Hodjanernes Blog

2 december 2009

Kunsten stiger..og stiger..og stiger..

Filed under: Danmark, Grisobarium — Tags: — Skjoldungen @ 00:26

Sent komme den stund, hvor Hodjas Blog blev stueren – men faren rykker gradvist nærmere.

Kunstpakhuset i Ikast viser en udstilling med titlen ”Nu er det nu”. For andet år i træk viser udstillingsstedet en bredt favnende udstilling med kunstværker af en række danske og udenlandske kunstnere. Værkerne bliver når udstillingen slutter d. 13. december udloddet til husets  sponsorer. Kunstværkerne repræsenterer værdier der modsvarer sponsorernes støttebeløb.
– Udstillingen og vores Sponsorkunstklub er med til at skabe det provenu, der sikrer den daglige drift af Kunstpakhuset, siger Steen Aaes-Jørgensen, bestyrelsesformand i Kunstpakhuset S/I.
Søren Juhl Nielsen, medlem af Kunstpakhusets bestyrelse og indkøbskomité, fortæller, at der har været en stor interesse for at tegne sponsorater af 6.000 og 12.000 kroner. For disse beløb modtager medlemmerne nu kunst i den nævnte priskategori. Som noget nyt har medlemmerne i 2009 kunnet tegne såkaldte selvvalgssponsorater; dvs. medlemmerne selv køber kunst fra en eller flere af årets udstillinger i Kunstpakhuset.
På udstillingen ”Nu er det nu”, der vises frem til den 13. december, kan ses malerier, papirarbejder og skulpturer af kunstnerne Flemming Behrendt, Anne Bjørn, Malone Dietrich, Corneille, Henrik Fischer, Johanna Helbling-Felix, Charlotte Hjort-Rohde, Poul Janus Ipsen, Jens Chr. Jensen, Annette Knudsen, Anna Kamienska Lapinska, Dorte Lausten, Linas Liandzbergis, Inga Liksaite, Jørgen Minor, Maiken Monnerup, Jacob Noel, Karin Ohlsen, William Sweetlove, Bjarke Regn Svendsen, Anna Sørensen og Bjarne W. Troelstrup.

KUNSTPAKHUSET
Lille Torv 5, Ikast
Frem til den 13. december

1 kommentar »

  1. […] Kunsten stiger..og stiger..og stiger.. « Hodjas Blog […]

    Like

    Pingback af He’s Just Not That Into You trailer | News Feeds Blog — 2 december 2009 @ 18:10


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: