Hodjanernes Blog

22 februar 2010

Genopstår Venstre-Vikingerne?

Filed under: Citater, Danmark, Imamer, Indvandring, Islam, Jihad, No dhimmi, Shariah, Venstre — Skjoldungen @ 15:15

Venstre – Danmarks Liberallende Parti – har faktisk været levende engang.

Men det er længe siden. Meget, meget længe. Så langt tilbage i tiden, at selv Samarbejds-Politiken kunne virke morsom, når den bragte de udødelige tegninger af – nej, ikke ham – men Bo Bojesen og hans “Venstre-Vikingernes Saga. Det var dengang venstrefolk kunne tale om andet end skillinger på kistebunden. Og her tæller taskenspilleren, lurendrejeren og illusionisten Anders “Fup” Rasmussen ikke med. Men nu dukker der pludselig en ny viking op, denne gang ikke ude på bøhlandet, men såmænd – af alle steder – på Nørrebro. Og – som skudt ud af en kanon – finder Samarbejds-Politiken straks forargelsen frem:

“Venstreformanden Flemming Jensen fra Utterslev-kredsen i København langer kraftig ud efter muslimske mænd. I et læserbrev i lokalavisen Nørrebro Nordvest bladet skriver Flemming Jensen, at muslimske mænd altid har undertrykt deres kvinder. Venstremanden er også medlem af bestyrelsen for Venstre i København. Læserbrevet er en sympatierklæring til Kim Christiansen (DF), der i en mail tilbage i januar kritiserede en kvinde for at have giftet sig med en muslimsk mand.

I mailen skrev Kim Christiansen blandt andet til kvinden, at »Der er da ikke nogen, der ved deres fulde fem får et barn med en muslimsk mand…«, og »Hvor dum har man lov at være«. – Kim Christiansen har efterfølgende trukket sine udtalelser tilbage og undskyldt over for både sit parti og kvinden. Nu møder Kim Christiansen støtte hos Flemming Jensen, der i sit læserbrev skriver, at efter hans opfattelse satte Kim Christiansen blot ord på det, muslimske mænd altid har gjort.

Flemming Jensen anklager de, som beskyldte Kim Christensen for at udtale sig racistisk, for at være hyklere. »Det selvmodsigende og hykleriske kommer sig af, at muslimske mænd jo altid har undertrykt deres kvinder«, skriver Flemming Jensen i læserbrevet. Han fortsætter med at skyde med skarpt mod Kim Christiansens kritikere. »Så derfor er der for venstrefløjens vedkommende absolut ingen grund til at himle op over, hvad Kim Christiansen sagde».”

Opdatering kl. 2000: Så kom den antropoligiske ekspertise fra Waffen-SF på banen og bekræfter resultaterne fra den nyeste, politisk korrekte forskning indenfor arternes oprindelse og evolutionens historie – ifølge hvilken den meget specielle race homo erectus islamicus har levet side om side med vor egne race, homo sapiens sapiens – de sidste ca. 1.400 år. Man har også hidtil ment, at racen homo neanderthaliensis levede samtidig med os indtil for ca. 10.000 år siden, hvor den forsvandt af ukendte årsager – muligvis p.g.a. en væsentlig mindre hjernekapacitet. Noget tyder dog på, at dette ikke har været nogen hindring for, at enkelte individer af denne race fortsat går lyslevende rundt iblandt os og trives glimrende i visse miljøer, såsom Waffen-SF:

“Det er uhyre grove beskyldninger, som Flemming Jensen retter mod muslimske mænd. Udtalelserne er dybt generaliserende og kan godt betegnes som racistiske«, siger Astrid Kragh, der er integrationsordfører for SF.”

3 kommentarer »

 1. Eneste problem er faktisk – paradoksalt nok – at han udtalte sig som DF’er.
  Havde han nu være en born-again SS.. øh – SF’er, så havde hans udtalelser givet anledning til akademisk eftertænksomhed, og måske endog en erkendelse, at der er noget om snakken.
  Falder sådanne udtalelser derimod ud af munden eller tastaturet hos een der er ‘sprunget ud’ som DF’er, så er der ALDRIG noget om snakken.
  Så – selvom alle kender den menige DF’ers syn på dette, er det alligevel endt med, at være dobbelt forbudt, og forbundet med allerhøjeste fare for ekskommunikation fra partiet, at udtale sig i klare vedninger om islam, hvis man ikke tilhører den absolutte inderkreds i partiet (som stadig har en vis adgang til medierne, og dermed kan slukke ilden efter et brandudsalg af politisk sprængstof).

  Like

  Kommentar af Olie Pedersen — 22 februar 2010 @ 18:15

 2. Manden har jo ret, jeg som mor advare da min datter om ikke at tage muhammed tilbedere som kærster og da slet, slet ikke som ægtemænd, og jeg er ikke den eneste der har no-go zone for muhammedtilbederne i min eller min datters tilværelse.
  Lige så lidt som muhammed-piger må gifte sig med vantro mænd, ligeså lidt acceptere jeg muhammed tilbeder mænd i mit liv.
  Og jeg er ikke et enkeltstående tilfælde, for hvem gider dele liv med en mandslinge der seriøst tilbeder en pædofil!
  Så må hjernen da være gået is-lam-met kold, altså hjernedød!

  Like

  Kommentar af li — 22 februar 2010 @ 20:40

 3. Nå, så lille bitte astrid mener altså aldrig at have hørt om omsorgsfulde forældre der advarer der afkom imod jehovas vidners hjernevask, moon-bevægelsen eller hara krisna idioterne eller lignende hjernevasker sekter, så hvorfor tror astris så, at hjernevasker sekten is lam i knolden! går fri for disse hjemmelige advarsler eller hvorfor tror astrid dhimmi dummis så bombe vestager ikke har sine børn i den nær liggende folkeskole med flertal af muhammedaner børn?

  Det ikke racisme, men sund fornuft, som ingen racisme stempling kan gøre noget ved, fordi sådan tales der og handles der, i fornuftige private hjem, spør’ selv bombe vestager!

  Taler naive astrid imod bedreviden som bombe vestager fra de radigale eller er bette astrid bare ufattelig dum?

  Like

  Kommentar af li — 22 februar 2010 @ 21:32


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: