Hodjanernes Blog

1 december 2009

DDR-P1 Orientering (1/12 2009): Der er stort set ingen moskeer der radikaliserer muslimer

DDR P1 Orientering havde en svensk ‘terror-ekspert’ i studiet og fik det, svar de ønskede: Der findes stort set ingen europæiske eksempler på moskeer, som radikaliserer muslimer bortset fra Finsbury Moskeen i UK.

Nej, udtalte ‘eksperten’, det er vores stigmatisering af muslimerne ved at tale om at forbyde moskeer/minareter, der radikaliserer.

Fik I den?

An undercover survey of more than 100 mosques and Islamic schools in America has exposed widespread radicalism, including the alarming finding that 3 in 4 Islamic centers are hotbeds of anti-Western extremism, WND has learned.

The Mapping Sharia in America Project, sponsored by the Washington-based Center for Security Policy, has trained former counterintelligence and counterterrorism agents from the FBI, CIA and U.S. military, who are skilled in Arabic and Urdu, to conduct undercover reconnaissance at some 2,300 mosques and Islamic centers and schools across the country.

“So far of 100 mapped, 75 should be on a watchlist,” an official familiar with the project said.

Many of the Islamic centers are operating under the auspices of the Saudi Arabian government and U.S. front groups for the radical Muslim Brotherhood based in Egypt.

Hvad er en moske egentlig for en størrelse?

Mange mulimer foregiver, at en moske udelukkende er stedet, hvor de tilbeder deres gud – allah. Og mange politisk korrekte, dhimmier og uvidende mennesker tror på, at en moske kan sammenlignes med en kirke eller en synagoge.

Men de moskeer, der blev bygget på muhammeds tid, var ikke kun steder for tilbedelse.

De var også våbenlagre og steder, hvor man planlagde militære felttog. Når muhammed var i Medina, brugte han moskeen som hovedkvarteret for alle sine krige. Det samme gjorde hans efterfølgere.

I islam er en moskeen et sted, hvor man beder, retsbygning, militært hovedkvarter og regeringsbygning. Dette er fordi, islam både er en religion og en regeringsform. Islam er pennen og sværdet.

Muhammed gjorde det klart for muslimerne, at moskeen ikke er som en synagoge eller en kirke. I sin moske i Medina (islams næst-helligste sted) planlagde han sine krige, holdt rettergang og modtog besøgende stamme-ledere. Det var som Kastellet, Marienborg og Højesteret samlet på et sted. Den islamiske verden blev regeret fra moskeen.

Når der blev udråbt krig, blev det annonceret fra moskeen, og muhammeds efterfølgere fortsatte denne praksis. Igennem islams historie vil man se, at alle jihad-bevægelser kom fra moskeerne.

Senest har man set taliban bruge moskeer i Afghanistan i krigsøjemed. I 1986 brugte al Gama’a al Islamiyya moskeer til planlægning af terrorangreb og våbenlagre i Ægypten.

Mark A. Gabriel Ph.D, Tidligere professor i islamisk historie ved det islamiske Al-Azhar Universitet i Cairo, Ægypten.

9 kommentarer »

 1. Det må sandt for dyden være ejendommeligt at være journalist i DDR. Enten er man så dum, at man ikke kan finde sit eget røvhul, eller også lader man sig røvpule af en ledelse, der ville få salig Dr. Goebbels til at visne af misundelse.

  Like

  Kommentar af Skjoldungen — 1 december 2009 @ 18:11

 2. Det virkelig store spørgsmål er, hvordan vi har fået sådan en modvilje mod det sted, hvor de herlige, berigende medlemmer af fredens religion samles for at tale om demokrati, ligestilling og tolerance over for alle andre?

  Like

  Kommentar af Nemo — 1 december 2009 @ 19:33

 3. Hvorfor bruger de en politisk korrekt Svensker ?

  De plejer da at bruge Lars erslev andersen som dog i det mindste her fadt i kanten af virkeligeheden og ikke som denne politiske indoktrinereret Svenske idiot der tydeligevis er i moralsk frit fald .

  Like

  Kommentar af Mosemanden — 1 december 2009 @ 19:45

  • Det første jeg tænkte var “nå skal de helt til Sverige for at få en der kan leverer varen”

   Og det skulle de så .

   Engang vrøvl der lå så langt væk fra hvad det her drejer sig om at det var forfærdeligt at høre på .
   Specielt da man så fik af vide at han ovenikøbet var en af EU´s eksperter .

   Prøv og spørg danskerne om hvor kolde i røven de er på en skala fra et til ti , mht hvis vores Kinesiske indvandre gerne ville bygge en prægtigt tempel i København ?

   Like

   Kommentar af Mosemanden — 1 december 2009 @ 22:20

 4. Det er ham her, der er ugens redaktør på Orientering: http://www.uriasposten.net/?p=2540

  Like

  Kommentar af Hodja — 1 december 2009 @ 19:46

 5. “som dog i det mindste her fadt i kanten af virkeligeheden” – måske derfor.

  Like

  Kommentar af Hodja — 1 december 2009 @ 19:47

 6. Er statsfinansieret radio/tv egentligt ikke forbudt ifølge det nye monster i vest.

  Like

  Kommentar af Fritz — 1 december 2009 @ 21:14

 7. Nå, nu er en af de ledende klima løgnere (ikke at forveksle med DDR løgnere) trådt tilbage.

  Like

  Kommentar af Fritz — 1 december 2009 @ 21:21

 8. Det goebbelske kneb (måske er de bare dumme)som DDR benytter sig af, er at foregive at de ord og begreber, som vi i vor kulturkreds betragter, som selvindlysende opfattes på præcis samme måde i den muslimske kultur.
  Et eksempel: I DDR’s terminologi er der ingen forskel på om en uskyldig er rettroende eller vantro. De vil uden skellen begge få tildelt værdien uskyldig.
  I den muslimske terminologi er værdien uskyldig kun noget, der kan tildeles en muslim.
  Som formidler af oplysning og viden lader DDR sine lyttere og seere i stikken, når man ikke bliver oplyst om, at muslimen har måske den diametralt modsatte opfattelse af begrebet. Bliver han ikke konfronteret (det overgår kun danske småsvindlere) med begrebernes betydning, ihukommer han sin taqija og deltager fornøjet i løjerne.

  Like

  Kommentar af Menig 442 — 1 december 2009 @ 23:07


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: