Hodjanernes Blog

2 november 2009

Én lov for dig – en anden for mig.

Samarbejds-Politiken overgår – næsten – sig selv i dobbeltmoral.

double-standardsFodbold er ikke noget vi gør meget i her på bloggen. Men det gør mange andre, som så kan holde sig orienteret om alle skandalerne via rabalderpressen. Men denne lille perle må vi omtale:

En eller anden fodboldklub har en polsk målmand, Arek Onyszko, som ikke kan lide bøsser. Han har desangående udtalt: “Jeg hader bøsser. Det gør jeg virkelig. Jeg synes, det er så fucking klamt. Det er klamt at høre dem tale sammen. Som om de er piger. Jeg kan ikke sidde i selskab med nogen, der er bøsse. Se dem kysse hinanden. Det er så vammelt“.

Se, den slags får omgående Pølletiken op på de høje nagler: “Ikke et eneste formildende ord er der at hente fra Dansk Boldspil Unions (DBU’s) etiske udvalg til den nu tidligere FC Midtjylland-målmand Arek Onyszko. – Rådet tager skarpt afstand fra de diskriminerende udtalelser om homoseksuelle, som målmanden kommer med i sin bog ‘Fucking polak’.” – Og selveste Per Larsen fra dialogpolitiet hives frem: “Vores holdning til udtalelserne er krystalklare. De er fuldstændig utilstedelige. Vi tager skarpt afstand fra, at man begynder at chikanere folk, som har en anden seksuel observans end sin egen”, siger chefpolitiinspektør i Københavns politi og formand for DBU’s etiske udvalg, Per Larsen.

Per Larsen bakker yderligere FC Midtjyllands ledelse op for at have taget beslutningen at fritstille Arek Onyszko. Han mener, at det var en korrekt og flot handling. “Det er et meget, meget flot reaktionsmønster fra klubbens side, og vi kvitterer for at de tager så omgående fat om den her problemstilling”, afslutter Per Larsen.


Vi er fulde af beundring og benovelse over, at Samarbejds-Politiken således kaster sine ressourcer ind på dette vigitige emne. Tænk, at man har kunnet opspore en polsk målmand fra Midtjylland, som siger den slags. Er det ikke racisme? – Selv kunne vi aldrig have præsteret noget lignende: vil ville såmænd bare have spurgt den første kulturberiger vi mødte på gaden…Men Samarbejds-Politiken arbejder jo efter nogle helt anderledes ophøjede og etiske principper…


10 kommentarer »

 1. Vi vil aldrig kunne leve op til homolobbyens ønsker.

  Vi er simpelthen forkerte.

  Like

  Kommentar af Mette — 2 november 2009 @ 21:49

 2. Der er jo stor forskel i det offentlige rum, på hvilket tankegods, en polsk målmand og en leder af fredagsbønnen har lov til at være fælles om.
  I øvrigt, det har ikke noget med islam at gøre.

  Like

  Kommentar af Menig 442 — 2 november 2009 @ 22:02

 3. Dobbeltmoralen er i fuld gang: http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-26179971.html?forside

  Der skulle være vældig diskussion på FCM’s hjemmeside om Onyszkos fordomme.

  Like

  Kommentar af Hodja — 2 november 2009 @ 22:31

 4. Det er ganske ubehageligt at erfare, hvordan politiet med flere med stor ildhu har kastet sig over gummibegrebet “hate speech”. Det er hysterisk.

  Like

  Kommentar af Mette — 2 november 2009 @ 23:10

 5. Det er nogle idiotiske udtalelser og holdninger han har. Færdig. Man er mentalt indskrænket, hvis man har det så dårligt med eksistensen af homoseksuelle.

  Men når det er sagt, så skal idioten da naturligvis være fri til at sige det.

  Et af vores store fremskridt har været, at homoseksuelle danskere ikke chikaneres og undertrykkes i Danmark. Men homoseksuelle skal ikke have særrettigheder eller kunne påberåbe sig ikke at kunne blive krænket. 266b og blasfemiparagraffen skal ophæves straks.

  Like

  Kommentar af Frihed — 2 november 2009 @ 23:58

 6. Jeg er uenig med Onyzsko, men siden hvornår er det chikane at sige, hvad man mener?

  Like

  Kommentar af Ulla Lauridsen — 3 november 2009 @ 11:10

 7. Det undrer mig, at Per Larsen taler om at man ikke må chikanere “folk som har en anden seksuel observans end sin egen”
  hvordan kan det lade sig gøre, personlighedsspaltning?

  Like

  Kommentar af Karen W. — 3 november 2009 @ 13:35

 8. Han er jo kristen polak – det er nok derfor Politiken har fundet det værd at grave i. Hvis han havde heddet Muhammed, havde vi ikke hørt et pip i den anledning.

  Fucking luderland!

  Like

  Kommentar af Anna Lyttiger — 4 november 2009 @ 18:45

 9. Hvor er det ligegyldigt…

  Like

  Kommentar af Lone — 4 november 2009 @ 22:22

 10. Hvor er det ligegyldigt…

  Like

  Kommentar af Lone — 4 november 2009 @ 22:23


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: