Hodjanernes Blog

18 januar 2010

Ugebrevet A4: Censurdebatten, der skulle censureres

LEDER: Det kan næsten ikke blive mere absurd.

De som burde gå forrest i en nødvendig debat om selvcensur i dansk kunst- og kulturliv, ønsker at bortcensurere debatten. Efter Ugebrevet A4 i sidste uge bragte en undersøgelse om selvcensur blandt danske kunstnere og udstillingsfolk trak dele af Dansk Forfatterforening det ultimative kort, når man ikke kan lide virkeligheden: Hvis det er faktum, benægter vi faktum.

At forfatterforeningen med formanden i spidsen valgte at underløbe undersøgelsens resultater med ukonkrete beskyldninger om manipulationer, kom dog ikke som nogen overraskelse. Allerede inden undersøgelsen blev gennemført forsøgte forfatterforeningen at forbyde A4 at kontakte foreningens medlemmer. Dette noget overraskende forsøg på at bortcensurere en censurundersøgelse, blev dog stoppet af foreningens advokat, der belærte formanden om, at det ikke var lovligt at forhindre A4 i at kontakte samtlige medlemmer.

Læs resten af Jan Birkemose

Kirsten Damgaard, kulturpsykolog.

1 kommentar »

 1. Se i denne forbindelse også:

  Deadline 2. sektion: Hovedet i busken 17/01 2010

  Her kan vi igen høre nogle kulturpaver kritisere Jyllands-Posten, bl.a. Gyldendals direktør Johannes Friis og Emmet Feigenberg fra Det Kongelige Teater, sekunderet af studieværten Jess Stein Pedersen der skynder sig at indskyde en lang svada af programpunkter som vi alle sammen forventes at være enige i allerede inden vi tager debatten.

  Heldigvis var der også en Christian Gether, direktør af Arken, der ikke følte sig forpligtet til at stemme i med de slet skjulte dhimmier.

  Tolerance, multikultur; det går vi da ind for alle sammen ikke?

  Download Podcast Mp4 300 MB

  I hele denne debat lader vi os trænge op i et hjørne.

  Vi har ret til at afvise masseindvandring, uden at behøve et eneste terrorangreb, islams sindssyge leveregler og dens politiske konsekvenser, uden forbryderiske adfærd, voldtægt eller socialsvindel fra de fremmedes side.

  Et andet eksempel på at vi fører denne debat ud fra en ryggen mod muren defensiv position; den komplet idiotiske benægtelse af de arvemæssige aspekter af masseindvandringen.

  Vores fysiske erstatning af fremmede folkeslag! Døden i det fremmede gen-hav, massevoldtægtens yderske konsekvens.

  Om så det lykkedes at bevare Danmark for muhamedanismen og sharialovene; hvad nytter det hvis danskeren som folkelig etnisk enhed er udryddet?

  Det mest indlysende aspekt ved hele folkevandringsproblematikken, det aspekt hvis grundlæggende betydning er demonstreret overalt hvor etnisk/kulturelle grupper skal deles om det samme territorium, undlader man behændigt fra diskussionen, af angst for at blive kaldt racister.

  Så hvad kæmper vi i virkeligheden for?

  At muhamedanernes og andre indvandreres efterkommere skal arve et Danmark der ikke styres af sharia!

  Problemet er ikke kun Islam eller islamister, eller muhamedanere i det hele taget.

  Problemet er der er alt for mange fremmede der ikke hører hjem i dette land.

  Tiden er også løbet fra den situation hvor det var nok at indføre et totalt indvandrerstop. Der skal helt andre boller på suppen.

  Like

  Kommentar af Balder — 18 januar 2010 @ 14:06


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: