Hodjanernes Blog

9 marts 2010

Pas på røven i Mallahmö!

Gad vide om det nytter at man(d) ifører sig burka, hijab eller niqab når man krydser Bron?

Når kulturberigerne har overstået det mere rutineprægede røveri er det tid til lidt adspredelse – af balder. Kønnet er lige meget, for når man kun kan tælle til 1 tager man det første hul, regnet fra nakken.

Sydsvenskan: “Han har varit aktiv i ett kommunalt projekt för att motverka sociala orättvisor. På fredagen ställdes han inför rätta för att tillsammans med vänner ha kidnappat och våldtagit en ung man. Samma dag åtalades han för både misshandel och stöld. – På fredagen inleddes rättegången mot de tre Malmökillar, 17, 18 och 20 år, som misstänks för att ha rövat bort och våldtagit en 19-årig man i Helsingborg. Kidnappningsoffret berättar i förhör hur de unga männen, som presenterade sig som medlemmar i Black Cobra, tog med honom i en bil och bland annat tvingade honom att delta i inbrott i hans föräldrahem. I hemmet tvingades han även klä av sig och våldtogs av en av männen”.

Den pæne, pæne avis oplyser naturligvis intet nærmere om den fromme unge “mand” og hans kammerater, som imens stod udenfor og grinte deres egen røv i laser. Men takket være de frie bloggere – som man endnu ikke er lykkedes med at fængsle – kan deres navne oplyses her: Ahmad Abdel Rohman, född 1992-05-26, Ibrahim Said, född 1991-005-02 og Hetem Sejdin, född 1989-08-16.

2 kommentarer »

 1. Det må hermed være slået fast at “black cobra`s” er en flok bøsserøve 😉

  Like

  Kommentar af Santor — 9 marts 2010 @ 17:17

 2. jeg troede de hængte muslimske mænd i Iran for Homoseksualitet. Men det er selvfølgelig fordi de ikke kan have et normalt aktivt sexliv med deres egne kvinder. Hold kæft en kultur.

  Ser man Islam dybt i øjnene, er der ingen formildende omstændigheder ved den religion og kultur. Denne kloakkultur hører overhovedet ikke hjemme i Europa.

  Bortset fra det er den dag ikke fjern, hvor Saudiarabien også sagsøger de blogge som nedrakker kloakreligionen. Derefter er det en tur til london og betale et par millioner for et forlig.

  Like

  Kommentar af dommedag — 9 marts 2010 @ 22:32


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: