Hodjanernes Blog

25 november 2009

Fremtidens Folkeskole får 100 millioner kroner.

Disciplinen i Folkeskolen er fraværende, men hjælpen er på vej.

En nylig rundspørge viste, at 85% af skolelærerne føler sig mest hjemme inde på brun stue, hvor faktuel viden og oplysning er fy-fy og hvor det drejer sig om at sidde i rundkreds og komme hinanden rigtig, rigtig maed ved, lissom. Mens man således sidder der og udvikler sig til det perfekte, euro-sozialistiske, helstøbte menneske – homo ignoramus eurabiensis – kniber det alligevel med disciplinen. Men heldigvis har man da det globaliserede udsyn og kan snart indforskrive ekspertise fra de lande som i fremtiden er udset til at forsyne os med højt kvalificeret arbejdskraft:

Pravda i Pilestræde: “Med en bevilling på 100 mio. kr. vil udviklingsminister Ulla Tørnæs (V) nu give det borgerkrigs- og terrorramte Pakistan en økonomisk håndsrækning. Pengene skal bruges til at stabilisere og genopbygge de konfliktramte områder af landet langs grænsen til Afghanistan, men bistanden har også et andet formål, understreger Ulla Tørnæs. – »Bistanden skal samtidig bruges som et våben mod Pakistans militante islamister og den ekstremisme og fundamentalisme, som de spreder i landet,« siger udviklingsministeren. – Omkring 60 mio. kr. går til FNs Børnefond, UNICEF, der arbejder med at sikre uddannelse for børn, som er ramt af konflikten i grænseområderne til Afghanistan. I lyset af den alvorlige situation i området får UNICEF allerede inden årets udgang ti mio. kr. De resterende 50 mio. kr. udbetales i perioden 2010-2012.

»UNICEF har oplyst, at der kan genopbygges 473 skoler for den danske støtte,« siger Ulla Tørnæs.”

Tip: Egtvedpigen.

1 kommentar »

  1. Minder mig om denne her vedrørende franske lærere: “Does the continuity of public service mean simply having someone standing in front of the classroom or does it entail teaching a subject?”

    Prøv at læse det hele:

    http://no-pasaran.blogspot.com/2009/11/paris-public-school-teacher-wanting-her.html

    Like

    Kommentar af Hodja — 25 november 2009 @ 11:38


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: