Hodjanernes Blog

14 februar 2010

Tre små ord.

Filed under: Antisemitisme, Immigration, Islam, Jihad, Koran, UK — Skjoldungen @ 15:16

Kan muhammedanerne  ikke bøje verber, så kan de i hvert fald bøje sandheden.

Vor kommentator, Olie Pedersen, om begrebet “taqiya”:

Når man referer til nogen, der har sagt de ‘tre små ord’, leder det almindeligvis tankerne hen på noget amorøst. I den afdeling findes der et helt katalog af ord og vendinger, der alle har til hensigt at dreje tankerne ind på, at man selv eller nogen elsker hinanden.

Når en araber råber “Itbah Al-Yahud”, er det til gengæld ikke et udtryk for kærlighed, der ligger i de tre små ord: “Dræb alle jøder”. Råber man det f.eks. efter en israelsk minister der er på besøg på et universitet England, turde det være et ret umisforståeligt udtryk for, at man ønsker lige præcis det, som ordene udtrykker. – Det vil sige – lige indtil man bliver taget i det, altså! Skulle det ske, at man, som bogstavtro muslim bliver konfronteret med af nogen med en ‘kæp’ i hånden, og spurgt om, hvad det så lige er at man mener med “dræb alle jøder” !? – Så er man straks den stakkels lille, forfulgte og misforståede muslim, der atter bliver forurettet og gjort til syndebuk for det islamofobiske had til alle muslimer, som HELE det israelvenlige Vesten har.


Inden længe driver den islamiske taqiya
(http://www.islaminfo.dk/Leksikon.asp?PgID=381) ned ad væggene. Kun en hund der bliver banket med en kæp hyler højere end en muslim der er alene, og må stå til ansvar for sine handlinger. – Denne historie rummer – i al sin korthed, mange interessante aspekter. Ud over et mønstereksempel på anvendelse af køtertaktik og taqiya, beretter den også historien om Khaybar-jøderne, der – efter at være blevet besejret af Muhammeds ørkenpirater – blev dømt til at betale HALVDELEN af deres indtægter til muslimerne !! -Føj for en skæbne siger jeg bare! Det er faktisk kun vores egen skæbne i Danmark der kommer på siden af dette. Her konfiskeres endog mere end 50% af alt hvad vi tjener, hvoraf en ikke ubetydelig del går til opretholdelse af det gode forhold til den islamiske invationsstyrke.

Kaybar-jøderne endte naturligvis også med, at få et tilbud de ikke kunne afslå: Konvertér eller dø. Jøderne valgte det mindste onde, at dø. Hvad vælger vi ?

Skriv en kommentar »

Endnu ingen kommentarer.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: