Hodjanernes Blog

14 januar 2010

Asger Åmund om kvaliteten af indvandrere‏

Integrationsministeriets Magasin  – der leveres gratis som pakkepost helt til døren (ressourcespild ! ) – omhandler i dette nummer ghettoer.

Asger Aamund er fmd for Center for Boligsociale udvikling.

“Samtidig skal vi have indført en indvandringspolitik efter canadisk forbillede, der sikrer, at vi fremover kun lukker kompetente indvandrere, der bidrager til Danmark, ind. Formålet med al indvandring har altid været at berige modtagerlandet, og jeg håber, at vi fremover vil byde flere indvandrere velkommen end nogensinde tidligere – men det skal være kompetente mennesker, der bidrager til samfundet. Alt andet er at rykke ulandsbistanden til Danmark.”

[…]

“Vi har brugt alt for mange kræfter på at aktivere inkompetente ældre indvandrere uden udsigt til nogensinde at komme ud på det danske arbejdsmarked”

 Læs hele artiklen her.

Kirsten Damgaard, kulturpsykolog.

2 kommentarer »

 1. Hvorfor skal vi lukke fremmede ind. Tror Åmund ikke, at det var bedre at danskerne lærte at klare sig selv.

  I øvrigt er snakken om kvalificerede indvandrere det rene ævl. Enhver med en værdifuld uddannelse flygter da fra Danmark. Jeg kender mange dygtige ingeniører, der har forladt Danmark.

  Hvis man vil tjene penge, så er vel kun Sverige et ringere sted end Danmark.

  Like

  Kommentar af Børge — 14 januar 2010 @ 14:18

 2. Hvis vi virkelig har brug for indvandrere, må man nøje overveje, hvilken slags det skal være.
  Vedrørende dem, der kommer nu, er det ikke kun prisen, der er afgørende. Folk, der mener, at vi er så rigt et land, at det kan vi sagtens klare, tænker ikke sagen til bunds.
  Bortset fra deres fattigdom og uarbejdsdygtighed medbringer de en kultur og en religion, der aldrig må få indpas i noget civiliseret land. Arabisk og tyrkisk kultur samt islam har vi ligget i krig med i tusind år og mere, og tyrkere og arabere er stadig vore fjender. I dag mere end nogensinde.
  Det kunne lyde som en krigserklæring fra min (vor) side, men den kommer fra den anden side. Vi er udnævnt til at være deres fjender, og så må vi jo erkende, at vi ikke bare kan sige, at de er vore venner.
  Der er en helt klar plan med deres invasion. De er på erobringstogt. Landene skal blive deres, og kulturen og religionen skal ændres til deres. Med andre ord vil de mest tilbagestående og uciviliserede med en selvopfunden hedensk tro smadre os, så vi også rykker halvandet årtusind tilbage rent kulturelt. Dermed stopper den succesrige kultur, der har kunnet brødføde erobrerne med nødhjælp, hvorefter vi ikke længere kan føde på hverken dem eller os selv. Det kan sammenlignes med jordens undergang.
  Asger Aamund har ret i, at vore politikere er helt nede i hængedyndet. En landbrugsminister skal kunne skelne mellem havre og flyvehavre. Flyvehavren har man pligt til at udrydde. Fiskeriministeren skal tage stilling til, om man kan tillade nye krebsearter i vore farvande. Alle fremmede invasive arter, herunder bjørneklo og ulve, vildsvin og mange andre former, skal man virkelig tage stilling til på højeste plan. Nu har man vedtaget, at ulvene må være her, og derfor mener man ikke, at man kan forbyde arabere, tyrkere og afrikanere.
  Vi bør som ved havren kunne skelne mellem to slags humane arter, der ligner hinanden som havre og flyvehavre.
  Vi må kunne skelne mellem mennesker og muslimer.
  Er muslimer da ikke mennesker? vil nogle spørge. Svært spørgsmål, men hvor mange muslimer opfører sig menneskeligt? Måske enkelte, men så er de ikke i pagt med deres religion, der forlanger, at de skal være umenneskelige.

  Like

  Kommentar af Islamhaderen — 13 november 2015 @ 16:14


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: