Hodjanernes Blog

18 december 2009

Vi letter på hatten!

Filed under: Danmark, FN, Humor, Politik — Tags: , — Skjoldungen @ 20:45

Der går ingen splinter af os ved at indrømme, at Taffel-stuntet var genialt.

Greenpeace er ikke lige min kop øl. Det kan enhver læser af nærværende blog umiddelbart fatte. Som alle mennesker, der er besat af en bestemt, fix idé må denne organisation stå for skud, når fornuften indfinder sig. Almindeligvis er sådanne organisationer befolket med blåøjede, hyper-naïve og småtskårne individer som ikke er i stand til at jage katten af egen grød, endsige da foretage sig noget, der ikke får besindige mennesker til blot at ryste på hovedet.

Men stuntet med at anvende sofistikeret mimicry – anskaffe limousiner, chauffeur i liberi, falske nummerplader og festligt, smagfuldt tøj, samt ikke mindst god opførsel og attitude – apellerer ikke alene til mit smilebånd, men aftvinger mig en slags professionel anerkendelse. Den er hermed givet. – Og kanhænde onkel Per fra dialogpolitiet ligefrem kan holde masken lidt endnu, mens han prøver at lære et trick eller to…

5 kommentarer »

 1. PET sidder med stor sikkerhed og sveder med regnestykket over den mængder dieselvædet ammoniumsnitrat en limousine ville kunne havde fragte til festen , når der samtidig skal være plads er plads til to højbrisant pakkede personer i festtøj clearet til VIP festen .

  Det er simpelhen en sikkerheds brist af dimensioner , der nok ikke lige frem frembringer juble hos de mange internationale sikkerheds folk der var til stedet !

  PET og Danmark skal være glade for det kun var et banner og nogen grønne navister der tog dem i røven , og ikke “Team Tora bora” med venner ! .

  Men ok , Greenpeace tåberne skal da havde “thumbs up” for opfindsomhed , ledelse udførelse og ikke mindst for fredlighed ! 😉

  Like

  Kommentar af Mosemanden — 18 december 2009 @ 21:34

 2. Grønpisserne er en organisation af miljøsvindlere, som jeg absolut intet har til overs for. Men all right, det her stunt var brilliant. Dialog Per burde ikke kunne charme sig ud af dette blatante drop i sikkerheden. Som nævnt af flere: Det kunne have været nogle terrorister, og konsekvenserne kunne have været blevet helt uoverskuelige, hvis et par sådanne havde fået adgang til den samlede kransekage af verdens ledere og andre honoratiores. Totalt uakceptabelt. Sådant noget må bare ikke kunne ske. Vil andre landes ledere fremtidigt turde overlade ansvaret for deres sikkerhed til det danske politi ?

  Like

  Kommentar af andreas — 18 december 2009 @ 21:48

 3. De risikerer en betragtelig tid i fængslet. Dokument falsk, svindel med registrerings afgift, ulovlig indtrængen og forstyrrelse af den offentlige orden, hvis man vælger at smide bogen efter dem kan de ryge en ganske betragteligt tid i spjældet.

  Like

  Kommentar af J. Larsen — 19 december 2009 @ 07:34

 4. “Politikere taler – ledere handler” – det er et meget ubehageligt slogan med mindelser om 1930’ernes kritik af det handlingslammende demokrati og råbet efter “den stærke mand.”

  Like

  Kommentar af Boel Tammes — 19 december 2009 @ 07:57

 5. […] mig og Skjoldungen for en sjælden gangs skyld er enige om noget, så må der sgu’ da være noget om aktionens […]

  Like

  Pingback af Lad humor gå for ret « Bohemian Rhapsody — 19 december 2009 @ 21:32


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: