Hodjanernes Blog

20 december 2009

Ny arbejdsulykke.

Filed under: Danmark, Humor, Indvandring, Islam, Jihad, Terrorism, Våben — Skjoldungen @ 20:55

Hvordan kan der være tale om vådeskud? – endsige ulykke?

Som bekendt har den ny våbenlov betydet, at det nu kun er de kriminelle og kulturberigerne, der har skydevåben. Og det er i grunden slet ikke så galt – ihukommende de sidstes tekniske snilde:

Ekstrabladet: “Alt tyder nu på, at der var tale om vådeskudsulykke, da en 17-årig mand i aftes omkring kl. 18.45 blev skudt ned i Brøndby Strand Stationscenter. Politiet mener nu, at den unge mand blev ramt af et skud, som var affyret fra en fra hans egen gruppe. Skuddet er formentlig affyret, fordi gerningsmanden har fumlet rundt med pistolen. – To grupper af unge fra henholdsvis Avedøre og Brøndby Strand har tilsyneladende et udestående. Hvad det helt præcist går ud på, har vi ikke fundet ud af endnu, siger Steen Ørskov Larsen, efterforskningsleder, Vestegnens Politi.

Han forklarer, at der var 15-20 stykker i hver gruppe. Grupperne var bevæbnet med køller og baseballbats. Og i hvert fald ét skydevåben. Før de to grupper nåede at ramle sammen for alvor, blev den 17-årige skudt i ryggen. – De to grupper stod over for hinanden, og her har en fra Avedøre-gruppen trukket en pistol og er ved et uheld kommet til at ramme sin kammerat i ryggen, siger efterforskningslederen.”

9 kommentarer »

 1. Får de 2*72 jomfruer hvis de bliver nakket af en af deres egne, eller får de 0 jomfruer.

  Like

  Kommentar af Fritz — 20 december 2009 @ 20:59

 2. Ku´ de to perkergrupper ikke ha´ nakket hinanden, så var vi fri for dem!?!

  Like

  Kommentar af Mea Culpa — 20 december 2009 @ 22:53

 3. Dommer Haulrig, Lene Lommekniv og Brian Bims, hvordan kan det være anderledes?

  Like

  Kommentar af Slyrgraff — 21 december 2009 @ 09:01

 4. OBO har mere end travlt med at blive en del af det pæne selskab: http://www.180grader.dk/Politik/lars-hedegaards-droemme-og-fantasier

  Like

  Kommentar af Hodja — 21 december 2009 @ 10:34

  • Jeg venter med længsel på bladdøden.

   Like

   Kommentar af Fritz — 21 december 2009 @ 11:25

 5. Den unge mand med hullet i brystet er selvfølgelig krævet varetægtsfængslet i absentia mht efterforskningen .

  Vi snakker om besiddelse af et særdeles farligt våben i det offentlige rum , hvilket som bekendt giver minimum 1 års ubetinget fængsel .
  Og da besiddelsen er sket i forbindelse med et bande opgør er lovgivningen meget klar på præcis det område .

  Så er der nemlig tale om en skærpende omstændighed som udløser dobbelt op på minimums straffen på 1 år , altså MINIMUM 2 år ubetinget fængsel !

  Det undre mig MEGET at politiet ikke har krævet offeret varetægtsfængslet da han i må formodes at vide hvem gerningsmanden er og derfor ville kunne ødelægge efterforskningen ved at være på frifod .
  Hvis han er “bare” er indlagt har politiet ingen mulighed for at kontrollerer hvem han eventuelt får besøg af og hvad der tales om under disse besøg , det har de KUN hvis han “fremstilles” for en dommer i og varetægtsfængsles i isolation .

  Noget helt andet er at det er normal kutyme efter stramningen af våbenloven at varetægtsfængsle folk der evt kunne havde viden om hvem besidderne er , altså hans venner der var med i bande opgøret og som politiet jo tydeligvis godt ved hvem er.

  I går varetægtsfængslede en dommer to personer efter krav fra Sønderjyllands politi .
  De to personer blev rutinemisset stoppet i bil hvor i politiet fandt et oversavet jagtgevær ingen af dem ville vedkende sig ejerskab af .
  De to havde INGEN bande relationer og kort tid efter de var blevet fængslet melde en tredje person sig til politiet som ejermand af våbnet og blev derefter også varetægtsfængslet i 4 uger.

  Derfor er sagen vil ganske enkel , de to i bilen påstår de ikke kendte til våbnet og kørte også i en lånt bil (tredje mandens)men fik altså 4 uger da tvivlen om de havde kendskab til det (og der ved en besiddelse)åbenbart er nok selv om ejerne er fundet .

  Den sammen tvivl må derfor også kunne rettes imod offeret med hullet i brystet og resten af de personer fra hans grupper politiet jo åbenbart ved var tilstede og som alle reelt kan være besidderne .

  Grovheden (en skudt , våben type , klart bande relateret/ ovenikøbet et OPGØR og det at våbnet stadig er i omløb) må I DEN GRAD siges være mere end rigeligt til at varetægtsfængsle de indblande 15-20 personer der var tilstede ! .

  Meningen med stramningen med loven var jo præcis ET: at få våbnene væk fra gaden(hvilket ikke er sket) TO : at få besidderen VÆK fra offentligheden med lang tid i fængsel (hvilket ikke er sket)
  Og TRE : at stresse banderne ved en NULTOLERANCE hvilke tydeligvis heller ikke er sket da INGEN endnu er varetægtsfængslet ! .

  Men lad os se hvad der sker de næste par dage , jeg har med vilje fuldt alle de sager om våbenbesiddelse der har været siden stramningen og har sågar haft en sag tæt på hvor en bekendt sad 4 måneder i varetægt på grund af han havde en person til at bo til leje der ikke ville erkende et våben fundet på grunden ! . IGEN af dem havde bande relationer og våbnet var en kaliber .22 riffel.

  Sagen med ham har hovsa hulkaj er faktisk den første sag hvor bande relationer OG bande opgør er helt sikke , derfor er det også MEGET underligt at politiet ikke vælger NETOP denne sag som den der skal danne præcedens ! .

  Like

  Kommentar af Mosemanden — 21 december 2009 @ 20:40

  • Underligt? – Overhovedet ikke. Det drejer sig om kulturberigere.

   Like

   Kommentar af Skjoldungen — 21 december 2009 @ 20:59

   • Men kunne havde politiet mistænkt for bare at sige “lad dem dog beholde den pistol så længe de bare rammer hinanden” . . .

    Det må da lige være en vinkle for Shansen på den “anstændige blog” 🙂

    Like

    Kommentar af Mosemanden — 21 december 2009 @ 22:54


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: