Hodjanernes Blog

30 november 2009

The West Begins to Fight Back

Filed under: Europa, Islam, Koran, Moske, Minaret, No dhimmi, Politik, Schweiz — Tags: — Hodja @ 13:23

Here’s a round-up of today’s European response to the Swiss vote against building minarets.

Thanks to Esther who covers Islam in Europe

4 kommentarer »

 1. Lad os nu se hvor længe det nej holder, EUSSR fascisterne skal nok hive deres beskidte metoder frem så islamiseringen af europa ikke bliver bremset.

  Like

  Kommentar af Fritz — 30 november 2009 @ 15:26

 2. Amnestys John Peder Egenæs mener Sveits må få hjelp internasjonalt til å omstøte resultatet av folkeavstemningen om minareter. Lars Gule ved Høgskolen i Oslo kaller folkeavstemningen “demokrati på sitt verste”.

  Dagsavisens forside er i seg selv den skarpeste kommentaren til resultatet av folkeavstemingen. Det sveitstiske korset er blitt til et halvt hakekors.

  Generalsekretær John Peder Egenæs i Amnesty International Norge mener det ikke kan være noen tvil om at gårsdagens vedtak bryter med menneskerettighetene på to punkter.

  – Vi mener det bryter med religionsfriheten og med menneskerettighetenes forbud mot å diskriminere på bakgrunn av religion, sier Egenæs.

  Han tror derfor at sveitsiske myndigheter vil få problemer med å gjennomføre vedtaket.

  – Vi håper at andre stater, som Norge, sier klart ifra om at sveitsiske myndigheter må oppprettholde de menneskerettighetsforpliktelser de har inngått internasjonalt, på tross av hva et flertall i befolkningen sier i en folkeavstemning. Her bør sveitsiske myndigheter få hjelp av verdenssamfunnet, sier han.

  – Trist

  Lars Gule, tidligere generalsekretær i Human-Etisk Forbund, nå førsteamanuensis ved Høgskolen i Oslo, beklager at et flertall har så liten forståelse for religionsfriheten.

  – Dette er demokratiet på sitt verste. Her har et flertall bestemt over et mindretalls grunnleggende rettigheter. Det strider mot enhver rimelig menneskerettsforståelse, sier Gule.

  – Det er minareten som symbol man har villet angripe. Det er som å si at man kan bygge kirker, men uten tårn. Det ville være en urimelig innskrenking av de kristnes rett til å velge hvordan deres gudshus skal se ut, sier Gule.

  http://www.document.no/2009/11/-demokrati_pa_sitt_verste.html

  Like

  Kommentar af Jens Lauesen — 30 november 2009 @ 15:37

 3. Nu boykotter vi Sweits ligesom vi gjorde med Østrig. Hjælper det ikke sender vi sgu militæret, så kan de for helvede da lære at islam er fredens religion.

  Like

  Kommentar af Danskeren — 1 december 2009 @ 06:33

 4. I øvrigt sjovt som vore politikere lever på en anden planet end resten af befolkningen. Mange af dem tror formentlig stadig på at, de kan slippe godt og ustraffet fra det de allerede har bedrevet. Det bliver en brat- og chokerende opvågnen når de pludselig finder sig selv i retten.

  Like

  Kommentar af Danskeren — 1 december 2009 @ 07:54


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: