Hodjanernes Blog

1 december 2009

Jydepotten på EUforiserende svampe.

Fusionen med Samarbejds-Politiken indbefatter også julefrokosten i den fælles kantine.

Som faste læsere af Morgenavisen-Jyllandsposten længe har bemærket, er der efterhånden blevet langt mellem snapsene. Meget, meget langt. Men årsagen er i dag opklaret: man har lagt den røde Aalborg til side til fordel for nogle meget stærke svampe. Sådanne trives jo bedst i mørke og klamme omgivelser – såsom i hjørnekontoret på den københavnske Råddenhusplads, hvorfra bladets linje nu lægges. Her fejrer A/S Politiken-JP’s Hus i dag at Forfatningstraktaten Lissabontraktaten har remplaceret Grundloven. Dog er svampene tilberedt i en lage af jysk brækrod og malurt, idet man beklager sig over, at vort land ikke – endnu – har underkastet sig det fuldkomne, evigtgyldige og uigenkaldelige Anschluss.

Således hedder det bl.a.: “Danmark bliver kørt ud på et sidespor” – “Danmark kan ikke længere deltage i nye tiltag i det europæiske politi- og antiterror-samarbejde” – “…og derfor kan Danmark heller ikke deltage i store dele af det såkaldte Stockholm-program, der skal vedtages på topmødet” – “Stockholm-programmet indeholder talrige forslag, der bl.a. skal bekæmpe grænseoverskridende kriminalitet, styrke grænsekontrollen og bremse finansieringen af terror” – “Danmarks deltagelse i den såkaldte europæiske arrestordre hænger i en tynd tråd”….og mere af samme surdejg.

Hvor trist…ikke sandt? – Men måske har svampene fået de jyske skriverkarle-lærlinge til at slippe virkeligheden i fuldt omfang: “europæisk antiterror” – hva’ba? – Hvor, om vi må spørge? – I London, Amsterdam, Madrid, måske? – Eller mener man kanhænde, at import af 50 millioner muslimer er anti-terror? – Vi tager lige en snaps for at få den til at glide ned… “Styrke grænsekontrollen?” – Hvilken grænse, om vi må spørge? – Det rustne skilt i strandkanten på Stromboli? – “Bremse finansieringen af terror?” – Her tænker man uden tvivl på Saudi-Barbarernes tusinder af moské-byggerier overalt i Europa, ikke? – “Den europæiske arrestordre?” – Jo, tak, den kender vi andre også, thi den er såmænd allerede i fuld kraft og brug i dagens Danmark. Men det er nok undgået jyde-pot-nydernes opmærksomhed i al forventningen om den fremtidige turisme fra Europa til tyrkiske fængsler…

Så undkyld, at vi her på Hodjas Blog betakker os for svamperetten. Vi foretrækker at blive på sidesporet og lade Morgenfascisten-Jyllandspesten nyde sin marche funèbre ad hovedsporet. Det er smalsporet, ensporet, ensrettet og fører lige lukt ind det EUrabiske dommedagskalifat, hvor skårede jydepotter højest kan bruges til stuvning af afhuggede , skurvede  hoveder i svampesovs. Velbekomme!

3 kommentarer »

 1. Jeg bukker mig i støvet Skjoldunge. Fremragende.
  Nu mangler vi bare at Fars Fede Gris lige får ordnet sit mellemværende I Jordan.

  Like

  Kommentar af Fritz — 1 december 2009 @ 19:39

 2. Godt brølt!

  Like

  Kommentar af Balder — 1 december 2009 @ 20:07

 3. Is there a way to make your WordPress blog posts do-follow?

  Like

  Kommentar af lainat 2000 — 19 september 2014 @ 20:53


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: