Hodjanernes Blog

28 september 2009

Skolen skubber indvandrerdrenge ud på et sidespor

Filed under: Politik — ManInBurka© @ 09:54

Lærerne i den danske folkeskole bidrager ubevidst og imod deres egentlige intention til en dårligere integration af børn med indvandrer- og flygtningebaggrund, viser et forskningsprojekt

Læs videre her

Der skal naturligvis ikke stilles krav til anstændig opførsel fra børn med invandrerbaggrund. Det er der jo aldrig blevet..?

9 kommentarer »

 1. Hvorfor er jeg ikke overrasket over, at der laves en sådan undersøgelse.

  Fordi det nye på multikultiernes bjerg hedder “ubevidst islamofobi”. Morten Kjærum har siddet med ved bordet, da dette meget bekvemt blev ophøjet til policy-bærende begreb. Skabs-islamofob.

  Man kan stå på hovedet, man kan råbe, skrige, poste den ene million efter den anden milliard i dette nytteløse projekt.

  Det man græmmes over er den i almindelighed utroligt lette og uhindrede adgang der er til at lave den slags “forskning”.

  I virkeligheden forsøger denne slags pseudoundersøgelsers konklusioner at spille på et kristent skyldskompleks. Og gøres denne skylds årsager ubevidste er det klart at læreren bliver central i årsagen til visse gruppers uacceptable årsager.

  Altså bliver en profession hængt ud, hvorved det egentlige problem ikke imødegås.

  Der tegner sig et meget dystert billede af det institution i hvilket den slags undersøgelser fødes.

  Like

  Kommentar af Limewoody — 28 september 2009 @ 11:17

 2. Hvis problemet er, at danske børn opfører sig som sådanne, så må man jo arbejde på, at de bliver lige så umulige som en del indvandrerbørn (læs:muslimske), så er forskellen jo ophævet, og alle kan blive glade. Man har indtryk af, at man er godt på vej mange steder.

  Like

  Kommentar af andreas — 28 september 2009 @ 15:22

 3. Her gik jeg og troede, at det var os DF-støtter, der var skyld i alle problemerne. Vi har det forkerte menneskesyn, og vi er snæversynede og ude af stand til at se fordelene ved muslimsk kultur.
  Nu viser det sig, at det er røde kommunelærere med middelklassenormer der er skyld i dårlig integration. Hvilken lettelse!

  Like

  Kommentar af Elefanten — 28 september 2009 @ 20:24

 4. Hvordan ser intellektuel kræft ud?

  Det ligner fordybelse og indsigt og erkendelse, men er i virkeligheden negationen af disse ting.
  Det er ikke bemærkelsesværdigt, at den gode Laura Gilliam er antropolog, med side fag i sociologi og psykologi. Her er de 3 samfundsfag der i vor tid, dvs. de sidste 50 år, langsomt men sikkert har undermineret ideen om rationel og objektiv viden.
  Jeg ved godt, at dette er en forældet opfattelse af viden og erkendelse.
  Men den værdirelativering, som lægges for dagen af Laura Gilliam er typisk for dybden og for spredningen af det jeg kalder Intellektuelle Kræft på de danske universiteter.

  Ved at problematisere og diskutere skolens ”middelklasse-norm” og definering af ”ordentlige mennesker” som årsag til, og grund bag de mange urolige og voldelige indvandrer drenge, så underminere hun lærernes i forvejen svage autoritet. Det er skolens egen skyld, og det har intet med indvandrer drengenes machochauvinistisk middelalder kultur og religionsfascistoide opfattelser af verden.
  P.hd afhandlinger som Gilliams, er hovedårsagen til, at vi har de problemer vi har i dagens Danmark. Ved kontinuerligt at fodre det politiske beslutnings niveau, med ensidige, vinklede og til tider direkte løgnagtige rapporter handlingslammes vor kollektive vilje til at gøre noget konstruktivt.

  Ved at bebyrde de danske folkeskolelærere med endnu mere skyld, end det i forvejen venstreorienterede og vest hadende lærekorps lider af. Så er hun og hendes kollegaer årsagen til den kræft af kulturelrelativisme og selvhad, som erodere vores land. Det er svært at greje hvorfor vestlige kloge og tænkende kvinder konstant arbejder for, at den mest kvindeundertrykkende religion skal vinde fodfæste og styrke i vort land. Den ene mere apologetiske og vinklede undersøgelse efter den anden præsenteres som videnskab.
  Landsforræderi havde mange ansigter under og efter anden verdenskrig delte man den op i flere kategorier.
  1) Tyskvenlige; folk der talte og agiterede for tysklands sag.
  2) Kollaboratører/værnemagere; folk der samarbejdede med tyskerne og tjente penge på dette.
  3) Forrædere; Folk der gik i tysk tjeneste og kæmpede for tyskerne, HIPO´er,SS, m.m.
  Jeg ville definere folk som adjunk Gilliams som Islamvenlig, dvs. en person der taler islam`s sag, underskylder de troendes voldelige adfærd og overgreb, med vor manglende forståelse og dumhed. Ordet islamofobi er rent Orweell´sk nytænkning. En retorisk knep hvorigennem kritik af islam undertrykkes og internaliseres som et produkt af forældet og snæversynet vestlig chauvinisme. Det er en gigantisk akademisk skudsikkervest, der beskytter dette middelalderlige politisk/religiøse system, imod en hvilken som helst form for kritik.

  Jeg var så heldig at høre Sam Salomon i trykkefrihedsselskabet 26/9 – 09 inde på Christiansborg. Sjældent og næppe mere tydeligt fik alle vi tilhørere, at vide hvad vi var i gang med,
  ”I ER I KRIG MED ISLAM”,
  ” DET I GØR ER KVALIFICERE JER TIL HENRETTELSE”. Vi fik det hamret lige ind i hoved, kritik af islam, fra vantro, er lig med dødsstraf. Samtidig med at denne isende erkendelse brede sig, brede der også en viden om, at al den intellektuelle staffage, som vore universiteter producere, er barnlig og nyttesløs, og er intet andet end et tidsmæssigt og erkendelsesmæssigt tomrum inden den hård og skånselsløse verden banker på.

  Dem der tror at vi kan integrere os ud af denne konflikt, at vi kan komme overens, og tilpasse os hinanden, må tro om igen. Det er her at Gilliam og lige sinde kommer ind. Den latterlige tro på at man med sociale foranstaltninger og interkulturelle tiltag kan skabe en fælles forståelse og få muslimerne til at blive gode demokrater, så tager man jo fejl, og det er jo egentlig også det hun indirekte selv bekræfter. Hvis der er nogle der er integrations fokuserede, så er det de danske folkeskolelærere, men selv ikke deres imødekommenhed er nok, til at stille det nye herrefolks uro og trang til dominans.

  Gilliam bekræfter jo implicit, at alle tiltagene er nyttesløse fordi den islamiske opfattelse af et ”ordentligt menneske og en ordentlig opførsel” så forskellig fra den almindelige danske opfattelse af ordentlig opførsel er og hvad et ordentligt mennesker er. Det fællesskab Gilliam prøver at forsvare og redde, underkender hun jo selv. At alle ser hendes rapport som ”uhyre vigtig”, viser bare i hvilken grad den intellektuelle kræft har spredt sig i og på alle niveauer.

  At kristeligt dagblad er blevet mikrofonholder for islam apologeter eksplicitere samtidigt, at det ikke er i den danske folkekirke at vi skal finde modstands vilje. At Politikken er den stor oppositions (SF) avis er jo sikkert, og at Berlinske Tidende er blevet til et klamt Socialdemokratisk wienerbrød under Lisbet Knudsen er ligeledes en realitet. At Kristeligt dagblad nu sidder og synger fællessang med imamerne, gør dem endnu dummere og endnu mere ligegyldige end de i forvejen var. Der er efterhånden kun Jyllandsposten tilbage, og lad os nu se hvor lang tid, den redaktionelle linje vil holde, når man er i økonomisk fællesskab med den islamvenlige avisen Politikken.

  Mvh.
  Historyman

  Like

  Kommentar af Historyman — 28 september 2009 @ 22:50

 5. Bravo Historyman. Mere præcis kan det næppe udtrykkes.

  Like

  Kommentar af Jens A — 29 september 2009 @ 00:04

 6. ,men er dog lidt i tvivl med hensyn til Jyllands-Posten

  Like

  Kommentar af Jens A — 29 september 2009 @ 00:08

  • Man skal nok ikke gøre sig alt formange illusioner m.h.t. Jyllands-Posten. Den er blot en del af JP/Politikens Hus A/S. Aviser skal tjene penge, alt andet er underordnet. Selv har jeg holdt ud med papirudgaven i årevis, men er nu ved at være mør. Det eneste, der er tilbage af fordums glans er et par kommentatorer – så længe det varer. Den redaktionelle linie er et hus i splid med sig selv, på den ene side gør lederne store armbevægelser med ytringsfriheden, på den anden er de EU-liderlige så det basker. De menige journalisterne er af samme surdejg som Samarbejds-Politikens og komplet uinteressante. Resten af tabloiden er reklamer og alskens dameblads-kaglen. Så når Lillelund, Pittelkow og Raahauge holder op, gør mit abonnement det også.

   Like

   Kommentar af Skjoldungen — 29 september 2009 @ 08:44

 7. Nøjagtig karakteristik af JP. Overvejer selv at opgive et mangeårig abonnement.

  Like

  Kommentar af Jens A — 29 september 2009 @ 13:00

 8. Nye ord og nye tanker al´a Orwell

  En lille opfølger på mit tidligere indlæg om Intellektuel kræft.

  Hvis vi ser lovene og reglerne selve som samfundslegemet, så er forskerne/akademikerne som lægerne. Ligeledes er aviserne/medierne så det diagnostiske apparat til at spore sygdomme med. Det at vi diskutere “sporings apparaturet” er jo interessant, fordi vi ved at “lægernes” diagnose afhænger af sporingsapparaturet.
  Når Jyllandsposten d. 30/9 – 2005 trykte de famøse tegninger som spottede, hånede og latterliggjorde en profet(og lovskaber) sådan som Politikken så det. Så var det reelt en diagnostisk maskine, beskylder en anden for at komme med forkerte diagnoser. Og her er vi ved problemet med Politikken kontra Jyllandsposten; nemlig at Politikkens eneret ”på at tage samfundets problemer op til debat” blev ikke bare udfordret, men også overgået. Derfor når ord som ISLAMOFORBI bruges er det jo essentielt betegnelsen for en maskinfejl og ikke kun en fejl diagnose. De kære hospitals administratorer (politikerne) rev sig i håret, fordi det hidtidige problem bare var en diskussion om hvilken lægelig diagnose, man syntes mest om, nu blev konflikten én om hvilket apparat der var mest præcist.
  Nogle opfatter at der er en i sygdom vort samfundslegeme en form for kulturel kræft eller aids, der angriber vort immunsystem (nationalt sammenhold (homogenitet)). En del læger ved bliver med at sige at sygdommen netop er fremkaldt af samfundslegemets og dets immunsystem, fordi de skrappe regler og love, m.m., ikke tager hensyn til alternative og globale livsformer. Visse læger påstår at der slet ikke er noget problem og det er de diagnostiske maskiner, der hele tiden fremkommer med falske sygdomme. Navnlig her skal man finde mange lægers favorit skanner: POLITIKKEN. Andre igen, det lille, men voksende antal ”alternative behandlere” kan godt se at der er noget frygteligt galt og at vi behøver en meget skrap kur, der omfatter såvel kirurgi og strålebehandling for at redde samfundslegemet. Der er endnu ingen skanner der er så kraftig, men i det mindste viser JYLLANDSPOSTEN et form for udslag, nemlig at der er noget galt.
  Mvh.
  Historyman

  Like

  Kommentar af Historyman — 29 september 2009 @ 18:11


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: