Hodjanernes Blog

25 november 2009

Naïvitet – dobbelt op, tak.

Selvmordsjøde er utålmodig efter pogromer.

I Kristeligt Dagblad anmeldes en ny bog – ‘Danmark og de fremmede’ – hvori man påstår, at jødehadet er mere udbredt end “man” skulle tro. Således hedder det bl.a.: Mistro og fordomme mod jøder i Danmark er ikke noget, der alene trives i yderligtgående grupper. Op mod 75 procent af indvandrerne fra fem forskellige lande og knap 20 procent af de etniske danskere har antijødiske holdninger. – I den anledning har Bent Melcior begået dels en kronik i Samarbejds-Politiken, dels et opfølgende interview i DDR2 med Mogens Lykketoft, hvis antisemitiskeisraelkritiske‘ holdninger er kendt af enhver. Begge steder bebrejder han Socialdemokratiet at det ikke sørger for at importere flere muslimer og dermed lægger sig op ad Dansk Folkeparti.

Nu ved vi ikke hvem “man” er, men de citerede tal stemmer meget godt med vore egne fornemmelser: de 75% af indvandrerne svarer ret nøje til gruppens andel af muslimer og de 20% af etniske danskere til den andel af danskere, der stemmer på Enhedslisten og Socialistisk Folkeparti – suppleret med Mogens Lykketoft og nogle få snese af Jonni Hansens tumper. Heri ingen overraskelser.

Men når Bent Melchior skoser selveste Mogens Lykketoft for Socialdemokratiets – midlertidige og taktiske – tilslutning til regeringens flygtningepolitik, skyder han langt ved siden af. Han må afgjort være den eneste i dette land, der tror på, at denne lip service holder et eneste sekund ud over det øjeblik, hvor partiet sidder på taburetterne – hvad guderne (minus Allah) måtte forbyde nogensinde igen måtte ske.

En så himmelråbende naïvitet tager da også den stakkels Mogens med bukserne nede. På direkte TV bliver han så befippet, at han for en gangs skyld svarer ærligt: “Jo, kommer han og hans kammerater til fadet, skal alle sluser omgående åbnes”. – Og således breder tilfredsheden sig pludselig i studiet, mens vi venter på den første, stats-sanktionerede pogrom på dansk jord. (Meget mere på: Snaphanen som også kan fortælle at Malmö er længere fremme mod endemålet).

8 kommentarer »

 1. professor Gundelach har tidligere undersøgt indvandreres holdninger og siger i bogen I Hjertet af Danmark 2008( sammen med medforfatterne) at ”der er et tydeligt mentalitetsmæssigt skel mellem danskerne og indvandrerne i Danmark” og der er ”store variationer mellem værdier og opfattelser i forskellige etniske minoriteter” .
  Gad vide hvor længe forskerne vil tage tilløb før de kvalitativt viser disse forskelle, som jo viser at “dem” og “os” tankegangen faktisk ofte gælder i dagligdagen.
  http://www.respublica.dk

  Like

  Kommentar af Kirsten Damgaard,kulturpsykolog — 25 november 2009 @ 21:41

 2. Alene jødernes og muslimernes forkærlighed for deres pinagtige slagtninger af vore slagtedyr er skræmmende og frastøder enhver rettænkende dansker.

  falkeøje

  Like

  Kommentar af falkeøje — 25 november 2009 @ 22:47

 3. Bent Melchior skal da bare være glad for at danskerne er et af verdens dummeste folkefærd, for kun idioter ville da stemme på tossen Bent så han kunne sidde og sove og samtidig få vederlag for det i folketinget.

  Like

  Kommentar af Fritz — 25 november 2009 @ 22:57

  • Fritz, du forveksler vist Bent med Arne. Iøvrigt er jeg enig.

   Like

   Kommentar af Skjoldungen — 25 november 2009 @ 23:48

   • Tak Skjoldunge, jeg må sku være ligeså træt som Arne og ikke Bent.

    Like

    Kommentar af Fritz — 26 november 2009 @ 00:04

 4. Den er lidt gammel, men stadig lige sjov!

  Like

  Kommentar af Egtvedpigen — 25 november 2009 @ 23:54

  • USA er ikke helt uberørt af politisk korrekthed. Men ham her var vel mindst blevet hevet for retten og dømt her i Danmark, eller som minimum fyret.

   Like

   Kommentar af Thomas Bolding Hansen — 26 november 2009 @ 00:58

 5. Den her er også sjov!

  Like

  Kommentar af Egtvedpigen — 25 november 2009 @ 23:58


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: