Hodjanernes Blog

8 oktober 2009

Ny svensk lykkepille.

Filed under: Blogs Scandinavian etc, Dhimmi, Humor, Imamer, Indvandring, Islam, Jihad, Koran, Loonies, Medicin, Sverige — Tags: — Skjoldungen @ 12:11

“I galehuset Sverige er der altid plads til en til der bruger Islamofobil”

Lægestof er altid godt stof – prøv bare at læse en avis. Her på Hodjas Blog beskæftiger vi os ikke så meget med sligt eftersom vi – i al beskedenhed – er lidt for vidende til blot ukritisk at sakse fra “Ugeskrift for Læger” og “Dagens Medicin”. Derfor bringer vi ikke den obligatoriske, ugentlige sensation, at nu har danske forskere løst kræftens gåde og at sygehusvæsenet er i bedring. Men undertiden gør vi da undtagelser, som nu i går, hvor vi roste muslimerne for at have løst problemerne med kræft i tyktarmen. Opmærksomme læsere vil imidlertid have bemærket, at vi mestendels holder os til somatiske emner og sjældent vover os ind på decideret gakkologisk område.

Heldigvis kan man råde bod herpå takket være de uforfærdede Snaphaner. Med sand dødsforagt kaster de sig ud i det menneskelige sinds mest forstyrrede områder, kun bevæbnet med en dygtig portion humor samt en solid fornuft. Med disse værktøjer ynder de så at bevæge sig helt derud hvor enhver rest af coherent tankevirksomhed er afløst af rablende hallucinationer, psykedeliske sprit- og spiraltåger og nærdøds-oplevelser. Kort sagt: anstalten Sverige.

At de overlever og er i stand til at vende tilbage til virkeligheden er intet mindre end mirakuløst. Men således kan vi andre også få et indblik i hvad der rører sig i den nordvestpakistanske dårekiste hinsidan Øresund og al fornuft. Vel tilbage fra en sådan ekspedition kan de i dag oplyse, at et nyt, epokegørende hallucinogen – et koncentreret derivat af lysergsyrediethylamid (LSD) – vil være tilgængeligt blive tilsendt den lille del af personer med svensk bakgrund som endnu ikke har opnået den politisk korrekte, lyksalige tilstand flatus rotundum cerebri, men den dag i dag må henslæbe en kummerlig tilværelse som islamofober ude i den virkelige, profane verden. Dette exceptionelle lægemiddel vil under handelsnavnet Islamofobil® blive dispenseret i pakker med 5 tabletter à 2 mg. Selv skriver fabrikanten i sin indstiksseddel:

islamofobilVårt syfte med Islamofobil är att sätta fokus på den ökade intoleransen mot muslimer som vi märker av i Sverige och som det har rapporterats om i flera studier. Enligt Integrationsbarometern från 2007 är 40 procent av svenska befolkningen mer misstänksamma mot personer med muslimsk tro än vad de är mot andra personer. Forum för levande historia fann i sin studie “Islamofobi – en studie av begreppet, ungdomars attityder och unga muslimers utsatthet” att så gott som var fjärde muslimsk flicka och pojke blir utsatt för någon kränkande behandling någon gång per år. Med undantag av fysiskt våld rapporterar flickor större utsatthet än pojkar. En annan skrämmande rapport kommer från BRÅ:s statistik som visar att islamofobiska hatbrott ökade med 32 procent mellan 2007 och 2008.

Vi på Sveriges Antidiskrimineringsbyråer kämpar för ett demokratiskt samhälle där alla människor är lika mycket värda. Men ett samhälle där en stor grupp av Sveriges befolkning känner en utsatthet på grund av sin religion är ett samhälle som vi måste försöka förändra. Åtgärder mot misstänksamhet mot muslimer och islamofobi är således ytterst en kamp för demokratin och de mänskliga rättigheterna. Under vår årliga nationella kampanjvecka vill vi därför uppmärksamma islamofobi. Målet med vårt arbete är att ingen ska bli utsatt för diskriminering och att alla ska känna sig delaktiga i det demokratiska samhället. Vi hoppas att ni känner lika starkt i denna fråga som vi och att vi tillsammans kan kämpa för ett samhälle fritt från diskriminering.
Lars Thornberg, Pressansvarig Sveriges Antidiskrimineringsbyråer.

Altså: Denne mirakelpille kan i et trylleslag gøre islam demokratisk, tolerant og anti-diskriminatorisk. Det minder os om lægen der sagde til patienten: “Hvis du tager denne pille tre gange om dagen resten af dit liv, er du rask i morgen”

1 kommentar »

  1. Ha ha. Den var god flatus rotundum cerebri. Ja de har fået fis i kasketten disse svenskere.

    Like

    Kommentar af allan — 8 oktober 2009 @ 13:41


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: