Så står menuen på flæskesteg med sovs og hele svineriet i aften i sympati med den arme knægt.
Heldigvis er det jo ved at være sæson for julefrokoster. Umm, flæsk, sylte, frikadeller, rullepølse, salamier, blodpølse… fantastisk hvad et svin kan bruges til. Og det hele skyllet ned med stærke øl og en liden isafkølet snaps.
Vil det være dårlig humor at tale om salami-metoden nu?
2 vs 100 – ja, knægten har som en af de få forstået, at antallet betyder alt.
LikeLike
Kommentar af Frihed — 17 november 2009 @ 20:30
Jeg skal kværke svinesteg ned i kæften på dem!
LikeLike
Kommentar af Spartaner — 17 november 2009 @ 23:44
Så står menuen på flæskesteg med sovs og hele svineriet i aften i sympati med den arme knægt.
Heldigvis er det jo ved at være sæson for julefrokoster. Umm, flæsk, sylte, frikadeller, rullepølse, salamier, blodpølse… fantastisk hvad et svin kan bruges til. Og det hele skyllet ned med stærke øl og en liden isafkølet snaps.
Perlerne aner ikke hvad de går glip af!
LikeLike
Kommentar af Mikael — 18 november 2009 @ 11:18