Hodjanernes Blog

19 december 2009

HamaSS: – Vil aldri anerkjenne Israel

Hamas vil aldri anerkjenne Israel, fastslår den islamistiske bevegelsen.

Bevegelsens leder Ismail Haniyeh sier Hamas vil frigjøre hele det han kaller det historiske Palestina.

Men det er ikke noget, der bekymrer den selektivt ordblinde venstrefløj – vel?

5 kommentarer »

 1. Nej – og her er de enige med Raapil, Lykketoft og de andre jødehadere fra fra venstrefløjen og boycot israel.

  Like

  Kommentar af Børge — 19 december 2009 @ 18:28

 2. Jo, det er bekymrende, lissom det er bekymrende at kræfter i det israelske establishment ønsker at ‘frigøre’ hele Palæstina og omgøre den til en jødisk stat.

  Hele historien bag Hamas specifikt og islamismen mere generelt er også bekymrende, men den slags vanskeligt forståelige og komplicerede emner, hvori der indgår mere end én skurk og mere end to interesser, dem vil jeg ikke bruge tid på at forklare.

  At formidle til selektivt ordblinde mennesker er ganske rigtigt en vanskelig pædagogisk opgave, som jeg ikke orker at påtage mig i dette forum.

  Men god jul stadigvæk…

  Like

  Kommentar af raapil — 20 december 2009 @ 02:00

  • At jøderne søger et StorIsrael skal ses i lyset af angst for fremtiden og sikkerhed for jøder i de kommende generationer, mens en HAMAS-stat i Israel elelr muslimsk stat ikke er en sikkerhed for noget, men snarere en udvidelse af ønsket om Kalifat eller udvidelse af muslimsk jord og i sidste ende imperialistisk, mens Israel i sin natur er relgiøs og ikke politisk.

   Der er mere information her hvorfor det er noget forkert i at opdele indbyggerne i tilflyttere og indbyggere og opr. befolkning, idet dette i sidste kan sidestilles med apartheid.

   http://jewishrefugees.blogspot.com/2009/12/myth-of-jewish-colonialism.html

   Like

   Kommentar af ph — 20 december 2009 @ 15:39

 3. – han skrev “jul”! Det kan man da ikke. Det er stødende. Detkan være det, hvis man vil stødes. Og det er der en mange, der bliver pr. automatik.

  God årtidsfest

  Like

  Kommentar af Peter Abdul — 20 december 2009 @ 07:45

 4. Det er desværre ikke meget nyt i, at HAMAS ikke anderkender israel. Det er snarere en del af deres fundament, som kan læses i deres charter her. http://www.standwithus.com/pdfs/flyers/Hamas_covenant.pdf .

  En jødisk stat en dog grundlæggende et forsvar mod antisemitisme, der har været i århundreder ifølge

  70 e. Kr.: Det jødiske kongedømme erobres af romerne – Templet ødelægges.
  11.-12. årh.: Massemord på jøder i Rhinlandet samt korstogsriddernes forfølgelse af jøder.
  1215: Jøder i Europa bliver tvunget til at bære særligt tøj eller mærker.
  1290: Jøder fordrives fra England.
  1306: Jøder udvises af Frankrig.
  1492: Jøder udvises af Spanien – medmindre de lader sig døbe.
  1648: Nedslagtning af jøder i det nuværende Polen og Ukraine.
  1711: Visse københavnere mente, at jøderne havde forgiftet brøndene i København.
  1800-tallet: Den jødiske emancipation (frigørelse) i Tyskland, Danmark og andre vesteuropæiske lande.
  1813: Den litterære Jødefejde udbryder ved Thomas Thaarups oversættelse af det tyske antisemitiske skrift Moses og Jesus.
  1819: I september udbrød Jødefejden i København, og her oplevede man for første gang et egentligt jødehad, der kom fra Tyskland. Det var antisemitiske optøjer og overgreb på danske jøder på grund af den politisk-økonomiske krise efter Napoleonskrigene og den dårlige økonomi i foråret og sommeren 1819. Urolighederne varede i ca. to uger med overfald på jøder og hærværk mod jødiske forretninger. De spredte sig til flere byer på Sjælland og til Odense mens der i Jylland ikke forekom overgreb på jøder.
  1881: Pogromer i Rusland efter mordet på zar Alexander II. Nogle tusinde russiske jøder flygter til Vesteuropa. Nogle få til Danmark.
  1903-1919: Pogromer i Østeuropa. Hundredetusindvis af jøder flygter til Vesteuropa og Nordamerika. Nogle få tusinde af disse flygter til Danmark og bosætter sig her.
  1933-1945: Systematiske jødeforfølgelser i Tyskland (Det tredie Rige), som sidenhen er blevet kendt som Holocaust. Seks millioner jøder blev slået ihjel som følge af holocaust.
  1967-1972(ca. årstal): Efter Seksdageskrigen, krigen mellem Israel og Egypten, Syrien og Jordan i 1967, blev det problematisk at være jøde i Polen. Staten førte en kampagne mod jøder, og de blev beskyldt for at være zionister, og mange mistede deres job og flygtede ud af land

  Fandtes Israel for hundredere år siden var 1000ner om ikke millioner blevet reddet af uskyldige folk.

  En HAMAS-stat i Israel redder ingen muslimer for forfølgelse i Europa eller arabien (for der er ingen), mens europæisk antisimmitisme siden Israels grundlæggelse har været på et minimum – set i historiens lys.

  Derfor mener jeg at en jødisk stat er nødvendig for at undgå forfølgelser. Derved også sagt at en ROMA-stat ser jeg positivt på, ligesåvel som andre grupper der historisk, politisk og statistisk bliver forflugt. En jødisk stat er for at varetage de historisk svage grupper. Hvorimod muslimske grupper har et utal af lande der kan varetage muslimske interesser, hvad jeg også ser positivt på.

  En zionisitsk stat er grundlæggende for beskyttelse mod fjender, historisk set. Og andre grupper der gennem århundreder har været forflugt kan også have behov for en stat.

  Like

  Kommentar af ph — 20 december 2009 @ 15:28


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: