Hodjanernes Blog

5 november 2009

“Prøveperiode”

Filed under: Danmark, Dhimmier, Imamer, Immigration, Islam, Jihad, Koran, Shariah, Tortur, Tyskland — Tags: — Skjoldungen @ 21:45

I foreløbig et år må muezzinen kun skrige og vræle fra minareten om fredagen.

moschee_rendsburgEn lille times kørsel syd for den grænse som ikke findes mere finder man den gamle, danske garnisonsby Rendsborg. I stedet for at køre videre op over Kielerkanalen kan man med fordel dreje af og besøge byen. Især den ejendommelige højbro til jernbanen med en hængende bilfærge forneden er et syn værd. Derudover findes der et jødisk museum og – hvad der især har interesse for os danskere – den gamle fæstning, som i århundreder var vor forpost mod faren fra syd.

Byen var således multi-kulturel, og det endte selvfølgelig i etnisk udrensning. Derefter har den været prøjsisk i godt 150 år – dog med et lille mindretal af danskere, som nu har intergreret sig fint. Men nu er den påny multi-kulti. Denne gang ikke med folk, der kun adskiller sig med hensyn til sprog, hertug og kultur, men med folk af kultur og folk uden.

De sidste har fået opført den bygning, som ses på billedet. Der var modstand, men den blev tromlet ned af de lokale gutmenschen. Dengang hed det sig, at phallos-symbolerne kun var til pynt. Nu har de så fået lov til at lade muezzinen skrige fra disses spanske krave – dog kun om fredagen. Foreløbig. Og kun i en prøveperiode på et år. Foreløbig. Og kun fra solopgang til solnedgang (hvor lang er natten i Rendborg om sommeren?). Altså foreløbig…

For et syns skyld har borgmesteren ladet opsætte lydmåle-udstyr forskellige steder i byen, så støjgenerne efterfølgende kan evalueres. Men om støjens karakter og indhold nævnes intet. Og at spørge borgerne bruger man heller ikke i det tyske. Mere. (Tip: Politically Incorrect)

2 kommentarer »

 1. Ja, som én foreslog forleden(min alders skrøbelighed har allerede udvisket hans navn):

  Ja, lad dem bygge en stormoske med minareter og skrigende mullah`er, i samme øjeblik det bliver tilladt at bygge en kirke i Mekka !

  Og lad dem påtvinge os burka etc. i samme øjeblik en stripklub åbner i Mekka ! (med alkoholudskænkning).

  Etc. Etc. ……..

  Like

  Kommentar af Niels Munk — 6 november 2009 @ 20:30

 2. De kan fanme være glade for, at det ikke kan høres heroppe i Padborg…for så havde jeg dælme hanket op i gyllespanden!

  Like

  Kommentar af Michael Sjøberg — 6 november 2009 @ 22:41


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: