraterna kommer i Riksdagen ved det kommende valg.”

10 kommentarer »

 1. Hvem har leaket Tøgers dåbsbillede ?

  Hold kæft der er klasse 🙂

  Like

  Kommentar af Holger Danielsen — 12 marts 2010 @ 12:14

  • Man siger jo, at alle mennesker har en dobbeltgænger et eller andet sted ude i verden… og så er det jo kun passende, at Tøgers genganger, blobfisken, lever 800m under havets overflade og tilhører oppustet bund-dweller-familien.

   Like

   Kommentar af Egtvedpigen — 12 marts 2010 @ 21:19

  • Er du sikker på billed er en fisk og ikke tøger?
   Men beskrivelsen af fisken stemmer godt nok med det 8oo meters vand der trykkende flyder rundt i den oppustede bundslam tøger.

   Like

   Kommentar af li — 13 marts 2010 @ 00:21

   • Jeg ved godt, det lyder helt usandsynligt, at der skulle findes et andet individ for slet ikke at tale om fisk, der ligner Tøger i en sådan grad, men jeg er næsten 100 procent sikker på, at det er fisken, vi se på billedet.

    Det ikke er helt let at kende den ene fra den anden, men hvis du ser godt efter har fisken brystfinner, og det har Tøger ikke.

    Det er et billede, der godt kan snyde, synes jeg, så lad være med at blive ked af det, hvis du ikke med det samme kan se forskellen. Jeg er faktisk heller ikke helt sikker på, om Tøger ikke også er en form for oppustet bund-dweller, men jeg har ikke tid til at gå ind i en mere dybtgående artsbestemmelse lige nu.

    Like

    Kommentar af Egtvedpigen — 13 marts 2010 @ 02:14

   • Kære Egtvedpige, tak for dit svar, MEN jeg ville aldrig kaste op udover mit tastatur, hvis ikke jeg følte virkelig lede, og slev den grimmeste fisk/fiskelugt ville ikke provokere min mavesæk som en ægte tøger.
    Jo, jeg kan godt se nogle svømmeVINGER, som vi alle putter på vores børn i svømmehallen, og som ægte Ateist, så tror jeg sgu ikke en gud ville udstyre en harmløs fisk, med så klistret og afskyeligt glide-undskyldnings -Creame overalt, og efterlade den i dybt muhammed mørke 1400 meter/års vand-vittigt helvede.
    Kom igen Egtvedpige med bedre argumenter, ellers anmelder jeg dig for dyremishandling!!!!ikke engang en bundskraber fisk, skal krænkes over at blive forvekslet med tøger.
    Det for galt!!

    Like

    Kommentar af li — 13 marts 2010 @ 04:02

 2. Kan vi ikke slippe for billed af tøger, som er sat i venster hjørne, en ting er at høre på uhyret tøger og hans klæbrige omrejsende undskyldninger, en ande ting er, at få smasket billed af tøger lige op i venstre hjørne af computer skærmen, nu skal jeg til at rense tastaturet for bræk! sæt venligst en advarsel på, før bræk billeder af tøger fremvises!

  Like

  Kommentar af li — 12 marts 2010 @ 15:35

 3. Han ligner en undskyldning for sig selv.

  Like

  Kommentar af Nils — 12 marts 2010 @ 23:14

 4. ROFLMAO 😀

  Godt arbejde!

  Har netop downloadet og sendt
  interviewet til nogle, jeg kender i Brønshøj, og opfordret dem til at lægge sag an mod Tøger & co. 😉

  Flot billede af Tøger-tossen btw.
  En blobfisk?! Hvor interessant!

  Og her gik jeg lige og troede, at han tilhørte kategorien af “landgående hvaler” aka. “landhvaler” 😀
  Ak, ja – man lærer noget nyt hele tiden …

  Like

  Kommentar af Bjovulf — 15 marts 2010 @ 22:35

 5. Her er en lille samling af yderst vellignende portrætter af Tøger-tumben 😀

  Like

  Kommentar af Bjovulf — 15 marts 2010 @ 22:55

 6. gad vide hvis dagsorden han forfølger , denne christian hesselberg,..skal han mon skifte til dansk folekparti næste gang ..er det det han forbereder?

  Like

  Kommentar af kurt — 18 marts 2010 @ 22:14


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: