Hodjanernes Blog

22 december 2009

Panik på Dødslinien.

Fjolsosfæren og The Lame Street Media i oprør. Grant skuer de nu Karthagos skæbne.

De er der allesammen: Samarbejds-Politiken, Pravda i Pilestræde, 180 grader i Bøtten og DanMarx Radios Døde Linie. Det hele startede såmænd med en stille pils i Lars Hedegaard’s køkken før en hyggelig julefrokost. En passiar mellem værten, Lars, og en gæst blev filmet af Snaphanen og lagt ud på nettet. Men også her hærges man af vor gamle kending, den humor-depraverede blogspasser Raapil, som viser sig at bære det borgerlige navn Lars Pilegård.

Da samme Raapil er enten forvist fra – eller i hvert fald til grin i –  det meste af blogosfæren, har han måttet finde husly i ovre i fjolsosfæren. Her findes – blandt mange andre loonie-blogs – et sted, der kalder sig 180 grader. Formentlig opkaldt efter temperaturen i kraniemuffen. Og se, her kunne vor Raapil fluks få optaget følgende:

Hvilket vel siger alt om både Raapil’s og de 180 grader’s læsefærdighed og intellektuelle niveau. Nå, men forvrøvlingen var altså så himmelråbende, at også Samarbejds-Politiken og Pravda i Pilestræde måtte med i gyngen. Den første med sin chef-ideolog, Rune Englebræk – som vi ikke gider besvære vore læsere med her – og den anden med vor gamle kending,  Niels Krause-Kjær.

Da ingen tåbelighed er for lille til at komme i DanMarx Radio, måtte man også her skyndsomst finde plads i ‘fladen’. Til den ende har man åbenbart en deadline. Det vidste jeg ikke, men jeg bor jo heller ikke i Hellerup. Men det lykkedes mig da at se forestillingen på nettet. Her har man så fået lokket Lars Hedegaard ind for at forklare noget, han ikke har sagt, over for den blødkogte blogs indehaver, en vis Ole Birk Olesen (foto).  Og – som ventet – fremgik det med al ønskelig tydelighed, at denne OBO ikke havde blot skyggen af anelse om, hvad han talte om. Total nedsabling: Når Lars Hedegaard talte om islams kanoniserede syn på kvinder og børn, talte OBO’en om, at muslimer da elskede deres børn. Derfor kunne alle æresdrabene, voldtægterne og de pædofile overgreb da ikke passe – vel?

OK – på den fløj kan man højest fatte en enkelt ting ad gangen. Og det man havde fattet var noget helt andet, nemlig hentydningen til retsopgøret efter forrige krig. Og her er det som om noget er ved at dæmre. Ikke sådan helt, naturligvis, men lidt derhen ad. Hedegaard’s snak om ‘varmt vand’ har de opfattet som opfordring til lynchning (sic.). Hvorfor mon? – Er det noget de er bange for skulle overgå dem selv? – Hvorfor dog det?

Men vi kan berolige dem: lynchning og selvtægt er noget der hører til på deres fløj, ikke vor. Så folkets vrede skal de ikke regne med i den henseende. Derimod kan de helt roligt gå ud fra, at dersom deres egen indsats for Fredens Religion™ skulle gå hen og bære frugt, ja så vil sagen stille sig anderledes. I så fald træder islamisk doktrin i kraft, og de vil – som nu udtjente, nyttige idioter – blive de allerførste til at bestige skafottet med en rigtig dead line om halsen. Iranian style.

Så galt går det næppe. Vinden er ved at vende overalt i Europa. Fornuft kan lægges til side for en tid, men ikke for evigt. Islamiseringens nuværende fremgang er en march mod intetheden. Så når opgøret kommer, bliver det et retsopgør. Og det har de – knagen sparke mig – grund til at bekymre sig over…

OPDATERING: Læs Søren Krarups kommentar og Lars Hedegaards svar på insinuationerne.

PS: Der tegner sig nu et klart billede: The Lame Street Media har sat sig for at begå karaktermord på Lars Hedegaard og få ødelagt Trykkefrihedsselskabet. Og – som det overordnede mål – at få indført censur på internettet.  Meget forståeligt, iøvrigt – når man betænker samme presses modus operandi: bekæmp sandheden med løgn. – Vi vil derfor opfordre alle vore læsere til at imødegå infamien: man kan opsige evt. abonnementer på dasbladene – gerne i læserbreve – og man kan støtte Trykkefrihedsselskabet økonomisk ved at indsætte et beløb på konto 4310 4310399981 (Danske Bank).

OPDATERING: Samarbejdspolitiken elsker løgnene:  Lars Hedegaard meldt til politi for racisme (i henhold til mantraet Islam er en race! )

OPDATERING: Kathrine Lilleør har lukket sig selv ud af Trykkefrihedsselskabet.

Her er debatten fra DDR2:

Medlem af Trykkefrihedsselskabet Eva Selsing skriver bl.a.:

Men for at komme til den konkrete anledning: Hvor mange skal lyve om en sag, før løgnen bliver til sandhed? Dette synes at være det vigtigste spørgsmål for et par borgerlige meningsdannere, hvis ærværdige ærinde, udover angreb på islamkritikere som sådan, er et personangreb på Trykkefrihedsselskabets formand, Lars Hedegaard i form af en særdeles grov manipulation af en udtalelse fra et net-interview. Kilden til denne udtalelse er ikke i første omgang Hedegaard selv, men en blogger, hvis falske påstande om interviewet blev bragt som nyhed på 180grader.dk – hvoraf det fremgik, at Hedegaard skulle have opfordret til ’oprør, lynchninger og krig’. Denne læsning fandt Ole Birk Olesen så spændende, at han skrev en forfærdet klumme om ’sagen’. Og den borgerlige kommentator Niels Krause-Kjær benyttede også lejligheden til at bringe det på sin blog, hvor han gengiver de grove anklager.

OPDATERING: Søren Pind forlader selskabet. Naser Khader, der altid forlader hvad han er med i, forlader naturligvis også Trykkefrihedsselsksabet.

DU KAN BLIVE MEDLEM AF TRYKKEFRIHEDSSELSKABET HER.

8 kommentarer »

 1. Hahaha…er æggefjæs = raapil… det billede siger mere end tusinde ord, og det beviser jo bare at selv den største idiot kan blive lærer.

  Like

  Kommentar af Fritz — 22 december 2009 @ 14:13

  • Gud ske tak og lov da, at du tager ansvar for fremtiden herinde 😉

   Like

   Kommentar af GNU — 24 december 2009 @ 13:58

 2. OBO er et stort selvglad fjols, der fedter for MSM. Jeg har slettet vores link til 180Grader, som, så vidt jeg ved, har færre daglige læsere end Hodjas Blog.

  Like

  Kommentar af Hodja — 22 december 2009 @ 14:34

  • Helt i orden Hodja, 180grader er jo alligevel bare antallet af deres læsere, men det er vel heller ikke så mærkeligt når chefen Ole Birk Olesen ikke er andet end et stykke akademisk kneppeaffald.

   Like

   Kommentar af Fritz — 22 december 2009 @ 15:26

 3. http://www.youtube.com/user/JustProud1#p/f/67/UecSQTyUlkc

  Like

  Kommentar af Egtvedpigen — 22 december 2009 @ 18:18

 4. Kedeligt – der altid er nogen der for personlig vinding,overspiller deres rolle og betydning for samfunds debatten.

  Like

  Kommentar af O.L — 23 december 2009 @ 08:17

 5. Her har de trådt ved siden af, men jeg synes I er for grove ved 180grader, som har et godt syn på mange ting. Men ja, lidt naivistisk angående islam.

  Alle kan lægge artikler ind på 180grader – selv folk som Raapil. Hans indlæg får ikke ret meget støtte i øvrigt.

  Like

  Kommentar af Frihed — 24 december 2009 @ 01:18


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: