Hodjanernes Blog

5 marts 2010

Varmer Pravda i Pilestræde op til at undskylde?

Ytringsfriheden skal nu aflives definitivt – ved hjælp af værnemagerfirmaet PHILIP i København.

I en hændervridende jamre-artikel forsøger tanten nu at forklare, hvorfor man ser sig nødsaget til at være den næste til at stikke kniven i ryggen på demokratiet. Med slet skjulte henvisninger til de enorme omkostninger en “retssag” i Londonistan vil påføre fejebladet apellerer man til at vise overbærenhed med forædderiet. Samtidig forsøger man at skyde skylden på EUSSR, som har dikteret, at en dom ved en hvilkensomhelst domstol i et hvilketsomhelst af protektoraterne også har gyldighed i Gau Dänemark. På intet tidspunkt har man så meget som overvejet at komme ind på det så højt besungne retsforbehold – som jo også blot er et bluffnummer opfundet til at stikke danske bønder blår i øjnene. Ej heller har tanten turdet tænke tanken: “EUSSR kan rende og hoppe – i Danmark gælder dansk lov. Basta!”

Pravda i Pilestræde: Danske aviser risikerer nu at blive slæbt for retten ved domstole over hele verden, hvis de ikke undskylder for at have trykt Muhammed-tegningerne. Det står klart, efter at den saudiske advokat Faisal Yamani har samlet et internationalt hold af advokater til at hjælpe sig i kampen mod de danske medier. […] Yamani har offentliggjort sine planer ved en pressekonference på Hotel Phoenicia Intercontinental i Beirut, hvor han glædede sig over, at dagbladet Politiken som det første danske dagblad har erkendt sine fejl.  Avisen har undskyldt og lovet, at man ikke igen vil fornærme muslimer, skriver Yamanis advokatkontor i sin pressemeddelelse efter pressemødet i Libanon. – Under pressekonferencen var Yamani flankeret en dansk, en tysk og en russisk advokat, der skal skal hjælpe med at føre ’Profet-sagen’.

Den danske advokat, der var tilstede i Beirut, er Jacob C. Jørgensen, der er partner i advokatformaet Philip i København. Berlingske.dk har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Jacob C. Jørgensen.

I mere maliciøse stunder kunne man næsten fristes til at ønske islamofascisterne helt og lykke med deres forehavende. Kunne de bringe de “danske” medier til fallittens rand og dermed befri os for den skam de kaster over nationen ville ingen lide skade derved. Men det sker næppe, da samme islamofascister derved ville miste deres talerør i Mohammedanmark. De omtalte “gigantiske bøder” ville så blot skulle kanaliseres tilbage til det sted, hvorfra de kom. Så for at undgå disse bøvlede transaktioner med blodpengene er det ligetil at stikke barbarerne den undskyldning de så inderligt ønsker sig. Gribbene djøfferne værnemagerne tjener deres 30 judaspenge uanset…….Det er den “danske” advokat til venstre:

10 kommentarer »

 1. Vort retsforbehold må da gælde.
  Vil EU ikke indse det, så skal vi have en folkeafstemning.

  falkeøje

  Like

  Kommentar af falkeøje — 5 marts 2010 @ 21:52

 2. Som alting dog gentager sig. Advokatfirmaets bestyrelsesformand er Jesper Rothe, der også sidder i Rungstedlundfondens bestyrelse. Karen Blixen må stå op af graven og ruske i ham.

  Og nu vi er ved det infame. Gæt hvem der i øvrigt sidder i den bestyrelse: professor og direktør for Det Danske Sprog- og Litteraturselskab Jørn Lund og museumsdirektør Kjeld von Folsach, der har brugt så umådelig store midler på islamisk kunst. Det havde Uriasposten et langt indlæg om.

  Jeg vil vædde på, at Jesper Rothe er en efterkommer af Thyge Jesper Rothe, hin hofsnog med det elastiske forhold til fædrelandskærlighed. Historikerne er enige om, at der var noget Janus-agtigt over ham.

  http://da.wikipedia.org/wiki/Tyge_Rothe

  Like

  Kommentar af Mette — 5 marts 2010 @ 23:41

 3. 2.Mette.

  Tak for henvisningen til Tyge Rothe.

  Det er bare så herligt at læse om, ikke bare Rothe, men om alt hvad vedrører Danmark og dets historie.

  Særlig persongalleriet er meget betagende at læse om.

  De typer der tidligere befolkede Danmark kan vi også støder på idag.

  Like

  Kommentar af Vivi Andersen — 6 marts 2010 @ 00:24

 4. […] Den saudiske advokat Faisal Yamani er klar til en international juridisk offensiv mod de danske aviser, der ikke vil undskylde for Muhammed-tegningerne. Dansk advokat skal hjælpe Yamani.Den danske advokat, der var tilstede i Beirut, er Jacob C. Jørgensen, der er partner i advokatformaet Philip i København. Berlingske.dk har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Jacob C. Jørgensen.Advokat Jesper Rothe, bestyrelsesformand i advokatfirmaet Philip, ønsker ikke at kommentere sagen. Berlingske. (Tøger klædt af. Pravda i Pilestræde varmer op til at undskylde.) […]

  Like

  Pingback af De frafaldnes vidnesbyrd « Snaphanen — 6 marts 2010 @ 05:48

 5. Kundeboycot af de undskyldende aviser og rungende nej til afskaffelse af flere EU forbehold, er
  det danske folks foreløbige udvej.
  Den endelige løsning vil være en borgerkrig.

  falkeøje

  Like

  Kommentar af falkeøje — 6 marts 2010 @ 09:20

 6. Hvor er jeg træt af nålestribede slipsedrenge uden menneskeligt indhold.

  Iøvrigt – Philips? Må de kalde sig det for den hollandske elektronik-koncern?

  Like

  Kommentar af Anna Lyttiger — 6 marts 2010 @ 16:43

 7. Uden s intet problem Anna.

  Like

  Kommentar af Peter Buch — 6 marts 2010 @ 19:22

 8. Hvem er det nu lige denne usle opførsel minder mig om?

  Noget med den tyske besættelse af DK vist nok …

  Like

  Kommentar af Bjovulf — 8 marts 2010 @ 13:44

 9. Bjowulf

  Jae, noget i den retning!

  Denne danske advokat er en ussel type præcist som alle de nutidige Corfitz Ulfeldtere.

  At sælge ud af Danmark røre dem en høstblomst da de ikke besidder selv gnisten af etik og moral.

  Det der bestemmer hos de usselrygge er hvem der betaler MEST for deres ydelser – ikke hvilken opgave de skal løse !

  Håber det danske røvhul til en advokat har nogle unger, der en dag MÅSKE vil spørge deres far om HVORFOR lod du dig hverve af denne saudiske advokat .

  Like

  Kommentar af Vivi Andersen — 9 marts 2010 @ 19:32

 10. Jeg vil lige komme med et indskud i anlending af denne sætning af Mette:

  “Thyge Jesper Rothe, hin hofsnog med det elastiske forhold til fædrelandskærlighed. Historikerne er enige om, at der var noget Janus-agtigt over ham. ”

  Du skulle prøve at læse Karen Glentes bog “Den unge Tyge Rothe” (2009). Det er den eneste monografi der findes om Tyge Rothe, så tidligere vurderinger omkring ham har været meget løse. Det er dog korrekt at de nationalromantiske historikere fra 1800-tallet, som artiklen i Wikipedia (der er taget fra 1. udgave af Dansk Biografisk Lexikon fra 1890’erne) bygger på, ikke var så glade for hans kosmopolitiske holdning. Men det er dog ikke den gældende holdning blandt historikere i dag, hvor man ikke skriver historie med så anakronistiske briller, men snarere vælger at vurdere en person ud fra personens egen samtid.

  Og der er Tyge Rothe og hans rolle i gang med at blive kraftig revalueret. Henrik Horstbøll skriver i “Historiens historie” at han nok var en af de mest originale danske filosofisk-historiske tænkere i 1700-tallet, og som sagt Karen Glente behandler hans værker med udgangspunkt i den latinskole-kultur som var fremherskende i tiden. Derudover afviser Bernhard Mortensen i “Tyge Rothe – en europæer på Tybjerggård ” i “Historisk Samfund for Præstø Amt, 2004” den vandrehistorie at Tyge Rothe skulle have pint og plaget sine bønder samtidig med at han var en varm fortaler for landbosagen.

  Like

  Kommentar af Kim — 5 april 2010 @ 19:25


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: