Hodjanernes Blog

10 september 2009

Pianisterne giver en encore for galleriet.

Filed under: Danmark, DF, Dhimmier, Folketinget, Indvandring, Islam, Jihad, Politik — Skjoldungen @ 17:48

Dansk Folkeparti vil stille betingelser for at stemme for finansloven – igen.

suttende_loeve

Så er det igen den tid på året. Finanslovsforhandlingerne skal løbe af stablen og alle stuntmænnerne og -konerne er ved at varme op. Sidste år mandede vi os op til at anmelde forestillingen hele to gange – HER og HER – men da det hele forløber nøjagtigt som sidst, vil vi i år nøjes med den obligatoriske, lille variation over samme tema:

Samarbejds-Politiken fnyser: Mennesker, der ikke kan integreres i det danske samfund, skal hjælpes til at komme tilbage til deres egen kultur. – Det er et af de initiativer, Dansk Folkeparti vil tage med sig til forhandlinger om næste års finanslov.

Med egne ord vil Dansk Folkeparti revolutionere integrationspolitikken med en såkaldt ‘repatrieringspakke’, der skal sørge for, at udlændinge, der ikke bliver ordentligt integreret i Danmark, sendes tilbage til det land eller område, de oprindeligt kommer fra.

Utilpassede udlændinge skal ud
»De utilpassede udlændinge, vi har her i Danmark, som på forskellig vis viser, at de under ingen omstændigheder deler danske værdier – dem skal vi mere positivt hjælpe til at komme tilbage til lande, hvor de bedre føler sig i stand til at være en del af samfundet«, siger Dansk Folkepartis finansordfører Kristian Thulesen Dahl under fremlæggelsen af partiets forslag til næste års finanslov.

Videre hedder det:

DF vil have regeringen til at forpligte sig til at begrænse antallet af familiesammenføringer yderligere, inden partiet overhovedet går videre i forhandlingerne. Således ser det ud til, at udlændingeområdet igen bliver centralt, når statens budget for næste år vedtages.


Ak ja. – Fagre ord talte han med liste, fagre ord mange hjerter friste, fagre ord! – Partiet må snart kunne optræde i cirkus med nummeret ‘at springe op som en løve og falde ned som et lam’.


3 kommentarer »

 1. jajaja, men nu ER katten, kaldet repatriering, sluppet ud af sækken !

  Og det bliver den vej vi kommer til at gå før eller siden !

  Like

  Kommentar af viviandersen — 11 september 2009 @ 01:41

 2. Som barn var jeg nabo til en zoologisk have, og ikke ukendt med løvebrøl. Det var ikke tit, de lød, men når det skete, var det som en hul torden, der kom rullende fra en helt anden og ubønhørlig magtverden, og som kunne vække en, når man drømte sødt i barneværelset.

  Som påhæng til dyrepasserne erfarede jeg desuden, at det var klogt at flytte løveungerne, når de tumlede for ivrigt rundt, fordi hanløven kunne finde på at tage livet af sit eget afkom, hvadenten han blev irriteret eller ikke ønskede konkurrenter. Det gjorde stærkt indtryk på os børn.

  Jeg støtter DF’s forslag, og jeg så også gerne DF i regeringen, men som mønstrene begynder at tegne sig, tror jeg, at alle partier vil kunne enes om at tage livet af løverne og erhvervslivet.

  Derefter bliver landet et fattigt ressourceløst, viljeløst og dybt forgældet appendix til EU, og befolkningen vil gyse over, at man engang havde en statsminister, der holdt på total ytringsfrihed uden noget men, hvilket selvfølgelig ikke var sket, hvis han havde været af en hvilken som helst anden partifarve, for de andre var alle endt med at bøje knæ for islam.

  Alle vore partier er socialdemokratier eller socialistpartier – undtagen indtil videre men måske senere Venstre.

  Det gælder også det splatterparti, der kalder sig konservativt og vil være et pjok som Per Stig Møller-Durban 2, en katastrofe af en justitsminister som Lene Espersen, en meningsløs kulturminister – husker ikke navnet – en dukkedreng som Brian samt en klimadronning uden Connie-effekten bekendt. For slet ikke at tale om Henriette Kjær, der løber ud og ind af retssale pga. manglende evner til at styre privatøkonomien og sætte tæring efter næring. Hvorfor tror man, at hun kan finde ud af at styre et helt land?

  Jeg foretrækker min barndoms zoologiske have, hvor man i det mindste vidste, hvor grusomt det kan udvikle sig, når man opfører sig dumt og ikke tager naturen i betragtning.

  Like

  Kommentar af Mette — 11 september 2009 @ 14:14

 3. […] skulle oplyse hvad indvandringen koster, Racisme- og blasfemiparagrafferne som skulle afskaffes,  Repatrieringspakken…  Jamen søde børn, hvad kan I dog ikke finde […]

  Like

  Pingback af Så er det den tid på året igen « Hodjanernes Blog — 2 november 2010 @ 14:45


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: