Hodjanernes Blog

10 marts 2010

§266b.

Filed under: Danmark, DF, Imamer, Indvandring, Islam, Jihad, Jura, Koran, Muhammed Cartoons, Shariah, Ytringsfrihed — Skjoldungen @ 14:17

I en pressemeddelelse annoncerer Pianisterne det årlige “springe-op-som-en-løve-og-falde-ned-som-et-lam”-stunt.

DF forlanger at regeringen tager initiativ til at afskaffe racisme- og blasfemiparagrafferne

Medlem af gruppeledelsen i Dansk Folkeparti, Søren Espersen, forlanger nu, at regeringen inden næste folketingsvalg tager initiativ til at afskaffe racisme- og blasfemiparagrafferne. Kravet kommer blandt andet som reaktion på, at Det Radikale Venstres næstformand, Zenia Stampe, i weekenden politianmeldte drabschef ved Københavns Politi, Ove Dahl, for at have overtrådt racismeparagraffen ved at have sagt, at ”rumænere er skruppelløse. De slår ihjel for et par hundrede kroner. Det er en helt anden kultur.”  – Denne her sag har klart illustreret, hvor fuldkommen vanvittig racismeparagraffen er. Desværre har vi også før set politikere bruge politianmeldelser til at korrekse andre politikere med – og nu går visse politikere så skridtet videre og begynde at anmelde embedsmænd, når de udtaler sig på en måde, som de ikke er enige i. Det er en uholdbar situation, siger Søren Espersen.

– Tøger Seidenfadens skændige aftale med en saudiarabisk advokat om at undskylde for avisens trykning af Muhammed-tegningerne understreger endvidere behovet for at afskaffe blasfemi-paragraffen. Vi kan ikke i et moderne samfund have en paragraf i lovgivningen, der lægger hindringer i vejen for at udøve religionskritik, siger Søren Espersen. Søren Espersen understreger, at afskaffelsen af racisme- og blasfemiparagrafferne er et meget væsentligt krav.  – Hvis regeringen ikke tager det her til efterretning og stiller forslag om afskaffelse af paragrafferne, så må vi tage det op i forbindelse med finanslovsforhandlingerne. Vi vil ikke finde os i, at den almindelige demokratiske debat trædes under fode, fordi borgerne ikke kan give udtryk for det, de har på hjertet: Jeg er sikker på, at der i befolkningen er en bred forståelse for, at vi skal have en nuanceret og fri debat, siger Søren Espersen.  – De to paragraffer hører simpelthen ikke hjemme i et demokratisk samfund, og regeringen må til at forstå, at de skal væk nu, slutter Søren Espersen.

8 kommentarer »

 1. Ja, nu må vi se hvad det bliver til. Foreløbig er det en brølende god ide.

  Men foreslaget har ikke en chance for at blive vedtaget, fordi det vil- som det vil blive udtrykt – gå ud over offerfolket.

  Derefter træder de forskellige eksperter i karakter – gerne professor dit og dat – og udtrykke deres bekymring, hvis racismeparagraffen bliver afskaffet.

  Morale: multisamfundet har allerede samlet så mange svagttænkende redepissere, at de stemmer imod den slags ting bare for at være imod. Men det gør heller ikke noget, det betyder blot, der er en lidt kortere vej til år nul.

  Like

  Kommentar af dommedag — 10 marts 2010 @ 15:55

  • Du glemte alle de lalleglade EUdioter som vil hyle op om, at en afskaffelse ville stride mod et enormt antal internationale konventioner og især “Rammeafgørelsen”.

   Like

   Kommentar af Skjoldungen — 10 marts 2010 @ 17:12

 2. DF skal under vælgerpres for at holde fast og sige NEJ! medmindre den leflende regering bøjer sig.

  falkeøje

  Like

  Kommentar af falkeøje — 10 marts 2010 @ 17:21

 3. De sælger det vel for et ekstra glas portvin til de gamle 😦

  Like

  Kommentar af Kimpo — 10 marts 2010 @ 19:44

 4. Nu synes jeg lige vi skal klappe brødet og slå koldt blod i vandet;-)
  Jeg stemmer selvfølgelig selv DF, men §266B er jo slet ikke værd at vælte regeringen på. VK er nogle tøsedrenge, men der er ligesom ikke andre at samarbejde med. Der er da også en del ting jeg er utilfreds med hos DF, bl.a. deres usmagelige leflen for gamle mennesker og beundringen af kongehuset. Jeg ved ikke noget værre, og jeg brækker mig i lårtykke stråler, hver gang DF ævler om plejehjem og dyrevelfærd. Men der er desvære ikke noget repuplikansk liberalt alternativ til DF, som vil sparke kulturberigerne af helvede til. Krigen mod Vredens Religion er og bliver den vigtigste i lang tid fremover, i DK og i resten af verden.

  Like

  Kommentar af Mea Culpa — 11 marts 2010 @ 14:50

 5. 266b er et af de vigtigste fundamenter for et totalitært samfund. Uden den og blasfemiparagraffen har vi fri debat og demokrati. Med den har vi blot guided democracy.

  Like

  Kommentar af Kimpo — 11 marts 2010 @ 16:03

 6. DF er, som Hodjas Blog forudsagde, faldet ned som et lam igen.

  DF er vel nok et svagt parti.

  Hvornår får vi et ægte nationalt alternativ til det svage og handlingslammede Dansk Folkeparti?

  Like

  Kommentar af Henrik — 13 marts 2010 @ 11:16

 7. […] reglen som skulle sættes op til 28 år,  Staten der skulle oplyse hvad indvandringen koster, Racisme- og blasfemiparagrafferne som skulle afskaffes,  Repatrieringspakken…  Jamen søde børn, hvad kan I dog ikke finde […]

  Like

  Pingback af Så er det den tid på året igen « Hodjanernes Blog — 2 november 2010 @ 15:31


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: