Hodjanernes Blog

29 november 2009

Wilhelmina Tell.

Last standing (wo)man in Europe.

Forfatningstilføjelsen blev vedtaget med overvældende flertal: I den føderale, multikulturelle stat med mindst 3 store, forskellige sprog i hjertet af Europa vil man ikke have flere islamiske magtsymboler i landkabet. Påny tog meningsmålingerne fejl. Påny mislykkedes pressens og godmenneskenes massive propaganda. Udfaldet af folkeafstemningen kan mulivis tilskrives det i europæisk sammenhæng ufattelige: de schweiziske kvinder vågnede op og indså, at minareter – disse paraphimotiske priapismer med fem daglige, skrigende hadehyl – er, hvad de er: symboler på en misogyn, barbarisk undertrykkelses- og voldsmentalitet.

Man kan mene hvad man vil om at indskrive bygningsreglementer i en forfatning. Men hvis man ikke er schweizer, bør man holde sin kæft herom. For hvem i Europa tager en forfatning alvorligt nu om stunder? – I hvert fald ikke nogen politiker eller meningsdanner i de lande, som på alle sider omgiver den lille gallerlandsby i Alperne. Her er forfatninger noget, som folket – læs: pøbelen – værsgo’ har at acceptere uden indblanding i form af afstemninger eller andre demokratiske levn fra en svunden civilisation. Og hvem ved? – måske har schweizerne også brugt stemmeboksens alpehorn til at overdøve de dommedagsbasuner, som lyder omkring dem fra det EUSSR, hvis ‘forfatning’ gør en ende på de sidste rester folkestyre.

Og ganske særligt bør ingen dansker tænke ondt herom: den danske grundlov har i decennier ikke været andet end et påskud til en halv fridag d. 5 juni. Også i vor grundlov er minareter og alt andet islamisk forbudt – Grundlovens §67: Borgerne har ret til at forene sig i samfund for at dyrke Gud på den måde, der stemmer med deres overbevisning, dog at intet læres eller foretages, som strider mod sædeligheden eller den offentlige orden og §78 stk.2: Foreninger, der virker eller søger at opnå deres mål ved vold, anstiftelse af vold eller lignende strafbar påvirkning af anderledes tænkene, bliver at opløse ved dommen hvem tager sig af det?

Men selv om der ikke kan opføres flere minareter – islams bayonetter – er islam og moskeér fortsat tilladt i Alperne. Dog er der håb om at de stedlige muslimer – og måske vore – vil være i stand til at fatte skriften på væggen: hertil, og ikke længere. For havde udfaldet været anderledes, er der til gengæld ingen som helst tvivl om opfattelsen. I så fald ville det øjeblikkeligt have udløst triumferende krav om højttalere på tårnene. Og dernæst det næste krav. Og så det næste…Og det næste. Ad infinitum.

Ej heller er der tivl om, at nu går hele det politisk korrekte apparat i selvsving. Folkeafstemningen må annulleres eller gå om i henhold til diverse menneskeretsdomstole, kommiéer, Amnesia International, og alverdens andre, godmenneskelige selvbestaltninger. Det skal såmænd nok lykkes. Erfaringerne fra EUSSR er jo lige ved hånden. Men alligevel er der grund til at glædes. For alene det forhold, at det i det Allah’s år 2009 er muligt for en europæer at vinde gehør for et politisk ukorrekt synspunkt er bemærkelsesværdigt. Derfor: Tillykke Schweiz! -For alle os ikke-schweizere er det ved at være sidste udkald: når vi – som bestilt – har holdt den næste folkeafstemning med korrekt udfald, er der ikke flere at afholde. Så gælder devisen: One man, one vote, once…

7 kommentarer »

 1. Link til oversigt over de forskellige kantoners stillingtagen:
  http://www.nzz.ch/nachrichten/schweiz/minarett_initiative_hochrechnung_annahme_1.4079737.html
  I de mere landlige omgivelser ses modstand mod minaretbyggeri på 72 %, natur og landet har deres charme!

  Like

  Kommentar af Peter Buch — 29 november 2009 @ 16:19

 2. 71 % jeg beklager!

  Like

  Kommentar af Peter Buch — 29 november 2009 @ 16:20

 3. Iflg DDR er det regeringen, parlamentet og kommunerne, der bestemmer – uanset hvad afstemningen siger.

  Samme DDR’s Jan Ewens kaldte afstemningen ‘racistisk’.

  Like

  Kommentar af Hodja — 29 november 2009 @ 16:39

 4. Ih,hvor er jeg glad!
  I morgen skal det vaere Appenzeller-ost (Over 70% valgte ja til Minarettforbud i Appenzell).
  Jeg haaber bare, at EUSSR vil holde kaeft.

  Like

  Kommentar af OmaMeume — 29 november 2009 @ 17:32

 5. Svejts

  Musen på kantonen viser procenttal, selv i Tichino/Tessin var der over 65% imod minareter.

  http://www.bernerzeitung.ch/schweiz/standard/57-Prozent-sagten-Ja-zum-MinarettVerbot/story/31785289

  Geneve ser for mig ud til at være det ene område, der er rigtig sært.

  Like

  Kommentar af Peter Buch — 29 november 2009 @ 17:34

 6. En skam jeg ikke har råd til Rolex-ure. For som sædvanlig har man også i Confederatio Helvetica truet borgerne med faldende eksportindtægter til de islamiske lande. Og hvad eksporter Schweiz til dem ud over ekstremt dyre ure til despoterne? – Oerlikon-skibskanoner? – Sig-Sauer pistoler?

  Mon ikke det går som den danske eksport: den boomer som følge af øget eksport til de civiiserede lande? – Selv skal jeg sporenstrengs hen og købe en masse Emmenthaler-ost.

  Like

  Kommentar af Skjoldungen — 29 november 2009 @ 18:30

 7. I islam er det ikke tilladt andre religioner at opføre gudshuse, men hvis man tilhører bogens folk, kan man på barske betingelser få lov at beholde det man har, måske.
  Kun den mest fladpandede idiot vil begunstige nogen, der ikke kunne drømme om at reflektere samme begunstigelse tilbage.

  Like

  Kommentar af Menig 442 — 29 november 2009 @ 19:32


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: