Hodjanernes Blog

27 august 2009

SIAD-info: Demo imorgen‏

Kære medlem eller sympatisør

Så er det imorgen kl 17.00 på Christiansborg Slotsplads at modstandsbevægelsen SIOE/SIAD afholder demonstration mod stor-moskéen som den eneste organisation i Danmark.

Vi fik ikke lov til at holde demoen ude foran moskéen på Vibevej, da politiet klart indrømmer, at de ikke kan klare opgaven. Det er ikke mange dage siden, at de selv blev smidt ud af Nørrebro og ikke kunne komme tilbage, før de havde forstærket styrken.

Det er en katastrofe, at vi er kommet så langt i eget land, at de fremmede sætter dagsordenen for hvad politiet kan tillade. Dette emne bør tages op af alle SIADs læserbrevsskribenter.

Normalt ville vi ikke have taget imod et af politiet foreslået alternativ, men fordi vi får gæster fra udlandet, har vi sagt ja til at demonstrere på Christiansborg Slotsplads istedet. Fordelen ved det er, at dette sted er mere sikkert og det skal være en opfordring til alle vore medlemmer om at dukke op i morgen.

Det kan ikke være rigtigt, at Københavns Kommune giver tilladelse til en stor-moské, når man ser på al den ballade der foregår i København på baggrund af og startet

hovedsageligt af muslimer. Så kan det ikke være rigtigt, at der skal gives en stormoské som belønning, hvorfra de kan sprede budskabet om at du og dine børnebørn er urene og ulækre og at de opdrager deres børn til at mene det om dig og dine børnebørn på baggrund af imamernes had-prædikner.

Nu er tiden inde til at vise, at vi ikke finder os i det. Der skal opfindes nye taktikker på, hvordan vi griber tingene an. Det kunne være at lægge pres på arkitekter og byggefirmaer, der vil udføre noget arbejde på moskébyggeri. Her mener vi selvfølgelig ikke vold, som de autonome har brugt mod firmaer, der var med til nedrivning af ungdomshuset.

Efter to udsendte pressemeddelelser om demonstrationen har JP endelig bragt en artikel i netavisen.

Ikke overraskenede men alligevel ganske uhørt er begge pressemeddelelser til DR blevet slettet uden at være læst! Ikke så mærkeligt at det billede DR forsøger at præsentere for læsere og seere ikke stemmer overens med virkeligheden.

Sammen vil vi vinde, splittede vil vi tabe.

8 kommentarer »

 1. Jeg kan ikke helt finde ud af SIAD , ingen tvivl om at de har fat i den lange ender i forholdet til de anstændige® . Men hvor “hvidt” person gruppen omkring SIAD og deres udmeldinger rund omkring på div foraer lige er noget jeg kan stå inde for , er noget jeg er en del i tvivl om .
  At jeg er vildt stolt af min hvide hudfarve og blåøjne , og at jeg elsker at dyrke den i skyggen er langt fra ensbetydede med at jeg hader andre for deres hudfarver eller mener andres farve er afgørende for noget som helst andet end deres tolerance overfor sollys.
  Hele farve snakke syntes jeg faktisk er utrolig latterlig og det er faktisk derfor min blog netop spiller på det med at alle andre farver end hvid faktisk kan elske deres farve offentligt uden at blive stemplet som hadsk og ond .
  Jeg er utallige gange blevet beskyldt for at være Nazist bare fordi jeg har givet udtryk for at hvide mennesker bare har federe ting og får mere at spise end andre , men virkeligheden er at jeg virkeligt mener at racelære o.s.v er for stupide idiotiske personer .

  Men efter at havde læst flere forum indlæg og svar af folk med tilknytning til SIAD er jeg lidt i tvivl om netop farve spiller en afgørene rolle for nogen af disse personer ? ? .

  Håber jeg tager fejl for ideen bag SIAD er alt for godt til bare at gå op i hudfarvetoning .

  Like

  Kommentar af Mosemanden — 27 august 2009 @ 20:44

 2. Hvad er du nu bange for? For islamiseringen af Danmark eller at der maaske er en eller to personer i SIAD, som taler om hudfarvetoning?
  Jeg har vaeret med i en demonstration i Esbjerg. Jeg er tysk og forsigtig men ikke bange og der var ikke noget som helst about hudfarve.
  Det samme skete med pro Köln eller pro NRW i Tyskland. Jeg ville bare overbevise mig selv, om der var nazis der, som medierne og antifa beretter. Saa jeg koerte fra Hamborg til Köln, og jeg ved, at der er modige borgere i pro Köln, som er imod islamiseringen af Tyskland. Saa er det pligt, at vaere imod en moskee, hvor koranen bliver predigt og dermed ogsaa had imod de vantro – os-og imod vores grundlove.Islamkritikere og isaer partier imod islamiseringen har mange fjender, en er angst. Bare vaer en Churchill og ikke Chamberlain.

  Like

  Kommentar af OmaMeume — 27 august 2009 @ 21:36

  • Jeg har intet at klandre SIAD for i deres officielle fremtoning eller på den måde de afholder demoér på .

   Jeg er bestemt også at den overbevisning af der er tale om nogen få raceforvirrede personer , hvis nogen .

   Jeg overværet selv deres demo i Aalborg der blev flyttet ud til Haraldslund svømmehal på Kastevej fordi politiet igen ikke troede på de kunne styre antikdemokraterne inde i midt byen.

   Jeg genkendte udmærket flere af de mod demosterende muslimske indvandre som bestemt ikke tilhøre nogen akademisk gruppe her i byen . Og deres primitive og Islamistiske tilråb lagde niveauet fra start .
   Det der fik mig til at ryste lidt på hovedet var at nogen stykker blandt SIAD hurtigt fandt rytmen i det lave niveau og det derefter udviklet sig til noget jeg kun kunne grine af .
   Det irriteret mig faktisk en hel del .

   Det eneste jeg er bange for er at deltage i noget jeg ikke kan stå inde for .
   Længer er den ikke .

   Like

   Kommentar af Mosemanden — 27 august 2009 @ 22:58

 3. Den stadige automatiseringen af produktionsapparatet har bevirket, at der falder lidt ekstra af til dem der arbejder. Og lidt liberal skattelettelse hjælper også. På den måde opdager trækdyrene ikke, at hovedparten af rationaliseringsgevinsten går til at brødføde den accelererende hob af indvandrer, der ikke arbejder.
  Den dag virkeligheden på den hårde måde banker realitetssans ind i trækdyret, er vi kommet så langt ud, at der ingen vej er tilbage.
  SAID-initiativet er udmærket. Men jeg gætter på, at modemonstrenternes antal er mindst 3 gange så stor, som det SAID kan få af huse.

  Like

  Kommentar af Menig 442 — 27 august 2009 @ 22:33

  • @Men jeg gætter på, at modemonstrenternes antal er mindst 3 gange så stor, som det SAID kan få af huse.

   I København ja , ingen tvivl .
   Jeg læste for et par dage siden at Københavnerne i store træk havde det ok med Ritt og Bundklam ved roret .
   Så hatten af for SIAD vil agere boksebold(IGEN)over i multikulturistan , det bliver sikkert noget med et parhundrede jihadister fra mellemøsten og så en folk kollektiv fødte hashpsykoser med egen præst og P3 mobilkoncert vogn . Og måske en enkelt eller to antisemitisk Jøder der jo alligevel lige var i byen med deres selvhadene foto udstilling .

   Nej glem København/Malmø´s ikke muslimske indbygger , lad dem æde sig fede i kyllingpølsehorn og blød Sharia til Hr Bundklam hænger i kalorius fra Rådhuset og Ritt bliver gruppe voldtaget end sidste gang inden hun ender i en super flot Saudi designet “Euroniqab” .

   Like

   Kommentar af Mosemanden — 27 august 2009 @ 23:22

 4. @Mosemanden
  “Det der fik mig til at ryste lidt på hovedet var at nogen stykker blandt SIAD hurtigt fandt rytmen i det lave niveau og det derefter udviklet sig til noget jeg kun kunne grine af .”
  ————–

  Jeg kan godt forstaa dig!
  Men det er problemet:
  Pro Koeln inviterede politikere fra udlandet og ogsaa fine islamkritikere som en Lars Hedegaard. Sidstnaevnte kategori naegter altid at deltage, fordi de har hoert, at der er “merkwürdige Gestalten” iblandt gruppen, og han er ansvarlig for hans forlag. Jamen det forstaar man da godt. Samtidig kaemper det lille islamkritiske parti for at modige “Persönlichkeiten” er med dem – for et hoejere niveau for at medierne og politik er noed til at hoere paa dem.
  Imidlertid bliver de bespyttet og mere fra afa og ignoreret eller ondt tiltalt i medierne.
  Og saa ender det, som der blev sagt her:
  @Men jeg gætter på, at modemonstrenternes antal er mindst 3 gange så stor, som det SAID kan få af huse.

  Like

  Kommentar af OmaMeume — 28 august 2009 @ 11:01

 5. For mig at høre lyder det som om mosemanden går op i race. Han skriver bl.a.:
  “At jeg er vildt stolt af min hvide hudfarve og blåøjne , og at jeg elsker at dyrke den i skyggen er langt fra ensbetydede med at jeg hader andre for deres hudfarver eller mener andres farve er afgørende for noget som helst andet end deres tolerance overfor sollys.”

  Nu er der kun én talsmand i SIAD, der kan give udtryk for SIADs holdning og det er undertegnede.
  En masse mennesker skriver på blogs og fordi de forsvarer SIAD, er de ikke nødvendigvis medlem af SIAD. Så det vås med at nogle skulle have “race-holdninger” er en sværtning af SIAD.

  SIAD har kun ét formål: at stoppe islamiseringen. Islam har intet at gøre med race men kommer i alle hudfarver og nationaliteter, endda en dansk landsforræderisk udgave også.

  Blev opmærksom på mosemanden da han bliver brugt af bloggen “shansen for et mere anstændigt Danmark” som et angreb på SIAD.

  Like

  Kommentar af Anders Gravers, SIAD — 29 august 2009 @ 15:34

 6. @ Gravers:

  Jeg synes ikke at du er fair overfor Mosemanden. Du skriver at han bliver brugt som et angreb på SIAD. Mosemanden bliver ikke brugt, han ER et angreb på SIAD.

  Gravers: Nu er der kun én talsmand i SIAD, der kan give udtryk for SIADs holdning og det er undertegnede.

  WJ: Fint nok. Hvis Gravers ikke er racist, så er SIAD ikke racister. Hvad hvis Gravers har ageret fidibus for Julius Børgesen ved en demonstration, er det så hele SIAD der har ageret fidibus for Julius Børgesen?

  …og hvad er det lige der er det fede ved at være medlem af SIAD eller demonstrere sammen med SIAD, hvis det hele bare er The Anders Gravers Show? …hvis det hele bare defineres af dig og dit virke?

  Like

  Kommentar af WilliamJansen — 29 august 2009 @ 21:47


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: