Hodjanernes Blog

27 december 2009

Om selvmordsbomberen der forsøgte at sprænge et fly i luften juledag

Abdulmutallab, med oprindelse, statsborgerskab og landskendt og velhavende bankfamilie i det muslimske Nigeria, havde fået både ophold og en ingeniøruddannelse i England.

Før terroraktionen, havde han boet kort i først De Arabiske Emirater og derefter i Yemen, hvor han af andre muslimske terrorister var blevet udstyret med, og instrueret i, bomben, der vanen tro for muslimske terrorister bestod af PETN. Derefter fløj han i går til Nigeria, fra Lagos i Nigeria til Amsterdam i Holland med KLM 588, og derfra med Northwest 253 mod Detroit i USA, i en Airbus A330. Selvom Abdulmutallab står i efterretningstjenesternes databaser som i ledtog med kendte terrorister, var der ingen eller intet der forhindrede ham i at komme igennem alle de sikkerhedsforanstaltninger, der til daglig er til stor gene for almindelige uskyldige flypassagerer.

Mere på Oikonea

Tip: M

Gæt hvilke ord der manglede i New York Traitor Times’ omtale af sagen.

9 kommentarer »

 1. På en eller anden måde virker det mystisk !

  Like

  Kommentar af I Christensen — 27 december 2009 @ 19:16

 2. Danmarks Radio forstår at vælge tidspunkterne.

  Netop i dag offentliggør de en spørgeundersøgelse, som konkluderer at:
  “Et flertal støtter muslimers ret til at bygge moskeer i Danmark.

  I en meningsmåling, som Capacent har lavet for DR, svarer to ud af tre, at de ikke mener, at der skal indføres et forbud mod at bygge moskeer i Danmark.

  Det er udtryk for en ændret holdning blandt danskerne, siger Jørgen Bæk Simonsen, der forsker i islam ved Københavns Universitet.

  Uden fare for nogen
  – I begyndelsen var der en fantastisk modstand mod etablering af de lokale moskeer. Men efterhånden som man har erfaret, at det er uden fare for nogen, at der er en lokal moske, kan man sige at villigheden til at acceptere dem er voksende, siger han.

  Hos Islamisk Trossamfund er man positivt overrasket over tallene, siger Bittina Meisner.

  Flere moskeer på vej
  – Jeg kan slet ikke forstå, at man skal leve skjult som muslim. Det er et frisk pust til det københavnske bybillede, hvis der var en pæn moske, som lyste op og sendte et signal om, at i Danmark er moskeer også velkommen

  Der er allerede 130 moskeer i Danmark og flere er på vej. Blandt andre to i Århus, to i København og en i Roskilde.”

  Det sker samtidig med, at undersøgelserne om den sidste bombemand viser, at han også kom fra en velståen familie, som har haft råd til at sende ham på universitet i England og med fuld adgang til de mere rabiate moskeer.

  Tænk om DR havde spurgt lidt mere relevant:
  Synes du at vi skal have de samme moskeer som de har i Storbritaninen ?

  Like

  Kommentar af Morten Dreyer — 28 december 2009 @ 07:50

 3. Nigerianeren fik hjælp i Amsterdam. Et øjenvidne har set ham blive ledsaget af en ukendt i Shipol-lufthavn. Hvem andre end en ansat i lufthavn med kendskab til rutiner og smutveje har kunnet hjælpe nigerianeren.

  Like

  Kommentar af Limewoody — 28 december 2009 @ 08:16

  • Limewoody: Det passer ikke – det siger Obamessias – han var alene om det 😀

   Like

   Kommentar af Hodja — 29 december 2009 @ 14:54

 4. En af de værste ting ved denne sag er næsten, at vi nu sikkert skal generes endnu mere når vi skal flyve og vores privatliv, krop og ejendele og kommunikation og adfærd skal scannes og registreres endnu mere.

  Fuck Big Brother.

  Like

  Kommentar af Frihed — 28 december 2009 @ 12:57

 5. @ Limewoody

  Det forbavser mig ikke. Både i Holland og i England skulle man tro, at det er en forudsætning at man er muslim, hvis man ønsker et job i en lufthavn.

  Like

  Kommentar af Egtvedpigen — 28 december 2009 @ 12:58

 6. PETN eller pentrit er ikke det jihadisterne plejer at bruge .

  “Pentaerythritol tetranitrate” som er det kemiske navn er faktisk et af verdens kraftigste høj eksplosiver med en RE faktor (effekt i forhold til TNT i vægt) på 1.66 (TNT=1.0).

  Jihadisterne har ikke mig bekendt ikke brugt hjemmelavet pentrit før , men holdt sig til det simple “ANFO” (Ammonium nitrate fra gødning og dieselolie fra Q8)som hovedladning.
  Og som tændladning den gode gamle Acetone peroxide , kendt i Arabien som “Satans moder” fordi man mister fingerne hvis man ikke er meget varsom i fremstillingen og ikke mindst “hånd”teringen.

  Det sådan en gamle sprængnings liderlig idiot som mig mangler svare på er hvad det var han forsøgte at bruge som tændladning (detonatorer kilde for pentriten ) da “satans morder” (TATP)i mange år har været relativt nemt sporbart i lufthavns kontrollen via en lille sniffer udviklet af Israel selvfølgelig .

  Det er faktisk lidt en griner at idioten fyldte han underbukser med et ret avanceret eksplosiv med en voldsom detonations hastighed , for så at dumpe i at frembringe netop detonations hastighed nok til at udløse andet end en meget voldsom brænd i skridtet på sig selv ! .

  Ingen jomfruer , ingen diller , og ingen løg til Abdul , kun en kronisk stanke af flæskesvær og livslang Water boarding !

  Så kan han lære det !

  Like

  Kommentar af KR | leukofobi.dk — 28 december 2009 @ 14:57

 7. Igen en moderat velintegreret muslim. Et ledende eksempel, lige til at kopiere af lillebror.
  Når du står i lufthavnen og bliver tjekket i hoved og røv, så tænk lige på, at grunden skyldes arabisk kulturberigelse. Politikerne giver jo folket, det de vil have.

  Like

  Kommentar af Menig 442 — 28 december 2009 @ 22:19

 8. Det bliver ikke mindre mystisk !

  http://www.prisonplanet.com/bombshell-eyewitness-revelations-confirmed-fbi-cover-up-of-flight-253-attack.html

  Der er noget uldent i gærde !

  Like

  Kommentar af I Christensen — 30 december 2009 @ 13:31


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: