Hodjanernes Blog

23 september 2009

Aarhuus – skrigets by.

Filed under: Danmark, Dhimmier, Imamer, Indvandring, Islam, Moske, Minaret, Politisk korrekte, Tonen, Tortur — Tags: — Skjoldungen @ 10:48

Ouverturen er overstået – snart følger hele koncerten.

Man kunne også kalde det “Salamiskivernes Triumfmarch”. I en moské på Grimshøjvej 7, Aarhuus, har man fået installeret et kraftigt højttaleranlæg og i anledning af ramadanen er man begyndt at bræge muezzinens kvababbelser ud over hustagene i “smilets by”. En enkelt nabo (som vist oven i købet er muslim) har klaget over spektaklet, men da dette er Mohammedanmark, vil han givetvis blive slæbt for en dommer og dømt for racisme.

Da det således må anses for tilladeligt at rundkaste lydbølger – blot de er religiøse – er jeg nu i gang med mine egne forberedelser. Som bekendt er jeg en from troende udi FSM-religionen og som følge heraf indtager jeg jævnligt monstrøse mængder spaghetti. Dette medfører ofte, at jeg efterfølgende må ud på det lille (bede)hus og tale meget højt og meget længe med min gud – som jeg i den anledning kalder Ulrik – gennem den store, hvide telefon. Så for at delagtiggøre mine vantro omgivelser i bønnen, er jeg i gang med at opsætte mikrofon og 4 stks. 1.000 watts forstærkere. I næste uge ankommer så 12 transmissionslinie-højttalere af mærket Cerwin-Vega, som monteres på toppen af min skorsten. El-værket er bestilt til at lægge nye, tykke kabler ind og snart vil hele min lille ø kunne nyde mine udgydelser og ofrings-ritualer. Det kommer til at lyde nogenlunde sålunde:

Tip: RettenTilSelvforsvar og Peter Abdul.

3 kommentarer »

 1. Århuus bliver først rigtig skrigets by, den dag en sandkasse til stening glider i gennem teknisk forvaltning som rutine.

  Like

  Kommentar af Menig 442 — 23 september 2009 @ 16:22

 2. Gåde..
  Hvad er “arabisk fred i nordjysk by”?

  – Salam i skive… 😉

  Like

  Kommentar af Pinstripe — 24 september 2009 @ 23:57

 3. Man fristes helt til at sige: “som forventet”. De ene politiker efter den anden taber kæben af benovelse over Islam og den mange bud og skrigende moskeer. Og – som forventet og ganske i Islams Ånd – bliver kirkeklokkerne taget til revision.
  http://jp.dk/indland/article1849093.ece
  Godt, vore politikere er opvakte, så de ser, hvor de virkelige problemer findes.

  Like

  Kommentar af Peter Abdul — 13 oktober 2009 @ 08:36


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: