Hodjanernes Blog

4 november 2009

Respææækt, mand! – Stem på Frank!

Når ens vælgere går over til Dansk Folkeparti skaffer man sig bare nogle andre.

respektamagertorv26 års målrettet politik lønner sig nu. Kan hænde nogle tror, at da Nyrup/Jelved-regimet for alvor tog fat på importen af muslimer var det ren og skær altruisme og komme hinanden rigtig, rigtig meget ved. Lidt senere hed det sig, at befolkningen blev forgubbet og når alle arbejderne blev til ældrebyrden, så måtte man jo importere i hundredtusindvis af yngre bistandsklienter… Næh, kammeraterne er skam mere udspekulerede end som så. Grant skuede de ud i fremtiden, og så, at magten ville glide dem af hænde – med mindre man udskiftede vælgerkorpset med et mere pålideligt af slagsen. At de nye vælgere så hverkan kan forstå, tale eller agere dansk, spiller ingen rolle. Blot de kan sætte et kryds det korrekte sted.

Samarbejds-Politiken: Socialdemokraternes kandidat til overborgmesterposten i København, Frank Jensen, vil have de tosprogede vælgere op af sofaen og hen til stemmeurnerne.

Derfor går han nu målrettet efter sofavælgere til kommunalvalget, der klarer sig bedre på tyrkisk, urdu, arabisk eller engelsk end dansk. Med brochurer i hånden på de fire fremmedsprog vil Frank Jensen forsøge at nå sit erklærede mål med at banke på 25.000 husstande inden kommunalvalget 17. november. For her er mange socialdemokrater at hente, mener han.  »Vi ved, at en meget stor andel af indvandrere ikke får afgivet deres stemme ved kommunalvalgene. Vi ved også, at de typisk er socialdemokrater«, siger Frank Jensen til politiken.dk.

Frank Jensen vil gå særligt efter boligområder, der har en stor andel borgere med udenlandsk baggrund.

»Vi har et mål om at banke på 25.000 døre i København, og til de husstande hvor man læser nemmere på urdu, tyrkisk eller arabisk, har vi så materiale med på deres sprog. Det er også vores måde at vise respekt for de forskellige vælgergrupper i København«, siger Frank Jensen.

4 kommentarer »

 1. Absolut uhyggeligt at se hvordan ændringen af demografien i København (og Danmark) vil medføre islamisering når politikerne får incitament for at lefle for disse nye voksende vælgergrupper.

  Like

  Kommentar af Frihed — 4 november 2009 @ 23:15

 2. Engang kæmpede arbejderne og socialdemokraterne for et bedre liv, nu kæmper socialdemokraterne få at tage livet af arbejderne.

  Like

  Kommentar af Fritz — 4 november 2009 @ 23:32

 3. Det er vel ganske naturligt, at socialdemokraterne vil score gevinsten af sit værk, stemmerna fra sit importerede evigt voksende proletariat.

  Like

  Kommentar af Vivian — 5 november 2009 @ 02:13

 4. Føj for den lede !

  Det er jo direkte stygt at læse om hvordan denne spytslikker af en politikere kravler for folk der enten ikke har villet eller gidet lære det sprog der anvendes i det land, der giver dem husly – og for manges vedkommende også forsørgelse.

  Like

  Kommentar af Vivi Andersen — 5 november 2009 @ 02:37


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: