Hodjanernes Blog

22 oktober 2009

Tysk Tingbjerg søger teolog.

Men husk nu: Det har intet med religion at gøre. Ikke spor.

gadegaardDen københavnske prælat Anders Gadegaard – hvis mislykkede forsøg på at blive over-prælat viser, at der selv i Folkekirken findes rudimenter af fornuft – belærer alt folket om, at når “de unge” jager præster, ja så skyldes det at alle vi andre behandler dem – altså “de unge” – uretfærdigt. Det er jo helt utåleligt, og da den fnysende præstemand naturligvis ikke kan holde ud at blive slået i hartkorn med os racistiske danskere, kan Hodjas Blog glæde ham med et passende nyt jobtilbud. Nej, ikke i Tingbjerg – præsteboligen har vi selv lagt billet ind på – men i det mere religiøse Tyskland, nærmere betegnet Bochum:

Querenburg : I løbet af de næste par dage vil Alexei Ribakov (33) forlade byen sammen med sin familie. Hals over hoved. Bekymringen for familien med dens to børn Daniel (4), Alexandra (7) og hans hustru Carina (32) har gjort udslaget. I løbet af de sidste fem år er den russisk-ortodokse præst blevet terroriseret og chikaneret i sit hjem i Querenburg.

Et overfald søndag aften fik bægeret til at løbe over. “Jeg vil ikke risikere at der tilstøder mine børn noget” siger den gejstlige. “Det er blevet for farligt her og politiet kan jo ikke vogte over os dag og nat”. Han bøjer sig for terroren i nabolaget og vender nu den by, hvori han har boet i ti år, ryggen.

Søndag aften overfaldt tre unge præsten, da han steg ud af sin bil. Først drejede det sig om chikane, men så gik de unge over til håndgribeligheder, slog ham i maven og spyttede ham i ansigtet. Grunden til overfaldet lod de unge ham ikke i tvivl om: “I vores kvarter skal du ikke vise dig i sådan noget tøj”.

Ribakov mener at også tidligere har der ligget religiøse motiver bag sådanne tilfælde: hans bil er blevet oversmurt med afføring og adskillige gange er den blevet ødelagt. “Igen og igen er jeg blevet chikaneret, truet og forulempet på åben gade af mig ukendte personer” fortæller han.

Han har flere gange rettet henvendelse til politiet, men “nu kan det være nok”. Ribakov ser flugten fra Bochum som en nødvendighed. Drevet af den permanente trussel og bekymringen for sin familie.

8 kommentarer »

 1. DF. 90 MANDATER NU.

  Like

  Kommentar af Fritz — 22 oktober 2009 @ 12:14

 2. OT.

  EL-AL-ritzau:
  Faren til en pizzeriaejer bag en dødsbrand i Bramming i marts 2008 blev torsdag ved Vestre Landsret kendt skyldig for medvirken til branden, der kostede en 28-årig kvinde livet.

  Var det ikke pædofil kulten som stod bag.

  Like

  Kommentar af Fritz — 22 oktober 2009 @ 12:28

 3. Man kan forstå, at blinde kan narres til at blive ledt af en blind. Men at seende, ualkoholiserede ved fuldt dagslys trimler rundt i grøften, fordi de ledes af blinde, det går over min forstand, og sikkert også langt ind i Dansk Folkeparti.

  Like

  Kommentar af Menig 442 — 22 oktober 2009 @ 13:31

 4. Hvad skal vi gøre, når politikerne blot fortsætter ad sporet som vil medføre vi får endnu flere muslimer ind i Europa ?

  Hvis man ikke kan se hvad det er vi er på vej imod, nemlig regulære borgerkrige i Europa, så ved jeg ikke hvad det er der signaleres !

  Like

  Kommentar af Vivi Andersen — 22 oktober 2009 @ 15:55

  • Godt spørgsmål Vivi, hvis bare vi havde nosser til at tage sagen i egen hånd, V og K er jo blevet til en dårlig kopi af Suicidaldemokraterne så politisk er der jo kun DF tilbage.

   Like

   Kommentar af Fritz — 22 oktober 2009 @ 18:41

 5. # Vores politiker fører ingen anden politik, end den der dikteres fra Bryssel, og det har hverken noget med naivitet eller uvidenhed at gøre.
  De ved godt hvor de styrer os hen.

  Like

  Kommentar af Vivian — 22 oktober 2009 @ 19:28

 6. Undskyld det var svar til #4

  Like

  Kommentar af Vivian — 22 oktober 2009 @ 19:29

 7. 6.Vivian

  Jep, og de planer blev lagt allerede i EF-tiden og gennemføres af EU.

  Vi skal forbrødres med de arabisk-islamiske Middelhavslande, vores Partnerlande fra Jan. 2010.

  Søjle 4 i EUs Fire Fundamentale Frihedssøjler fortæller os hvad vi bl.a. kan vente os, nemlig at disse landes befolkninger får adgang til Europas lande via reglerne om arbejdskraftens frie bevægelighed.

  Like

  Kommentar af Vivi Andersen — 23 oktober 2009 @ 21:13


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: